Nesquik kilo aldırır mı merak ediyorum. Yaşım büyük olmasına rağmen çocuklar gibi bende aşırı seviyorum ama kilomu korumam gerek. Nesquik kaç kalori bilenler var mı? Nesquik kilo yapıyor mu?Nesquik kalorisi
Nesquik gevrek kaç kaloridir? Nesquik kilo aldırır mı?
Serpme kahvaltı sevmeyen birçok kişi mısır gevrekleri veyahut Nesquik gibi pratik kahvaltılıkları tercih ederler. Hem hızlı yapılıp yenilmesi, hem de uğraştırmaması birçok kişi tarafından tercih konusudur. Çok fazla tercih edildiği için de ilk merak edilen soru, Nesquik kilo yapar mı sorusudur.
Marketlerde çeşitli markaların ürettiği birçok mısır gevreği yulaf, pirinç, mısır ve buğdayın karışımı ile elde edilen bir lezzettir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, her çeşidin besin değerler ile kalori miktarlarının farklı olmasıdır. Burada da diyette Nesquik yenir mi sorusu devreye girer.
Hiçbir besinin tek başına zayıflatmadığı gibi sadece mısır gevreği yiyerek zayıflayabilirsiniz diyemeyiz. Ancak, diyet listenizde yer vereceğiniz bir besin türü olarak destek amaçlı kilo verme yolunda ilerleyebilirsiniz.
Nesquik Gevrek Kalorisi Kaçtır?
Nesquik gevrek kilo aldırır mı?
Sade Nesquik’i 1 kase süt ile tüketerek karnınızı doyurmak isterseniz alacağınız mevcut kalori değer 107'dir. Hazır mısır gevreklerinde belli miktarda alıp süt ile birlikte tüketerek hem açlığı yok eder, hem de fazla kalorili kahvaltılık besinlerden uzak durmuş olursunuz. Ayrıca Nesquik'in çeşitleri için markanın kendi açıkladığı kalori değerlerini de yazmak istiyorum.
Nestlé Ballı Cheerios 1 porsiyonu süt ile birlikte 173 kcal
Nestlé Ballı Cheerios 1 porsiyonu süt ile birlikte 173 kcal
Nestlé Corn Flakes 1 porsiyonu süt ile birlikte 173 kcal
Nestlé Gold Flakes 1 porsiyonu süt ile birlikte 174 kcal
Nestle Lifita 1 porsiyonu süt ile birlikte 214 kcal
Nestlé Nesfit 1 porsiyonu süt ile birlikte 155 kcal
Nestlé Nesfit Karışık Meyveli 1 porsiyonu süt ile birlikte 190 kcal
Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli 1 porsiyonu süt ile birlikte 193 kcal
Nestlé Nesfit Ballı Bademli 1 porsiyonu süt ile birlikte 200 kcal
Nestlé Nesfit Çikolatalı 1 porsiyonu süt ile birlikte 201 kcal
Nestlé Nesfit Bitter Çikolatalı Bar 1 porsiyonu süt ile birlikte 90 kcal
Nestlé Nesfit Çilekli Bar 1 porsiyonu süt ile birlikte 89 kcal
Nestlé Nesfit Granola Bal&Yulaf 1 porsiyonu süt ile birlikte 208 kcal
Nestlé Nesfit Granola Cranberry & Kabak Çekirdeği & Yulaf 1 porsiyonu süt ile birlikte 208 kcal
Nestlé Nesquik 1 porsiyonu süt ile birlikte 175 kcal
Nestlé Nesquik Duo 1 porsiyonu süt ile birlikte 179 kcal
Nestlé Nesquik Harfler 1 porsiyonu süt ile birlikte 175 kcal
Nestlé Nesquik Çokokare 1 porsiyonu süt ile birlikte 181 kcal
Nestlé Tropikal Meyveli Müsli 1 porsiyonu süt ile birlikte 232 kcal
Nesquik Kilo Aldırır Mı?
Nesquik’i en sade şeklini süt ile karıştırılıp tüketebileceğiniz gibi içerisine bazı kuru meyveler katarak da lezzet şölen oluşturabilirsiniz. Mısır gevreği veyahut Nesquik sadece karın doyurmaktan ziyade aynı zamanda fit bir bedende kalmak için tüketmek istiyorsanız, özellikle mısır gevreklerinin sade olan halini tercih etmelisiniz. Nesquik aşırı tüketilmediği sürece ise kilo aldırmaz. Çünkü bir porsiyonu 115 kcal’dır. Üstelik lif bakımından zengindir ve sindirim sisteminize de yardımcı olur.
süte karıştıralını diyorsan, çikolata ile eşdeğer. kahvaltı olarak yenileni diyorsan o da aynı şekilde :) bir kaseyi geçirmediğin sürece sorun yok zannedersem
kutusunun üstünde yazıyor olması lazım.100 gr'ındaki besin değerleri orada yazıyodur..ama fazla yemeyin.şeker ve kakao içerdiğinden kilo aldırır...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sana bildigim kadariyla soyliim normal sute katilan gevrek icin soyluyorum normalde sadece 1 porsiyon gevregi 115 kcal (kalori) yarim yagli 125 ml sut katildigi zaman kalorisi 176 olur yani 176 kalori kilo aldirmaz rahat olabilirsin
1 Porsiyon 30 gram (7 yemek kaşığı) Nesquik Kakaolu Buğday Ve Mısır Gevreği 115 kaloridir. Ve 115 kalori çabuk erir spor yapıyorsan tadından yenmez. Ama herşeyin fazlası zarar çok sık yeme paket gıdalar zararlı sonuçta 7 kaşığı geçmemeye özen göster. Hiçbirşey tek başına zayıflatmadığı gibi tek başına ve az olarak tüketildiğinde kilo yapmaz ve verdirmez en önemlisi porsiyon kontrolüdür.
ya yok ben hergün 4 tabak yiyorum kilo aldırmaz içinde pancar şekeri var buda iyi bişey artı yüksek lif bunlar bıyanda dursun hergun en azından 40 dk kadar koşu vs gibi spor larla ilgilensen gene yeterli kilo aldırmaz kesinlikle birde şöyle birşey var istersen 10 tane börek ye düzenli spor yaparsan metobolizman aşırı derecede hızlanacagı için su gibi yakarsın ha dersenki spor yapamam vs sadece su iç 3 litre 4 litre acayip kilo yakarsın :)
Kalorısı yuksektır onun aldırır :) Bende sute katıp ıcıyorum, buyuklukle kucuklukle alakası yok :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir hafta boyunca kahvaltının yanında hep süte karıştırıp içtim kakosunu, bir haftada 500 gram kilo almışım tabiki kilo aldırıyor çünkü kilo aldıran herşey var içinde
En İyi Cevaplar