Hocam şimdi o limonu ince dilimler halinde keseceksin. Bir tabağa tuzun bir kısmını dökeceksin, ve farklı bir tabak veya kaseye biraz su koyacaksın. Tekilayı koymadan önce bardağı suya batırıp daha sonra dik bir biçimde biraz tuza batıracaksın. Bundan sonra Tekilayı doldurup içeceksin, daha sonra limonu emeceksin. Afiyet olsun.
Elinin baş parmağının devamındaki kısmı yala tuz dök sonra o kısmı yala tekilayı hızlıca at yudumlamaya kalkma hayatta içemezsin bir kerede. Önceden dilimlediğin limonu hemen ye limonları kolay yenecek şekilde dilimle ve çekirdekleribi temizle yoksa yiyene kadar miden bulanabiliyor
ben tuzu bas parmagimla isaret parmagi arama dokuyorum limonlari ince diler sonra olaya geciyorum :) seni bilmem artik o sisenin diger yarisini kim ictiyse ona sorsaydin :)
Suyla karıştırıp yanına şalgam iyi gider :)) Şaka bir yana her içki şişesinin arkasında genellikle nasıl içilmesi gerektiği konusunda tavsiyeler bulunur. İstersen bir kontrol et.. Ama zaten birçok ks üyesi sana açıklamış durumu.
Wattpad dünyasından edindiğim engin bilgilere göre önce biraz tuz yalayıp tekilayı içiyorsun sonrada limon yemen lazım. O limon da dilimlenmiş olacak Böylesi gereksiz bir bilgiden haberdar olmaktan hoşlanmadım 😞
kızın göbek deliğine döküyorsun hacı karın ile gögüs arısına limon sıkıp tuz döküyorsun tekilayı göbek deliğinden içip ondan sonra dilinle tuz+limonlu karışımı yalıyorsun
bir adet tekilayi alıyoruz bardaklara döküyoruz üzerine bir tutam tuz bir tutam limon hop mideye gönderiyoruz sabah bir kalkiyoruz selamiz okunuyor bu kadar 😎
Sol elin üstü baş ve işaret parmakların arasını limonla ıslat ve buraya biraz tuz dök tuzu yalandıktan sonra tekilayı tek içimde tüket sonra bir dilim limon ye
tekilayı shot bardağına dökücen, limonu bardağın kenarına sürüp üstüne tuz dökücen yapışacak, sonra bardağı dikecen, limonu ısıracan yiyicen. Ha bence tekila ameliliktir. Viski iç. Aç karna tok karna her daim güzel gidiyor
Çok tehlikeli bir alkollü içecek ama etkisini hissettiğiniz anda dedikleri o tadında bırakma olayını gerceklestirirseniz çok güzel anlar yaşatır. En çok tercih ettiğim içkidir.
En İyi Cevaplar