Gençler elimde 70cl bir adet var. Yurtdışından getirdim, lakin dünya çapında 3 shottan fazla içilmesi yasak :D su karıştırılarak, ya da seker eritip karıştırılarak içiliyor. Bildiğiniz yöntem varmı? Ben bir ölüp gelmek istiyom:D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir kaç yöntemi var.
Rakı gibi su ile seyrelte bilirsin.
Esmer şekeri bir süzgeç yardımı ile bardağın üstüne tutup bardaga 5 cl kadar alkolü sekerle süzerek doldur ve yak bu işlem sırasında bunu şiseden degil başka bir bardaktan dolduradak yap ki şişenin içindeki alkolde alev almasın.
Tadı keskindir keyif için içilen bir içki değildir. Ayrıca halsilasyon görecegim diye bekleme sadece çok tesirli bir alkoldür.
Dipnot: Ünlü ressam Vangohg bir şişe içtikten sonra tek kulagını kesip aynadan kendi resmini yapmıştır.
Yapılırken ham maddesi pelin otudur
Merak etme bitiremezsin zaten 4-5 bardaktan sonra devamı gitmiyor
2 iyidir
Afiyet olsun şimdiden
Küçük içki bardağına koy ickini bir tatlı kasigina 1 ya da 2 adet küp şeker koy ateşe ver içkiyi şeker iyice erisin içine damlasin bitene kadar sonra sondur ve aniden iç ağır ağır içme ebeninkini görürsün ama içtikten sonra hemen bir yere otur çünkü yuzustu yere yapistirir
ohhhaaaa bir türlü nasip olmayan içki tatli kasığna kesme seker koy bundan dök çakmakla yak ağzına at :D :D banada attt
Hic unutmam bunu içtiğimizde arkadaşım deprem oluyo sanıp panik yapmıştı
ya da sabah oglen aksam 1 1 ıc
Cevap
17Cevap
bunun % 80 likleri var onlar yasak bunda sıkıntı olmaz. 5 de belki ancak halüsilasyon görürsün. su koyma mahvedersin içkiyi. ya soda koy ya da şeker eriterek iç
Oğlum bu içki türkiyede yasak
%69 alkol diyor 3 shot içsen kafan güzelleşmekle kalmaz her gördüğüne sarkarsın
bu şekil
https://hizliresim.com/L1rGqj
:d yeşil peri diyorlar ona videoları var adamlar içiyor portakalı el bombası sanıyor :D:D ahaha
Hayatımda bir kere şeker eriterek içtim. sünnetim bile aklımda ama O günü hatırlamıyorum.. çok kaçırma bence..
50 liralık absenti nasıl içeceğim diye soruyor ya :D
sabah akşam tok karnına yatmadan 1 kadeh fondiple haci :)
Yaw bu ne Al bıtane 100 luk rakı ya da 100 luk belarus aksamdan sa baha kadar ıc
pelin otu sayesinde halüsinasyona yol açar orjinali sadece çek cumhuriyetinde yasal diğer yerlerde yumuşatılmış şekilde satılıyor yeşil peri lakaplı harika içki şeker eritilerek içeni tavsiye ederim özel kaşıkları var :D
Çok sağlam bişey :) hatunun birine 3 bardak içirdim yıkılmadı ırıspı :(
Daha yüksek alkollusu var bu yan sanayi :D şekerli iç diğerleri cırt
Yeşil peri sağlamdır.. Dikkat et öldürmez süründürür :D
%69 mu? çok sert, yeşil cin çarpar
Çok, yabancıyım o konulara
Şeker ney la Atmıyız la biz😅
Ickiden Uzak durun yaaa sadece basiniza bela olur
Bu mübarek gecede bari içme aga
%69 alkol ıcte Çok yaşa
içme bosver
beraber içelim mii
sende 3 shot at.