
Arkadaşlar bu klavye acilinca karsi tarafta yaziyor demeye basliyor mu yoksa harflere basinca mi yaziyor demeye basliyor?
Karaladigim yerlerde yazi gözüküyordu oyuzden karaladim.

Çok kolay bu hangi uygulama ise o uygulamanın olduğu bir arkadaşının telfonunu al ve klavyeyi aç bak birde tek bir harf yaz bak hangisinde yaziyor işareti çıkıyor.
bizide aydinla hem :D
harflere basinca yaziyor diye gosteriyo bildigim kadariyla ama bazen yazmayinca bile oyle gosteriyo :D
Cevap
3Cevap
ne soruyon inan bir bok anlamadım
Ya whatsappta bir mesaj yaz kismina tikladigimizda klavye açılıyor ya klavye acildiginda mi karsi tarafa "yaziyor..."Demeye başlıyor yoksa harflere tikladigimizda yazmaya basladigimizda mi onu sormustum.
hımmm şimdi anladım bence ne zman çıkar sen boşlugu tıkladın kalvye çıktı ya o zman yazıyor çıkar what sap senin ne yazıp yazmıyacagını siklemez yani bazen yazıyor cıkıyor ama sonra karar değiştirip silersin ya karşı taraf bekler ama bir seveyim gelmez o yusden sen tıklayınca klavye cıkınca yazıyor görünür istersne deneyebilriz deney olarak ?
Eğer klavye cikinca yaziyor diyosa aboow 🙈 İnş yazmaya basladigimzda yaziyor ediyordur. Cevaplayanlarin çoğu yazmaya başlayınca dedi.
Hayır canım yazmaya başladığında yazıyor yazar.
Hayır
İyi o zaman peki 😄
Harflere tıklayınce
harflere basınca
Tamam 😄
Bende anlamadım
Soruyu mu
Yok whatsaap da dediğin olayı
evet yazıyor canımmm
basınca kanka
He iyi o zaman 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar