Sevgilim benden soğudu. Onu nasıl geri kazanırım?

Öncelikle herşeyi baştan anlatıyım

Biz ikimiz telefonchatinden tanıştık ve 3ay beraberliğimiz oldu ve bu ilk tanıştığımız günden beri her hafta sonu geliyordu beni görmeye bi hafta sonu bile gelmediği gün olmadı. herhafta sonu bazen hafta içi bile geliyordu çalıştığı halde her sabah günaydın mesajı atıodu isden sora öyle arası arardı sorardı hep...

Ama ben ne yazık ki ilk günden başka bi isim verdim ve o bana defalarsa sordu ismin falan doğrumu diye bense hep evet dedim gerçek adımı ondan sakladım,sadece bu değil bazı şüphem olduğu için bazı denemeler oyunlar yaptım en geçen hafta bi yaptım oyunu anlatım beni acaba gerçekten seviyomu bana gerçekten değer veriyomu dedim bu şüphe bu düşünce hep içimde olduğu için ona salı günü hastaneye yaticam ameliyat olucam hastayim dedim ve bi kızarkadaşla bu oyuna başladık bu arada sevgilimin adı osman. Ameliyat olduğum gün osman beni hep arkadaşım dilana sormuş ne oldu çıktımı yani merak etme ...akşam 6da işten çıktığım gibi onu görmeye gidicem demiş hastaneye dilan adresi vermemiş ama osman yinede isden çıkar çıkmaz çıkmış yola yolda tamm 1saatlik yol 100km...

Neyse daha sonra baktım bu yarı yola gelmiş bende dedemi aratırdım ve dedik ki gelmesin babası falan abisi burda diye...daha sora ben aradım osmanla konuştum sesi baya heycanlı geliyodu sesimi duyduğu gibi canım nasılsın nasıl geçti dedii.aradan 1saat sonra benim bu arkadaşım dilan osmana herşeyin oyun olduğunu falan söylemiş. ve gerçek adımı falanda söylemiş ona. ben yinede bunları inkar ettim. ertesi gün ortalık daha kötü karıştı çarşamba günü yine osman akşam isden çıktıktan sora gene geldi hastaneye dilan da gelmişti başka kızlarla benim çok kötü birisi olduğumu 4-5 kişiyle görüştüğümü onu kandırdığımı falan iftirada atmışlar.dilan arkadaşım canım dediğim meğer çok iki yüzlümüş.

Bu olaydan bi hafta önce 10mayısta osmanin doğum günü vardı o gün osmana sürpriz yapıp yanına gitmiştim pasta falan alıp. Daha önce hiç msj atmamıştım.dilanı tembihlemiştim hatta sakin osmana beli etirme gelicem diye.bu dilan aramış demiş hülya geliyo akşama ama sen ona soğuk davran diye.bunları da bu olaylardan sora osmandan hep öğrendim.çarşamba günü geldiği gibi osman geri giti ve beni görmeden aramızda herşeyin bitiğini ve artık şenle görüşmek istemiyorum dedi telefonu kapattı.ben buna dayanamadım gece uyuyamadım gece 3 de yola çıktımm trenle 100kmlik yolu gittim buda trenle benim 2,5 saatimi aldı.sabah oraya vardığımda oda hep 7:30da ise gidiyo ya msj atım ben geldim benzinlikten gel beni al konuşalım dedim 1-2 sat ise geç gidersin dedim geldi beni aldı ise 2sat geç giti konuştuk falan.sana güvenmiyom artık..Senden soğudum istemiyom dedi.unutursun beni dedi alışırsın bensizliğe dedi..ama istersen görüşmemizi koparmayalım hemen dedi yine konuşuruz dedi .tamam dedim ve öylece ayrıldık ben trene binip eve gitim oda ise.ayrıldık bi yarım saat sora msj atı yola çıktın mı diye.akşam aradım onu yine dedi bizim s

önümüz yok senle soğdum bana yanlış yaptın dedi.onu kazanmamak istiyorum
Sevgilim benden soğudu. Onu nasıl geri kazanırım?