Sizce Tecavüz kiminin dedigi gibi "bayanlarin suçumu" mu?

Küçük bir kız cocuğu.. genç kızlar... kocasının yanında defalarca tecavüze uğrayan bayanlar... Hayvanlarımız.. erkeklik nerde diye düsündürüyor bunlar beni. neymis "kızların o saatde disarida ne işleri varmiş?" "o erkek sen kızsın yapamazsin" bunlar nedir böyle? tabikide bir bayanın veya bir erkeğin yapmasi gereken şeylerin oldugunun farkındayız bu konu beni cok utandiriyor..
Erkekler, hatta insanlar Tecavüzün ne demek oldugunu bilmiyorlar. "iyi hal indirimi" miş oda nedir? adam kızın hayatını maf ettiği bir seyden dolayi nasil indirim alir? Kızın hayalleri.. psikolojiisi ve daha neler nelet bunlar bir bayan tarafından asla unutulmayacak şeylerdir. şu an o kadar cok sey paylasabilirimki bu haksizlik hakkında o kadar doluyumki.. bnim buraya yazacagim seyler bile bir bayanın düsüncelerini değistiremiyor.. bayanların sucu degil bu. İslam'da tek sorguladigim sey budur neden tecavüz?
dinimizde çogunlukla "o erkek yapar" "kızım evde otur" buradan basliyor bunlar... ve bazi hastaliklar vardir erkegin elinden gelen birsey degildir bundurumda gercekten bir doktora görünmesi gerekiyor. yoksa ülkemizde Tecavüz sorunlari bitmiyicek. Bayanlar bir hiç gibi hissetmeye devam edecekler.. utansın bu millet.
gerçekten utansın.

Güncellemeler
+1 yıl
Soruya cok önem verdigim için başlidi dikkat cekicek bir selilde yazmak istedim. çogunlukla yanlis anlasildim sanidim, türkiyede yasamiyorum türkcem iyi degil. sonunu okumadan tepki vermeyin bana lütfen :/
Sizce Tecavüz kiminin dedigi gibi "bayanlarin suçumu" mu?