Cep telefonsuz bir hayat nasıl olurdu sizce?
cevapları bekliyorum.
cevapları bekliyorum.
cep telefonum olduğunda lise 2 ye gidiyordum.daha öncesnde telefon yoktu ve ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyorum çünkü hayat o şekilde de normaldi o şartlarda.
arkadaşlarla buluşacağmzda belli bir yer ve saat olarak randevulaşırdık.randevuya gidince de bir süre orada bekleme payı olurdu tabi.randevular genelde birkaç gün önceden verilirdi.şimdi cepten arıyoruz ben çıkıyorm hadi sen de çık diye buluşuyoruz.emek vardı eskiden.o dönemi biraz daha yaşamak isterdim aslında.birçok aşkın bitme sebebi de cep telefonları :))
bizim zamanımızda buralar dutluktu charmistik kız:) bu arada senin nickten de hergün yeni bişey uydurablyrm;)
hmm sanirim cep telefonlar piyasaya cikmadan hayat nasildi ise, öyle olurdu.. :)
saka bir yana, simdiki zamanda bizler okadar alistik ki telefona ve okadar vazgecilmez ki bizim icin, cep telefonsuz disarda bulusmak isteyince birbirimizi bulamayacagimizi zannederiz, sevgilimiz'e karsi dahada cok kiskanclik tribine gireriz telefondan neyapip yapmadigini ögrenemedigimiz icin :D baya bir zorluk cikarir yani bizlere :))
işte internet, evde internet, telefonda da internet var, bu ay telefona ve eve interneti kestim, birşey mi oldu hayır bir yerim mi eksildi hayır,
3 tane telefon var, biri evde, biri işte, birini de yanımda taşıyorum, önceden üçünü de yanımda taşırdım, 2 sini bıraktım bi eksiklik duymuyorum, gerekirse yanımda taşıdığımı da bırakırım, ki çoğu zaaman zaten sessizde ve titreşim de kapalı,
yani genelde kendim arayacaksam kullanıyorum, beni bulsunlar diye değil
Eskiden arkadaşlarımızla sözleşirdik, o noktada buluşurduk, kimse nerde nerde diye birbirine sormazdı, cep telefonu çıktığından beri üşengeç ve yalancı olduk.
Cevap
13Cevap
Ev telefonu vardı eskiden..arayıp ben şurda şu saatte olacağım diyordum olay bitiyordu ve telefon kartlarımız hep cebimizdeydi..jetonlara ip bağlayıp tekrar tekrar konuştuğumuzu hatırlıyorum ben..küçük jetün, orta jeton, büyük jeton :P
olmalı bence ama zırt pırt elde olmamalı...acil bişey olur evden biri rahatsızlanır falan beni nerde bulacaklar...iletişim için gerekli bence olmaması kötü.
çok zor beyler...başımdan geçen bir olay arabam bozuldu yolda kaldık elimizden gelen hiç bir şey yok kaldık ..sonuç ne aldık elimize cep telefonumuzu aradık servisi geldi yaptı kurtardı bizi bu dertten..:)
telefona pek bakmam hatta unuturum bır yerde 1gun sonra fılan farkederım ama bazen ıyı oluyor benım ıçın pek farketmezdı
süper olurdu hayatımızı yakıp yıkan o degil mi? gece mesajlar gündüz aranmalar midem bulandı artık hersey yalan dolan üzerine
Yaşayamazdım herhalde...
Yemek yemem, aç kalırım ama Telefonsuz Can olmaz...
güzxel olur bu arada telgrafın tellerine kuşlar konar :))
Fark etmez telefonla işim olmuyor zaten çok gerekmedıkce kullanmıyorum
çok kötü olurdu..ama bazen kırıp atasım geliyor..sanki bana zincir gibi bişey bu..
hala cep telefonu kullanmayı sevmıyorum ya arabada yada evde bırakırım
Zırt Pırt Senı Rahatsız Eden Sevgılının Olmaması Guzel Bısey.
Yarım olurdu herşey yavaş olurdu. Işler bile ağır ilerlerdi.
gayet normal olurdu telefonumla pek işim olmuyor zaten
eskiden olduğu gibi olurdu :)
ben öyle yaşıyorum kısmen...çoğu zaman kapalı
cep telefonum yok ve daha huzurluyum
harika olurdu kimseulaşamazdı :)))
Eskiden nasıl bi şekilde oluyosa yine olurdu.
süper olur bence telefonu hiç sevmiyorum
Berbat, sıkıcı, iğrenç vs.
Eskiden cep telefonu mu vardi?
telefon çıktı mertlik bozuldu ..
japon kardeşlerimiz ona da bir çare bulurdu
telefon fantezilerim var efenim bırakamam.
güvercinim olurdu :)
Bol yalanlı olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar