Babam benden niye nefret ediyor?

Bugün benim doğum günüm ve her doğum günümüde bugün gibi ağlayarak geçiriyorum. İçimi dökeceğim kimse yok. Arkadaşlarıma anlatmaktan utanıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Babam hiç bir zaman bir kere dahi olsun ne benim nede annemin doğum günümü hiç hatırlamadı. Özel günlerde herkes ailecek biryerlere giderken biz hep evde oturduk ben hep köşede ağladım. Ne kadar başarılı olsamda bir kere bile beni takdir etmedi. Benim suçum ne? Doğmak mı? Kendimi suçluyorum hep. babamın istediği gibi bir evlat değilim sanırım. Ben ölsem ağlamayacağından eminim. Başkalarının anneleri babaları mutluyken benim neden her günüm zehir? Bir insan kızından nefret eder mi? Bir gün olsun bana gelip kızım nasılsın bile demedi. Arkadaşlarımın babaları onların kahramanlarıyken benim babam benim hiç bir şeyimi bilmiyor. Ağlamaktan bıktım usandım. Psikoloğa gideceğim sanırım. Ne yapmalıyım? Krizlere giriyorum artık. Sürekli kavga ediyolar annemlerde. Şimdi bile nefes alamıyorum. Bu ruh haliyle ne ders çalışasım var nede yaşayasım. Biliyorum benden çok kötü durumda olanlar var. Allah sabır versin onlarada. Fakat el bebek gül bebek büyütülen çocuklardan neyim eksikti? Yardım edin lütfen. Kendime zarar vermeyi bile düşünüyorum artık.
Babam benden niye nefret ediyor?