Yeme & İçme İftara ne var yemekte? Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkese afiyet olsunHayırlı akşamlar💫🌷 İftara ne var yemekte? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tatlı olarakta kadayıf yaptım soğuyor birde dünden kalma mercimek çorbası var <3 1 14 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl İyi ki iftardan önce görmedim :D nerde yaşıyosun sen :D en güzel yerden bi kişilik iftar bileti lazım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alonewolf002 tabii buyrun sofraya :D Urfadayım Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Oo en az 1 saat erken açarım :D hemen uçak biletini alıyorum 😂😂 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Bugün yemekte ne var 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alonewolf002 Tepsi kebabı, pirinç pilavı, mercimek çorbası, çömlekte urfa acılı ekşili karışık dolma ve şekerpare Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Anlat anlat zaten sahur da yapamadım :D iyice terbiye olurum belki 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alonewolf002 bende sahur yapmıyorum iftarda bol bol yiyebilmek için :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alonewolf002 ailem sahurda yapıyor şiştiler gece yiye yiye Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Ya trolleme trolleemeeeee :zd açım şu an açççç Yorumla Ufddd +1 yıl Senmi yapyn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ufddd evet Yorumla Ufddd +1 yıl Adi ne yemegn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ufddd güveçte kuru fasulye ve etli pilav Yorumla Ufddd +1 yıl Kanka tarifileri almak istiyorum Yorumla
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Allah ne verdiyse onu yedik🙃 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, Şehriye çorbası Patates yemeği Tavuklu pilav SarmaKasık salata 0 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Pilav var :) kan var hocam, gözyaşı var, vahşet var :p 2 11 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Saol güzelim sana da hayırlı akşamlar :) sen mi eksiledin görüşümü? Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Yok daha nelerVakit harcamam eksi ile beğendiğim yorumlara artı atarım oda nadiren Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Peki :) kötü bişey yazmadım ondan merak etmiştim 😌😌 keyfin nasıl Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl İyiyim sen? Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Ben de iyiyim :) napıyosun bakalım? Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Sevindim :)İyi akşamlar Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Saol hemen kapatıyosun yani konuşmayı :) Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Olması gereken 😇 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Konuşmak kötü bişey mi 😏 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl İyi bişeyde değil hani, 😊 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Neden iyi olmasın insanları tanıştırır :) kaynaştırır 😉 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Kabak dolması+ yaprak sarma, ev yapımı beyran, komposto, cacık... yeter o kadar her gün her gün bıktım... 0 2 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Bende gelimm Yorumla AçılınBenKs_ci +1 yıl Gel ula gel! Yorumla
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl tek yaşıyorum işten gelince üç günlük yapıyorum türlü yaptım pilavım var birde salata yapıyorum öyle yani memur adam başka ne yesin ki 0 14 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Helal olsun 🌷 Yorumla soramazsın34 +1 yıl yıllardır böyle sağolsun ablam öğretti Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Tebrik ediyorum Yorumla soramazsın34 +1 yıl ama birtek fırın çalıştırmayı bilmiyorum yakıyorum oraya atılan yemekleri bende ocakta yapıyorum Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Sormak istediğin olursa burdayım😇 Yorumla soramazsın34 +1 yıl istek attım ablamda evlendi gitti tek yaşıyorum zaten size sorarım artık Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Burdanda sorabilrsin💫 Yorumla soramazsın34 +1 yıl olur bugünlük var yemeğim ama yarına yok malum kamu dakiler yasak yok sağlıkçıyım gündüz bana yazarsınız kolay bir mönü Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Ayy hayırSiz yapamadığınız bir yemeği sorduğunuzda yardımcı olurum sadeceMönü sana kalmış Yorumla soramazsın34 +1 yıl olur bakarız burada olursan ben fikir alırım ama mönü de yazabilirsin Yorumla soramazsın34 +1 yıl gerçi yarın son iş günü izinli oluyurum iki gün rahat rahat yaparım köfte pilav patates kızartması göbek salata Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Peki anlaştık Yorumla soramazsın34 +1 yıl anlaştık teşekkür ederim ama yardımcı olurum dediğin için Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Dediğim için? Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Boğon pilav ve karnıyarık vardı söylemesi ayıp. Ama canımı yakan etrafımda benden başka oruç tutan olmaması. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Cehennemlerde yanmazsın inşallah abla. Yapan var yapamayan var. :) 0 9 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Kuru fasulye pilavı yapamayan da ne bileyim Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Sabahın bu saatinde yapan da ne bileyim. Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Dün iftar a yakın saatte soruldu bu soru eray Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Ama "bu sabah" yapamayana laf sokuldu soran hanım. Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Hayır soru dün sorulduğu içinO anı baz alarak konuştum konuşurum mantıklı olanıda bu değilmi? Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Evet ama bugün cevap verdin.Ben de soruyu gördüğüm anı baz alarak konuştum, konuşurum mantıklı olanı da bu değil mi? Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Ayy Eray uğraşmasak mı?Yakınsak sana gönderirim benMükemmel yaparım 👌 Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Ben tanımadığı insanlardan yemek kabul eden erkeklerden değilim.. Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl 😅 😅 Erkeğin KezbanıBu Eray Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Arkadaşım gerçekten bilmiyorum sürpriz artık ama şu var kuru ekmek olsunda evim olsun inan mühim değil 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mantı İşkembe Paça Çorbası Patates Kızartması Musakka Karnı Yarık 0 4 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Aa bende geliyorum Yorumla RıfatŞen +1 yıl Gel Bekliyorum 😂😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Adresi atarsın Yorumla RıfatŞen +1 yıl Tamam Atarım Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Şehriye çorbası,Pirinç pilavı,Nohut yemeği,Salata,Güllaç :) 1 5 Yorumla lalemiys +1 yıl Offf size gelebilir miyim iftara😋 Yorumla cnrche +1 yıl Korona sebebiyle misafirliklere kapalıyız :D Yorumla lalemiys +1 yıl Ama ben evden çıkmıyorum yaaa test yapsam öyle gelsem menü çok güzelmiş😂😂 Yorumla cnrche +1 yıl Girişler kapalı ama paket gönderelim :D Yorumla lalemiys +1 yıl Yok soğur paket🥺☹️ Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mercimek çorba, tavuk çevirme yanında pirinç pilavı ve salata... 0 0 Yorumla
theHelpMe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bir şey hazırlayamadım Allah ne verdiyse sloganımla takılacağım gibi. 0 0 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Ne olduğunu bilmiyorum valla, ama kuru ekmek bile yerim açım çünkü 0 0 Yorumla
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% +1 yıl Oruçlu değilim ama çok acım ya hdjsjsAnnem de evde değil Kurabiye falan mi yapsam napsam 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ben bilmem Eşim bilir😄 Galiba fırında patates ve kızartılmış tavuk var gibi... 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl patlıcan oturtma ve pilav yaptım..yanında da sarımsaksız cacık.. 1 0 Yorumla
amazon34 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Pesto soslu penne rigate var, yanına da pizza!Ramazan olmasa bir de şarap patlatırdım fırında kaşarlı etli mantar ile! :D 0 0 Yorumla
korkmzdunya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kuru fasulye pilav var hoşaf salata yoğurt çorbası falan ama resim güzelmiş 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Masadaki otlar nedir? 0 5 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Valla bilmiyorum ki googleden alındı Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Roka sanırım 😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Değil bence Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Otopsi yapalım😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl 😅 😅 Olur Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Şimdi baktım.. Tavuk sote ve çorba var efendim.. 0 4 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Afiyet olsun 🌷 Yorumla Muro8384 +1 yıl Teşekkür ederim efendim.. Size de afiyet olsun Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Tşkler Yorumla Muro8384 +1 yıl Rica ederim efendim 🌹 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Hiç bilmiyorum. Allah ne verdiyse :) 0 3 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl 😅 Afiyet olsun Yorumla Pullman +1 yıl Çok teşekkür ederim, bilmukabele efenim :D Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl 💐💫 Yorumla
Bebişim99 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Allah ne verdiyse , elhamdülillah 1 2 Yorumla ÇağrıKurtuluş +1 yıl Allah için sonunda güzel bir yorum MaşAllah SubuhanAllah Yorumla Bebişim99 +1 yıl Sağol kardeşim 👍🏻 Yorumla
yücelist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Mercimek corbasi tavuk sote bulgur pilavı cacık 0 0 Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bu sofrada soğan nasıl olamaz? 0 1 Yorumla ÇağrıKurtuluş +1 yıl Köşede patlatıyordur😅 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Süt çorbası, barbunya, pilav, kadayıf. 0 0 Yorumla
jandi549 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Sebzeli bulgur pilavı, et kavurma, salata 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çorba , enginar dolması ve salata 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde değilim o yüzden bilemem :/ 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Karnıyarık ve pilav dünden kalmisti 0 0 Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Et sote pilav ve de börek 0 5 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Aayy börek neli Yorumla gelinherkes +1 yıl Galiba ıspanaklı Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Yok ben sağlıklı sevmiyorum 😅 Yorumla gelinherkes +1 yıl Neli bekliyordun :D Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Patates kıyma peynir pastırma Yorumla
CanıGördümSanki Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Bilmem bakmadım :D sende? 0 6 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Et soteYoğurt çorbasıSalata karpuz filan Yorumla CanıGördümSanki +1 yıl Oo süper :) Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Tatlı olarak taDün kadayıf yapmıştım o var Yorumla CanıGördümSanki +1 yıl Fıstıklı mi :D Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Cevizli Yorumla CanıGördümSanki +1 yıl Çok hamaratsın :) Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl patates oturtma 0 1 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Çok severim Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kaçak yemeği. 1 1 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Kabak 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Tatlı olarakta kadayıf yaptım soğuyor birde dünden kalma mercimek çorbası var <3
İyi ki iftardan önce görmedim :D nerde yaşıyosun sen :D en güzel yerden bi kişilik iftar bileti lazım 😂😂
@Alonewolf002 tabii buyrun sofraya :D Urfadayım
Oo en az 1 saat erken açarım :D hemen uçak biletini alıyorum 😂😂
Bugün yemekte ne var 😂😂
@Alonewolf002 Tepsi kebabı, pirinç pilavı, mercimek çorbası, çömlekte urfa acılı ekşili karışık dolma ve şekerpare
Anlat anlat zaten sahur da yapamadım :D iyice terbiye olurum belki 😂😂
@Alonewolf002 bende sahur yapmıyorum iftarda bol bol yiyebilmek için :D
@Alonewolf002 ailem sahurda yapıyor şiştiler gece yiye yiye
Ya trolleme trolleemeeeee :zd açım şu an açççç
Senmi yapyn
@Ufddd evet
Adi ne yemegn
@Ufddd güveçte kuru fasulye ve etli pilav
Kanka tarifileri almak istiyorum
Merhaba...
Allah ne verdiyse onu yedik🙃
Selam,
Şehriye çorbası
Patates yemeği
Tavuklu pilav
Sarma
Kasık salata
Pilav var :) kan var hocam, gözyaşı var, vahşet var :p
Saol güzelim sana da hayırlı akşamlar :) sen mi eksiledin görüşümü?
Yok daha neler
Vakit harcamam eksi ile beğendiğim yorumlara artı atarım oda nadiren
Peki :) kötü bişey yazmadım ondan merak etmiştim 😌😌 keyfin nasıl
İyiyim sen?
Ben de iyiyim :) napıyosun bakalım?
Sevindim :)
İyi akşamlar
Saol hemen kapatıyosun yani konuşmayı :)
Olması gereken 😇
Konuşmak kötü bişey mi 😏
İyi bişeyde değil hani, 😊
Neden iyi olmasın insanları tanıştırır :) kaynaştırır 😉
Kabak dolması+ yaprak sarma, ev yapımı beyran, komposto, cacık... yeter o kadar her gün her gün bıktım...
Bende gelimm
Gel ula gel!
tek yaşıyorum işten gelince üç günlük yapıyorum türlü yaptım pilavım var birde salata yapıyorum öyle yani memur adam başka ne yesin ki
Helal olsun 🌷
yıllardır böyle sağolsun ablam öğretti
Tebrik ediyorum
ama birtek fırın çalıştırmayı bilmiyorum yakıyorum oraya atılan yemekleri bende ocakta yapıyorum
Sormak istediğin olursa burdayım
😇
istek attım ablamda evlendi gitti tek yaşıyorum zaten size sorarım artık
Burdanda sorabilrsin💫
olur bugünlük var yemeğim ama yarına yok malum kamu dakiler yasak yok sağlıkçıyım gündüz bana yazarsınız kolay bir mönü
Ayy hayır
Siz yapamadığınız bir yemeği sorduğunuzda yardımcı olurum sadece
Mönü sana kalmış
olur bakarız burada olursan ben fikir alırım ama mönü de yazabilirsin
gerçi yarın son iş günü izinli oluyurum iki gün rahat rahat yaparım köfte pilav patates kızartması göbek salata
Peki anlaştık
anlaştık teşekkür ederim ama yardımcı olurum dediğin için
Dediğim için?
Boğon pilav ve karnıyarık vardı söylemesi ayıp. Ama canımı yakan etrafımda benden başka oruç tutan olmaması.
Cehennemlerde yanmazsın inşallah abla. Yapan var yapamayan var. :)
Kuru fasulye pilavı yapamayan da ne bileyim
Sabahın bu saatinde yapan da ne bileyim.
Dün iftar a yakın saatte soruldu bu soru eray
Ama "bu sabah" yapamayana laf sokuldu soran hanım.
Hayır soru dün sorulduğu için
O anı baz alarak konuştum konuşurum mantıklı olanıda bu değilmi?
Evet ama bugün cevap verdin.
Ben de soruyu gördüğüm anı baz alarak konuştum, konuşurum mantıklı olanı da bu değil mi?
Ayy Eray uğraşmasak mı?
Yakınsak sana gönderirim ben
Mükemmel yaparım 👌
Ben tanımadığı insanlardan yemek kabul eden erkeklerden değilim..
😅 😅 Erkeğin Kezbanı
Bu Eray
Arkadaşım gerçekten bilmiyorum sürpriz artık ama şu var kuru ekmek olsunda evim olsun inan mühim değil
Mantı İşkembe Paça Çorbası Patates Kızartması Musakka Karnı Yarık
Aa bende geliyorum
Gel Bekliyorum 😂😂
Adresi atarsın
Tamam Atarım
Şehriye çorbası,
Pirinç pilavı,
Nohut yemeği,
Salata,
Güllaç
:)
Offf size gelebilir miyim iftara😋
Korona sebebiyle misafirliklere kapalıyız :D
Ama ben evden çıkmıyorum yaaa test yapsam öyle gelsem menü çok güzelmiş😂😂
Girişler kapalı ama paket gönderelim :D
Yok soğur paket🥺☹️
Mercimek çorba, tavuk çevirme yanında pirinç pilavı ve salata...
bir şey hazırlayamadım Allah ne verdiyse sloganımla takılacağım gibi.
Ne olduğunu bilmiyorum valla, ama kuru ekmek bile yerim açım çünkü
Oruçlu değilim ama çok acım ya hdjsjs
Annem de evde değil
Kurabiye falan mi yapsam napsam
Ben bilmem Eşim bilir😄 Galiba fırında patates ve kızartılmış tavuk var gibi...
patlıcan oturtma ve pilav yaptım..
yanında da sarımsaksız cacık..
Pesto soslu penne rigate var, yanına da pizza!
Ramazan olmasa bir de şarap patlatırdım fırında kaşarlı etli mantar ile! :D
Kuru fasulye pilav var hoşaf salata yoğurt çorbası falan ama resim güzelmiş
Masadaki otlar nedir?
Valla bilmiyorum ki googleden alındı
Roka sanırım 😂
Değil bence
Otopsi yapalım😂
😅 😅 Olur
Şimdi baktım.. Tavuk sote ve çorba var efendim..
Afiyet olsun 🌷
Teşekkür ederim efendim.. Size de afiyet olsun
Tşkler
Rica ederim efendim 🌹
Hiç bilmiyorum. Allah ne verdiyse :)
😅 Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim, bilmukabele efenim :D
💐💫
Allah ne verdiyse , elhamdülillah
Allah için sonunda güzel bir yorum MaşAllah SubuhanAllah
Sağol kardeşim 👍🏻
Mercimek corbasi tavuk sote bulgur pilavı cacık