#wopsyyfellow
Psikopat Genç kızımız ; genç adam tekrar cenazeye gelir ümidiyle , zavallı kardeşini öldürmüştür. :/
İşte Aşk , insanı bu şekilde psikopatlaştırır , kati suretle uzak durulması tavsiye edilir :p

rüyasında kardeşiyle adamın ilşksi oldğnu göryr. ak sakallı dede öyle söylemiş rüyasında. bu da oğlanı beğendği için böyle bir şeye engel olmak istyr çnkü çocğa kendsi aşık olmuş. sonra bu adam cenazeye yine geliyor ama bu sefer kız sorguda. bu sefer görüşemyrlar tabi. görşemedği için suçu o oğlanın üstne atyr kız oğlanı göreblmek için. oğlanı getryrlar sorguya. oğlan da kızdan hoşlandğı için cinayeti üstlenyr. adamı hapse atyrlr kız serbst kalyr. görüş günlerni kovalyr. adam 30 sene yatıp çıkıyor. ikisi de bu sürede hep görşylrlr hatta evlenyrlr. en sonunda adam tahliye olyr bu sefer de adam itiraf edyr kıza karısına ben senin babanı öldrmştm dyor... kadın şok olmuş tabi. kadın blyrdum diyor gördüm ben seni babamın intkamnı almak için kardeşimi öldrmştm aslnda dyor. babamın intkamnı almak için sana iftra attm kardeşmi öldrüp diyor. adam da neden peki drek babanı öldrdğümü söylemedn neden cinayet işledn hem de kardeşni öldrdn dyor. aslnda o benm kardeşim değilmiş dyor inthar eden annemn mektbnda okumuştum dyor... devamı sonra gençler :D :P
Tebrik ederim :D
Cidden büyük bir senaryo :)
Bu soru potansiyel katil hissiyatı var mı yok mu diye sorulmuş bir sorudur. ☺
Küçük kız kardeş, cenazede gördüğü o adamı tekrar görmek için ablasını öldürmüş olabilir mi?
Olabilir efendim :D
Bunu biliyorum çünkü psikolojik testte sormuşlardı. ☺
Potansiyel katil hissiyatı var mı yok mu diye sorulan şaşırtmacili bir sorudur. Ben katil çıktım. 😅
Aaa ne ile ilgili bir psikolojik testti? :D
Çok severim böyle işleri :)
Kursiyer iken. Devamlı psikoloji testleri yapılır. Çünkü eğitimler sonunda her türlü silahı kullanabiliyor, her türlü olağan dışı anlarda mantıklı karar verebiliyoruz. Her hangi bir cinnet getirme durumunda, küçüklükten kalma bilinç altında yatan öfke, kin var mı diye ölçülür böyle sorularla. Çünkü devlet özel yetiştirilmiş bir askeri kolay kolay durduramaz olası aksi bir durumda.
Vay be , teşekkür ederim.
İnternette bu sorunun Bu tarz şeylerde kullanıldığını görmüştümde inanmamıştım , sen doğrulamış oldun :D
Rica ederim. ☺
İyi ama sorunun cevabında bir mantıksızlık var. Aşık olduğu adam maktül'ün cenazesine gelse bile Katil o sırada tutuklu olacak.. Aşık olduğu adamı görme şansı yokki. Biraz mantık dışı geldi bu sorunun cevabı ban :)
Soru psikolojik testlerde insanların katillik eğilimlerini ölçme amaçlı kullanılıyormuş .
Evet ozaman ben bu soruyu hiç bilemezdim :D ve Katillik eğilimim ortaya çıkmazdı. Çünkü soru bana göre çok mantıksız geldi 😂 Demekki Katil olma eğilimi olan insanlarda mantık'da fazla bulunmuyor 😂😂
adamın, kardeşinin cenazesine de geleceğini düşünüyor..
Cevap
12Cevap
Kız gencin kardeşi mi çıkıyo? Niye mantık sorularına taktın sen burada beni de düşündürüyon akşam akşam 😂
Taktı mı takıyorum böyle :)
Bence kesin cinsel sorunları var. Cin falan mı görüyo rüyasında artık nedir? 😂
kızlar psikopattır Allah bilir neyi yanlış anlamış da öldürmüştür
Bu kız cidden psikopat :D
Ve kız en sonunda kendini öldürüyor. Adam sorguda bana en son şu cümleleri söyledi diyor : "Sadece rüyalarımı değil cennetimi de süsle aşkımmm"
Vay beee :D
Aynen ve adamın aslında kız kardeşinin sevgilisi çıkıyor. Çok acıklı bir durum :(
Çünkü eğer ablası ölürse çocuk tekrar cenazeye gelir. bunu doğru yanıtlayanların cinayete meyilli oldukları söylenir
Cenazede kardeşinin tanıdığı sanmıştır kıskanclığından..
Kardeşi aşığına sulanmıştır ya da aşığı kardeşine meyillidir
sevdiği adama, kardeşide aşk hissediyordu ondan öldürmüştür
Çünkü çocuk kardeşinin sevgilisi ve kız bunları beraber görüyo ve gururunu yideremeyip kardeşini öldürüyor
Adamın o cenazeye de geleceğini düşünmüş. Bu psikolojideki bir suça eğilim sorusu
Peki cevap saatler önce verilmiş😄
google amca sagolsun :D kız adamı cenazede görürüm diye kardeşini öldürmüş
Ama yaaa :D
gıcığım biliyorum
Kıskançlık meselesi yüzünden öldürüyor.
adam yeniden cenazeye gelsin diye
psikopatlar aşık olamaz
psikolojik sorunları varsa demek ki
çünkü kardeşiylemi yatmış
Çünkü o kız kardeşinin sevgilisi
bekarlık başına vurmuş olmalı
Kıskançlık olabilir