birtek rabbena duası kaldı sağolun arkadaşlar
Namaz Kılmaya Yeni Başladım Pek Fazla Dua Bilmiyorum?
birtek rabbena duası kaldı sağolun arkadaşlar
Insaallah kabul olur.
1. sunhaneke
2. fatiha
3. zamli sure okuyorsun
4. ruku
5. secde
Sonra ayaga kalkiyorsun besmele cekip fatiha okuyup devam ediyorsun. Farkli farkli zamli sureler okumak tabi guzel birsey. ALLAHIM Kabul eylesin.
Hacı namazın kabul olur. Eksiklerini, yanlışlarını ilmihal kitaplarından tamamlarsın. Şimdi sabah namazı kılabilirsin mesela.
sallı barık rabbena bunları ogrenmeye calıs zammı surelerde ıstedıgını okuyabılırsın. halis nıyetı Allah kabul eder. ama ben bunları bılıyorum deyıp salma.
Olur bu dualar simdilik yeter zamanla daha cok öğrenip kılarsın Allah kabul etsin
Cevap
7Cevap
Sohbetlere katılıyorum orada abi birden herşeyi yapamazsın demişti yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin ilk bende bunu demistim sabir kardeşim Sen kalbini Allaha aç sohbetlere git cemaatle namaz kıl kitapları oku inan her sey zamanla yoluna girer.
Elham her zaman 2. Sırada olsun yoksa yanlış yapmış olursun kabul olur tabiki bunlar namaz için yeterli
Yeter o kadar sure imamlık mı yapcan. Detaylara takılma ana fikre odaklan
Elinden geleni yap hiç yoktan iyidir. Ama bu arada öğrenmeye çalış
rabbena dualarını bilmelisin bide bide Allahümme salli duaları bunlarıın ezberi kolay
Öncelikle nasil namaz kilindigini dogru bir sekilde ogrenmelisin ardindan namaz surelerini ve dualarini yavas yavas ogrenirsin internette kaynak bolca mevcut simdiden Allah kabul etsin.
:D olmayabilir allah bilir :) öğren internetten araştır namaz nasıl kılınır diye :D yanlış kılıyosun yani
Namaz kılmana yeterli. Allah kabul etsin. Asla vazgeçme.
"Gulfuallahu " degil o ihlas suresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar