Soru baslikta zaten
bas agrisini en kisa yoldan ne gecirir?
bas agrisini en kisa yoldan ne gecirir?
Her banyodan sonra ayağına bolca su dök... mesela 3 tas...3 ya da ne diyorsan banyodaki kap ile üç ya da daha fazla...
Eğer bunu uygular isen... yaklasık iki ya da üç hafta sonra yararını görmez iseniz gelin burada bana istediğiniz küfürü evdin... bu kadar net ve eminim... Ama kalıcı bir rahatsızlığınız yok isetabi...
Bu uygulama zaman zaman durup dururken ağrıyan baş içindir...
Tez kuvuş İnşallah sağlığına...
Evet... Her banyo yaptığında bunu uygula... kısa sürede yararını göreceksin ve ömrün boyunca uygula ve baskalarınada yararını gördükten sonrada tavsiyede bulun...
Kalıcı bir rahatsızlığınız yok ise uygulayın sonra gelin hiç bir yararı olmadı diye istediğinizi yazma hakkı veriyorum size... bana karsı ne yazarsanız yazın... yani bu kadar eminim... geçmis olsun
güçlü bır agrı kesıcı ve uyku.
Majezik çok etkili bir ağrı kesicidir, yoksa apranax ya da fortine deneyebilirsin. Ya da başına kamfolin , vicks ikisinden birini sürerek bir tüLbent yardımıyla sıkıca bağlayarak karanlık bir odada gözlerini kapatıp geçmesini beklemektir. fazla ekrana bakma , telefonla uğraşma ışık gözlerini yorar ve daha çok ağrıtır , geçmişler olsun. =)
Ağrı kesici dışında bir çözüm uygulamasında bulunmadım hiç.
Cevap
9Cevap
1 şeker kaşığı çörek otunu çiğneyerek yut birebir geçiyor geçmiş olsun
Rica ederim allah acil şifalar versin
BAŞININ AĞRIYAN BOLGESINI SOGUK SUYA TUTU bir SURE
Dalga geçmiyorum mastürbasyon kesin çözümdür ya da soğuk duş alabilirsin
Mazejik tabikide 1 numara
Agri kesici ilac. Sinizüt, migren gibi agir bas agrisi cekenlerin kullandigi agri kesicilerden. Ilaci ic 15 20 dk odanin isigini kapat uzan gecer.
En kısa yolu kafanı kesmek, ağrıyı direk geçirir:/
majezik kucuk mavi hap yutmasi kolay
Ağrın bölgesel mi? Yoksa kafan hepten mi ağrıyor?
Ayy canım ya keske gecse :(
hemen uyu derim
parol iç
Uyku
hap içmek
Apranax nett
mazejik hap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar