Cevab veren herkeze teşekkür ederim.
Soğuyan bir sevgiliyi geri nasıl kazanabilirsiniz?
Cevab veren herkeze teşekkür ederim.
Aynı sıkıntı bende de var.38 güdür ilişki halindeyim. Ben onu delicesine severken daha dün olmuyo bitti diye mesaj attı bana :(. Sordum neden olmuyo diye soğudum cevabını verdi. Neden soğudun dediğimde ise bilmiyorum soğudum işte başta ben de seni seviyodum sonra aniden soğudum dedi. Hayır anlamadığım Romantiklikte yaptım. İlk buluşmamda çiçek aldım, Maddi manevi destek oldum. Ama karşılık olarak bir hiç aldım. Üstünde titrerken bir anda dünyamı yıktı attı. Neden soğuduğunu bilsem keşke en azından geri döndürmemin bir yolunu bulabilirdim. Nerdeyse her gün 15-20 dk mız beraber geçti her buluşmamda çikolata gofret sigara en iyisini aldım. Nerde yanlış yaptım bilmiyorum.
şu an unuttun her halde
Bırak soğuk kalsın, ısıtılmış yemeğin tadı yavan olur. :)
Bırak soğuk kalsın aranız. Hatta kurtul. Isınan yemek ne zaman yeğ edilmiş ki? Taze ve taze kalabilecek bir yemek seç. ;)
Ayrılmışsın da haberin yok. Bak o yemek koku yapar rahatsız eder seni. Kurtul be genç. ;)
bu soruyu sorduguna gore ona cok deger verıyorsun demektir..
onu sevdigini hissettir evinin onune git mesaj at cama cıksın elinde kartonla not goster guzel surprizler hediyeler videolar ayarla şaşırt mutlu et ilişkinize hayat kat inan ki işe yarayacak yeter ki odunluktan uzak dur sonuna kadar romantik ol güller mumlar vesaire
soru gayet açık değil, neden soğumuş bunu da söylemek lazım
tartışma mı oldu, ya da illaki ilişki süresince bir şeylerden şikayetçi olmuştur
ilgisizlik vs gibi
durup dururken ben soğudum görüşmeyelim demez insan diyorsa, ya söylemediği bir sebep vardır ya da dengesizdir uzak durmak en faydalısıdır
Cevap
7Cevap
eğer soğumuşsa nedeni ilişkide hep aynı şeyler yapılması olabilir...bunu sonlandırmak içinse tek yol farklılık yapmaktır.gezmediğiniz yerlere gidip konuşmadığınız şeyleri konuşun.konserlere gidin.telefonda birbirnize kitap okuyun.şiir yazın...
siktir et valla bak git yüzüne bu cümleyi syle ya da aldat bak nasıl ısınıyoo :) şahsen benim tarzım bu :D
Devene diken lazım, insana lazım olan şeyler için ise paha biçilemez.
Battaniye hediye edilerek serbest bırakılmalıdır ...
Maalesef soğumuş kızı kendine geri döndüremezsin soğumuş bir kere :/
Sanmıyorum maalesef ben birinden soğudum mu bir daha geri ısınamıyorum :/
Ne biliyim davranışından falan olabilir tatlım, onu ona sorman lazım
Bilmiyorum hoşuma gitmeyen bir davranışı soğutur işte, beni geri kazanabiliceğini zannetmiyorum
Soğuduğum bir insanı sevemem ki ben
Tabiki hayır
Olsun önemi yok :)
geri çekil..kaçan taraf ol...ve kısa bir süreliğine terket;)))
ilgili davran üstüne düş işe yarar herhalde. baktın hala aynı ayrıl gitsin.
Oyle bir durum olduysa, ugrasma. bosuna havaya sokma derim.
Ağzınla kuş tutsan bile faydası olacağını sanmıyorum.
ısıtarak
Ateş yak , he yapamıyorsan eviyok oda olmadı yemeğe çıkar gül şiir romantızmden faydalan ;)
O tür ilişkilerin toparlanması çok zor parka marka götür mutlu et biraz öyle ancak
sence neden soğuttuğun önemli değilmi?
durduk yere kimse soğumaz nasıl bir kızmış ki bu ?
işin zor o zmn bağlayamamışsın kuzu yani..
neden soğuduğunu bilmen gerekiyor önce
Geri gelse bile geri gider
cevap da öyle kazanmam...
soğuduysa kazanma ihtiyacı duymam hiç.
bence boşuna çabalanma...
kız senden sogumuş ne yapsan faydası yok...
Soğuyan soğumuş.
Mikrodalga fırına koy.
bokum bile senden kıymetli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar