Hayattan yaşamaktan herşeyden çok yoruldum tükendim, tükenmekten tükendim. Lutfen 5 dkkinizi ayirip okurmusunuz?

Kafesteki bir kuştan bile daha esir hissediyorum özgürlüğü hiç tatmadım bilmiyorum uçmanın tadını ve canım çok yanıyo ben hiç böyle hayal etmemiştim kızlar okumaz dedi ailem okutmadı çok fazla muhafazakarlar bişey diyemedim ortaokul mezunuyum Şu an utaniyorum kendimden dışari cikmama izin verilmez arkadaşim yok telefon kullanmami istemiyolar hadi hepsini geçtim yaşama tutunabileceğim hiç bişeyim yok sevgilimde yok olmadi hiç cünkü biriyle tanişmak icin bir fırsat verilmedi ne zaman gelir biri ister verirler hiç tanimadigim bir adamin karisi olurum istemeye istemeye zaten baskada carem yok kacmayida denedim ama nereye gidicem napicam bilmiyorum ben hiç şehir disina bile cikmadimki tek basima markete bile cikmadimki nasil hayatta kalirim gitsem bilmiyorum kendimi buraya ait hissedemiyorum bu kadar baski çok yoruldum artik ne kimsem var ne yaşamak icin bir sebebim var sabah akşam evden biyere adim atmadan hayatla özdeşleşmeden nasıl yaşarki bir insan ot gibi yasiyorum belki ondan da kotu bulasik yika ev temizle yemek yap kitap oku mecburiyetim oldu bunlar intiharda edemem ki gunah oldugunu biliyorum bu durumda olsaydiniz ne yapardiniz?
Hayattan yaşamaktan herşeyden çok yoruldum tükendim, tükenmekten tükendim. Lutfen 5 dkkinizi ayirip okurmusunuz?