1 yılda 27 kilo verdim. 79 kilodan 52 kiloya nasıl ulaştım?

Bundan 3 yıl önce aşırı kiloluydum. Boyum 175,kilom en son 79a çıkmıştı. Tabi bundan 3 yıl önce 16 yaşındaydm ergenlik,sınav stresi,abur cuburla 80 kiloya kadar geldim. Değişme zamanı geldiğini düşündüm. Yemek yemeye bayılırım,hiç bir yediğimi kesmedim ne istediysem yedim ama sadece akşam 6ya kadar. Hergün 2 litre su içtim,ve tabiki egzersizler yaptım. Koşu bandında 65-70 dk da 700 kalori yaktım,fitness,yoga,pilates,kardio aklınıza gelen her sporu yaptım. Ağlaya ağlaya yaptım,suratımdan terler aktı nefesim kesilde gözlerim karardı ama kararlıydım. Çoğu insan suratın çok güzel kilo versen çok güzel olursun diyodu,gerçektende suratımın hakkını vermem gerektiğini düşündüm. 3 yıldan öncede kilolu bir çocuk değildim,ailemizdede öyle çok kilolu yoktur sadece bir kaç yıl içinde düzensiz beslenme,fast food ve hareketsizlikten kilo almıştım. Bu şekilde 2 ay bıkmadan yaptım. Yağlarla keselerle bacaklarıma masaj yaptım,şınavlar,mekikler,sebzeler,meyveler.. Tartıya çıktığımda 79 dan 71 e indiğimi gördüm ve baktım doğru yoldayım. Yemeği azalttım. Kahvaltıyı öyle bir yapıyordum ki 1 saat falan kalkmıyodum sofradan,aralarda bol bol su,meyve ve öğle yemeğinde tavuk/et ve salata sonra tekrar bol bol su ve sonrada spor. Akşam yemeği yok akşam meyvesi vardı. Bu şekilde 1 yılda tam 27 kilo verdim. Başardım.Fit olmak kadar mutluluk veren birşey yok. Şimdi bir kaç kişi çok zayıfsın desede aldırmıyorum,çünkü ben çok sağlıklıyım. Hala spora devam ediyorum,yediklerimde daha rahat davranıyorum ama abartmadan. 79 kilodan bu sağlıklı kiloma ulaşmak kadar güzel bişey yok. Artık yağlar yerine kaslarım var,güçlüyüm,sıkıyım,sağlıklıyım ve seksiyim. Vücudumu seviyorum.Şimdi 1.75 im 52 kiloyum yağ oranım % 18.1 89-59-90 vücut ölçülerim 108 cm bacak boyum var ve bunları söylemekten gurur duyuyorum. Bu kadar zor günlerden sonra,o kadar terden o kadar ağrıdan o kadar "şişko" dendikten sonra bunları söylemek hakkım sanırım. Kilo vermek isteyenlere söyleyebiliceğim tek bişey var "ASLA PES ETMEYİN."
1 yılda 27 kilo verdim. 79 kilodan 52 kiloya nasıl ulaştım?