Güncellemeler
+1 yıl
Ss 🌸
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Eskiye dönsek ve tekrar tuşlu telefon kullanmak zorunda kalsaydık hayat nasıl olurdu? Sizin için daha mı güzel olurdu, daha mı kötü olurdu?

#Edameda 💖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ay bu fotodaki telefondan annemde vardıı🥲 keşke tuşluya dönsek ama şu an whatsapp bi zorunluluk işle ilgili okulla ilgili şeyler bile oradan gönderiliyor
On numara bir hayat, interneti kötüye kullananlara fırsat kalmazdı. Elimizde sürekli telefon olmazdı yüz yüze iletişimimiz daha güçlü olurdu.
Yüz yüze ilişkiyi artırırdı. Şimdi herkes yüzünü sadece akıllı telefona çevirmiş yanındakinden haberi yok.
General Mobile nin şu telefonunu hiç unutmuyorum ya çok iyi telefondu, valla hızlı yazmak çok zor olurdu 😂
Daha yorucu olurdu. Sesli kayıt mesajları olmazdı. Screen shot yapamazdım. Selfie 🤳 çekemezdim.
Mesaj yazmak, uygulamayı kaydırmak, kullanmak biraz zor ve yavaş olurdu ama onun dışında bişey olmazdı 🙄 Alışırdım kısa süre içinde sanırım.
Artık bu akıllı telefonlara alışmışken tuşlu telefonları kullanmak zor olur.
Hiç iyi olmazdı. Tuşlu telefon sevmem. İleri gitmek varken, eskiye dönmenin ne anlamı var.
Çok güzel olurdu ama bu sefer de sosyal medyadan geri kalirik
Böyle bir imkanım olsa 2000-2010 yılları arasında yaşamak isterdim hep bence en güzel yıllardı. BlackBerry bolt telefonum ile mutluydum 😄
''Miyavlarım böyle işi'' derdim heralde :D Böyle bir şey olması felaket olurdu heralde jssjjaj
Benim için zor olurdu çünkü para mı bile şu akıllı telefon sayesinde kazanıyorum
Çıt çıt çıt çıt her yöne 1000 SMS 0. facebook
Nokia c3 😍 bundan vardı bende
Ekran küçük olurdu ya da telefon büyüdü.
Keske ne güzel olurdu
Yok ben akıllıya alıştım, istemem djdj
Dedemin telefonundan kullanırdım artık
Nokia c3 00 bu telefonu kullanmıştım😅
O zmanalra dönmek isterdimmmm
bu yeni teknolojiyi bilipte dönersek olmaz
Bence şu kepçe tırnaklar kaldırılmalı
Daha iyi olurdu
Berbat
Farketmez
sıkıcı olurdu
Sıkıcı olurdu gayet 😂