Sıkıldım artık lütfen yazdıklarımı tamamen okuyup yol gösterin?

Geçim sıkıntısı yaşıyorum. Üniversite öğrencisiyim ama ailem maddi olarak doğru dürüst destek olmuyor. Yurt ücretimi zorla karşılıyorlar, harçlık olarak ayda 300-400 TL gönderiyorlar. Bunu da sürekli yüzüme vuruyorlar: “Okumaya gittin, gezmeye değil,” diyorlar. Sanki insanın haftada bir kez arkadaşlarıyla bir çay içmesi, parkta oturması bile lüksmüş gibi.. Yurt yemek veriyor diyorlar ama insan sadece karın doyurmakla yaşamıyor ki. Sosyal hayata, bir nebze nefes almaya, biraz mutlu olmaya da ihtiyacı var. Her gün değil, sadece arada bir... Ama yok Bugün okulda mezuniyet töreni vardı. Ben daha 1. sınıfım ama izledim. Herkesin ailesi gelmişti. Anne babalarıyla sarılanlar, birlikte yemek yiyenler, piknik yapanlar, fotoğraf çektirenler… Ben orada sadece izledim. İçim burkuldu. Neden benim ailem böyle değil? Babam çok sinirli ve sürekli küfür ediyor. Mangal istemiyorum ki... “Baba pazardan domates, salatalık al, evde bir şeyler kızartalım, birlikte yiyelim,” dedim. Yine bağırdı. “Bunlarla mı uğraşacağım, işim gücüm var!” dedi. Beni sevmediğini artık hissetmiyorum bile. Babamın kokusunu bile bilmem ben… Hiç sarılmadım ona. Anneme bile doğru düzgün sarılmışlığım yok. Gerçekten çok yoruldum. Hem maddi hem manevi olarak tükeniyorum. İçimde taşıdığım bu eksiklik, hiçbir şeyle dolmuyor. Her gün biraz daha yalnız hissediyorum kendimi. cok yoruldum artık cidden yoruldum ya evlenmek istiyorum güzel bir aile kurmak istiyorum şu an ki çağda insanlar igrneclesti mutlu bir aile tablosu istiyorum ya mutlu bir aile tablosu tek istediğim bu benim...

Sıkıldım artık lütfen yazdıklarımı tamamen okuyup yol gösterin?