Gizli Üye(30-35)+1 yılSuç kadının değil. Ama hafifletici sebeplerin varlığı inkar edilemez.
Sevgilisi ile kendi isteğinle yatıp, kalkıp abisi babası öğrenince tecavüz etti ayaklarına yatan kadınlarda var.
Gidiyorlar ite kopuğa herkese güveniyorlar, 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk güven verince belaları dikiliyor, sonra vay efendim ben suçsuzum bütün suç onun.
Hayır kardeşim yok öyle yağma. Kızıl derilikerin bir sözü vardır ' kendini korumayana koyun bile saldırır' diye. Sen önce kendini koruyacaksın kimse sana gece 3 te gezme demiyor.
Ama sen it kopukla öpüşüp adamın bıçağınk görünce korkudan kaçıp, çığlık atmadan adamın koluna girip gidiyorsan niyetin vardırda kafanı kullanmamışsındır.
Kafasını kullanmayan insanı her alanda bellerler.
Ben yazın Antalya'da barmenlik yapıyorum, bu ortamlarıda çok iyi görüyorum. Kadın adamla yatıp sonra şantaj yapıp para isteyip parayı vermeyince tecavüzle suçluyor.
Kız tanımadığı insanların masasına gidiyor sarhoş olup sevişiyorlar abisi geliyor 1 hafta sonra adamı kurşun yağmuruna tutuyor.
En iyiside bunlar suç duyuru yapınca polis güvenlik kayıtlarını istiyor. Büyük bir zevkle buluyoruz. Kız polis abisi yan yana nir bakıyoruz. Kız adamın kucağına oturmuş ulu orta yiyişiyor. Mos mor oluyorlar hepsi..
Bizim arkadaşlarımızda var çıkan gece 3-4 de onlar neden bırak tecavüzü, tacize bile uğramıyor diye düşünüyorum.
Kimse sizin özgürlüğünüzü kısıtlamıyor, beyninizi kullanmayarak kendi hayatını belleyenler sizlersiniz.
Gerçekten tecavüz edenlerden ne kadar nefret ettiğimi bilemezsiniz az adam dövmedim cluplarda.
Ama sen birinin hayatını bellemesind fırsat veriyorsan kusura bakma sende suçlusun, ceza indirimide bal gibi olacak...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu haberi yaptıklarında ve gördüğümde, hayatım boyunca bu kadar öfkelendiğimi hatırlamıyorum. Benim ablalarım var, hepsi evliler. Öfkeden kudurdum, nasıl sayıp sövdüğümü bile hatırlamıyorum. Zor sakinleştirdiler beni. Nasıi bir hak bu? Kız gece 03'te dışardaysa ben ona herşeyi yaparım. Ne demek abi bu? Sen kimsin, sana bu hakkı kim vermiş? Hangi eğitim sana bunu sağladı? Hiç mi korkmazsın sana yaşam verenden, hiç mi çekinmezsin. O gencecik kızın bağırışından, bakışlarından, korkusundan vicdanın nasıl sızlamaz ya böyle birşey nasıl olabilir? Yahu diyorsunuz ki, dini eğitim alalım, ahlaki eğitim çökmesin. Bunlar ne olacak? Ailesinden ne gördü de böyle oldu? Bu kadar insanlık dışına nasıl çıkabildiler? Hayvanlar yapmıyor böyle birşeyi. Yazıktır, günahtır gencecik bir kız gitti. Hayatını nasıl devam ettirsin o şimdi kime güvensin? Kiminle konuşsun. Napsın şimdi. Ya ablalarımın başına gelse? Ablamları da geçtim. Komşuma, yolda geçen herhangi bir bayana bunu nasıl yapmak hakkını elinde barındırırlar? Yazıklar olsun böyle bir konumda olduğumuz için.
51 Yorumla
Kismen. Yani demek istedigim sudur ki; buna sebebiyet veren bayanlarda yok degil. Tabi bu ne olursa olsun pisligi cikarmiyor. Tecavuze tesrif eden bayanlar var. Yok degil, kandirmayalim kendimizi. Bunu once Allah, Peygamber Efendimiz, ve sonra da Sonuna kadar Ataturk'e hayran (!) biri olarak soyluyorum ki; Bizim insanlarimiz ''aydin olucam, cagdas olucam'' diye yediler kafayi, aydinlik on plana gelirken; ''din, ahlak, edep, adap'' bunlarin hepsi bosveriliyor. Hasa ben Allah olsam bu tur kullarin bir guzel kulagini cekerim. (cektigi de olmuyor degil tabii) Bu dediklerim tecavuze tesebbus ornegi degildir. Hic bir insan siddeti, tecavuzu hak etmez. Fakat elden bir sey gelmiyor. Emin olun herkes kaderinde olani yasiyor. Yoksa nasil ibret alacak nasil dertlenip, ofkeyle kalkip zarara binecek bu insanlar? Neyse bu boyle uzar. Allah dusmanima yasatmasin (!) ailesine ve kendisine guc, sabir versin diyerek cumlemi bitiriyorum
00 Yorumla
+1 yılTecavüz kadın suçu değildir. Zira tecavüze uğrayan bir çok erkek de mevcut. Hele ki bir olay var hala aklımdan çıkmıyor 1.5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden 70yaşında bir pislik... Peki o bebeğin suçu ne... Çocuk olmadan genç olmadan abla olmadan daha süt kokusuyla kadın olan o bebekte suç görebiliyorsa bir toplum, ölsün yok olsunlar... Peki okulda oğretmenitarafından tacize uğrayıp susan minik bedenler... Suç tecavuze uğrayanda mı? Yoksa tecavüz edenin sapıklığı mı yargılanmalı? Kadın toplumda günah keçisidir... Hele ki zayıf halka ise ezilmeye mahkum, edilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gecen bir dizi izliyordum bilim kurgu severim gizli dosyalar diye adam çocuğa taciz de bulunmuş adam toplumdan soyutlanmış ceza yatmış tabi ama rehabilitasyon merkezi gibi bir yere almışlar sadece o değil onun gibi olanları bildiğin site tarzı bir yer orada teda vi görüyorlar topluma karışıyorlar çalışıyorlar ama kontrol altın da bizde ise adam çocuğa tecavüz etmiş onu alıyorlar çocuk parkın da görevli yapıyorlar indirime uğramış baktım diziye merak ettim öyle bir araştırdım doğruymuş Türkiye de ise erkek dediğinin elini kiri kadın ya bu mantıkla yetiştirilen bir toplum dan ancak sizin dediğiniz gibi utanılır.
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkişiyi hiçbir zaman kendisi suca itemez kişinin sucu işlemesi için toplum tarafı dan desteklenmesi gerek yani şöyle bir mantık ta toplarsak toplumumuzun erkekler üzeride bir tabu su var nederler ( erkek adam yapacak tabi ) bu sonuçta ne olur er kişi yani ( erkek ) gerek annesinden gerek babasından gördüğü destek ve toplum tarafından da desteklenmesi ile kişinin egosunu şişirirler ortaya da narsist kişi yapısı ortaya çıkar böylece kişi tecavüzcü ya da katile dönüşmüş olur yani etkiye tepki mekanizması gerek tecavüz gerekse cinayetle sonuçlanır bir İngiliz sözü de bunu destekler niteliktedir ( kimin yararına )
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBütün söylediklerine katılıyorum arkadaşımda islam erkek tecavüz eder dememiş demezde İslam'da şeriat vardır ama sen şimd şeriata karşısındır o zaman da islam yobaz oluyo dimi... İslam kadın erkeğe emanettir der onları kırmayın üzmeyin der kadını erkekten sonra yaratıp büyük nimetler arasında göstermiştir cennet kadınlarının ayakları altında demiştir önce oku öğren gel konuşalım bu 1 ...
İslamda şeriat vardır ve hırsızlık yapanın yaptığı kolunu kes bak bakalım bidaha başkası yapıyo mu tecavüz edeni hadım et bak bakıyım bidaha oluyo mu şeriatta indirim yoktur kısas vardır sana zarar verene sende aynı şekil zarar ver günahı yok ama affedersen sevabı var buda 2...
Şimd konunda haklısın ama İslamı kötüleyemezsin bilmiyosan okuyacaksın üşeniyosan okumaya soracaksın08 Yorumla- +1 yıl
Eğer ben sizi yanlış anladıysam ben özür dilerim. ..
Ben okuduğuma cevap verdim yani gördüğüme bilemem yani siz yurtdışında türkçeniz iyi değil falan diye sadece okudum haklıya haklı haksıza haksız dedim eğer yanlış anladıysam tekrar özür dilerim ve yanlış bişey söylediysem - +1 yıl
Annemden 3 yaş küçüksün ne abisi kayınço 😃😃😃
- +1 yıl
Gerçek yaşı vermemek için 41 e mi çıktın 😃😃hayınsın
- +1 yıl
😊😊😊
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Geçenlerde sokak ortasında sokak köpeğine tecavüz eden bir pislik gördüm. Dükkan kamerasına yakalanmış. Ne yaptı o masum köpek, tahrik mi etti, mini mi giyindi de tecavüz etti?
Bazı erkeklerin kanı bozuk. O kadar pislikler ki, her şey beklenir onlardan.42 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sana ruh üflendiğinde bir kadının karnındasın. Ağladığın zaman bir kadının kucağındasın. Aşık olduğun zaman bir kadının kalbindesin onlara güzel davranın neyi savunursanız savunun ama bir kadının tecavüze uğramasını amalarla meşrulaştıracak kadar şerefsiz ahlaksız olmayın.
40 YorumlaBunu diyenler potansiyel tecavüzcüdür. Suçun bir kısmını tecavüzcünün üzerinden alarak o pisliği rahatlatıyor ve kendini iyi hissetmesini sağlıyorlar. Diğer tecavüzcüler de tecavüz etmeden önce bunları düşünüp cesaret buluyor. Yani tek yaptıkları tecavüzcünün sırtını sıvazlayıp "Devam et!" demek.
10 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. soyle acıklarım bır kız bır ınsanın allahın yaratılıs geregı nefsıne hakım olaarmadıgını herkez goruyolar bır ande ıstemeden dahı bır guzel kız olsa tecavuz edebılır ama soyle derım kızın sucu fahise gıbı seksı elbısler kısa etek gıyıpde tatmın olmak ıcın yapıpda sonra tecavuz e ugruyorsa onun hatasındır ve yaptıgı hata neyse ona yargılama cunku ınsanın tecavuz etme sebebı sudur omurlerınde hıc cınsellık yapmayan ınsanlardır
00 YorumlaO zaman şöyle bir soru sormak lazım bir evin kapısı açık kalınca gören her insan oraya hırsızlığa girer mi? Cevap tabi kide her insan girmez ama hırsızlık içinde olanlar fırsat bu fırsat der hemen içeri dalar. Kuru bir dal parçası olursan küçük bir ateş dahi seni yakmaya yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
Kapalı kadınları soymak zor mu? Gerçekten tecavüze uğramamak için ne yapmalısın biliyor musun? Bu dğnyadan
- +1 yıl
Bir an önce gitmelisin kapanmak falan bahane
+1 yılGencecik bir kızın namusunu korkusuzca kirleten ve bu cibiliyetsizi destelemek adına '' efendim şunu giymeseydi '' diyen insanların olduğu alçak bir ülke olduk..
20 Yorumla
+1 yılDinde tecavüzün cezası hadım etmektir. O dediğin insanların yozlasarak avrupa dan görülen şeylerden dolayı zamanla normalmkarsilanmasidir. Kadın da erkekte yapsa zinadir. Bunu dine bağla senin ülkem laik ve dinsiz bir ülkedir. Artık halkta yozlaşmış durumda olduğuna göre, dini yasayan larda gerici diye itham edildiğine göre hoş geldin yeni dünya ilkelerine ve ülkelerine. Artık küresel dünyada tecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin diyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavüz en başta erkeğin sonra hepimizin toplumca bizim suçumuz, sokakta yolda parkta öpüşenler yiyişenler netlerde boy boy resimler videolar, ilgisiz anne babalar, şunu yapma diyince gerici sanane diyinler açılmayı medeniyet sananlar, azdırıp azanlar hepimizin suçu kimse kimseye suç atmasın
00 YorumlaEvet bu doğru tirkiyede o saatte dışarıda ben olsam erkek olarak şerefisizm beni de beceririler türkiyede o. çççç dolu yapan cani tam bir adi pislik kaıdnın suçu şöyle var kapitalizime meta olmuş bedenini sömüren sisteme başkaldırmıyor
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=aFyytp-q_rQ
bu eşeğin suçu ne?01 Yorumla
+1 yılBayanlarında suçu var erkeklerinde
Bayanlar bazen hani resmen teşvik ediyor gibi..
Bu ülkede yaşıyosan giyinmene dikkat edeceksin
Sonra adamı suçla ohh03 Yorumla- +1 yıl
Hm yorumdan bahsediyosun demi köpek derken
Haklısın bazıları baya azıtmış işte
İman olsa...
+1 yılSaçmalama tecavüz eden kişinin en ufak bile haklı olduğu nokta yoktur. Tahrik filan bahane. Biz niye etmiyoruz o zaman. Her tahrik olduğuna zorla sahip olacak olunsa bu dünyada yaşanır mı?
00 YorumlaArkadaslar bu konu hakkında bisey sormak istiyorum yardimci olur musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinlatin o saatte disariya cikmadi ya da kisa giyinmesi bahane bu ulkede kediye bile tecavuz ediyorlar peki onun sucu neyy?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum onu sordugunuda haklisin yani zaten sormana gerek bile yok bunu tartismaya kapali bir konu benxe tamamen zihniyet
+1 yılTecavüz çok boyutlu bir mesele.
Sadece erkek üzerinden okunursa doğruya ulaşılmaz. Bunun toplum boyutu var, aile boyutu var, inanç boyutu var, anne boyutu var, kadın boyutu var...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıyı okumaya gerek yok. Başlıktan cevap veriyorum. O bana rahatsız edici bir şekilde baktı. Bende onun penisini keserim. Onun suçu mu? Bu olay aynı kapıya çıkıyor. Kadınlar tahrik ediyor beyinlere gelsin.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sana demedim. erkeklere yazdım bu yazıyı. bı kadın olarak senin böyle düsünmeyecegini biliyorum
+1 yılTecavüz tabiki yapanın suçudur..
Ama kadının da kendisini koruması lazım çünkü her erkek şerefli olmuyor, gece yarısı sokağa çıkmayn00 Yorumla- Diğer konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılNeden suç kadının olsun? Suçsuz olmak için özgürlüğümüzden mi vazgeçmemiz gerekiyor?
03 Yorumla- +1 yıl
Senin özgürlük dediğin gece dışarda gezmek mi arkadaşım
- +1 yıl
Erkekler geziyorsa ben neden gezemiyim arkadaşım? Belki çok dertliyim kafamı dağıtmam lazım hava almam lazım belki dışarda bir yakınıma bir şey oldu ona gidiyorum. Belki trafikte kaldım eve yetişmek için dışardayım. Belki de çok çalışmışım stres yapmışım biraz eğlenmeye ihtiyacım var herkes gibi. Sen bunu nerden bilebilirsin he? Bilmeden nasıl yargılarsın da bana zarar vermeyi düşünürsün?
+1 yılKesinlikle kendine hakim olamayan iradesiz ibnlrin suçu 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef bunun cozumu yok. Hasta ruhlu insanlar artiyor daha da artacak bunlar.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degil erkeklerin ve onları yetistirmeyi bilmeyenlerin sucu
Bana ne giyecegimi ogretme ogluna nasıl davranması gerektigini ogret00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Millet ata eşeğe köpeğe kerkiniyor ördek damacana fark etmiyor.
Olay kişilik00 Yorumla
+1 yılKendini bilmez yaratıkların şerefsizliği. Başka birşey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamm hadi diyelim bu zihniyette olanlara kadınlr tecavüze uğruyorsa kadınlar suçludur diyorlar ya o zaman bir baba 13 yaşında ki kızına tecavüz ediyor kızın suçumu bunu da söyleyin bakalım
00 Yorumlakadın neşekilde giyinirse giyinsin tecavüzü haketmez. Ama bu ülkede kediye tecavüz eden var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle pisliklr olmasa o saatte dışarda olmak zatrn bir tabu bir tehlike olmazdı
10 Yorumla
+1 yılCocuk ve hayvanlar dışında digerleri gerçekten hakediyor
08 Yorumla- +1 yıl
Gotuu başı açık gezenler böyle zamanda bide
- +1 yıl
@Mythicalx sizin gibi zihniyetleride iyi bilirim genç bacısınızı sevgilinizi götüü başıı meydanda gezdirirsiniz biri laf atıncada erkek kesilir yinede dayağı yersiniz
- +1 yıl
@Mythicalx konuyu götündenn anlayıp boş boş imalarda bulunma o zaman nerden yaşıyosun olum sen amerika londra falanmı? kodumunn kekosuu
Orosbularn sucu cocuk dogurması ! Şerefsizliğin bahanesi olmaz
00 YorumlaTurkiyede adalet ariyorsan baska kapiya
10 YorumlaSaçı kısa olanın suçu
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTecavuz pipisi olanin sucu.
05 Yorumla- +1 yıl
@MAOCUSOL o anlamda degil. Tecavuz olayini 2 kisi yasar ve pipisi olan sucludur demek istedim.
- +1 yıl
@MAOCUSOL adam sirtina bicak dayamis. O kizin yerinde sen olsan sende sevgilisi gibi dururdun. Ustelik istedigi saattede disari cikabilir. Boyle erkek ya idam ya da hadim edilirse bu sorunlar hallolacak ancak.
+1 yıltecavüz hastalıklı iğrenç beyinlerin suçudur.
00 YorumlaDiğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bayanların suçumu mu :D
03 Yorumla
+1 yılYa sende bir kızsın. Bari sen yapma.
04 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim ya cidden ben 😔
- +1 yıl
Yok yok gayet güzel anlatmışsınız gerçekten. Türkiyede kadın olmak zor gerçekten ve bunu ben bir erkek olarak söylüyorum. Her alanda ailede bile yaşam alanı kısıtlanıyor malesef.
bence kapitalizm suçu
15 Yorumla
+1 yılİkisiindede suc var ama en cok erkek
00 YorumlaHayır bayanların suçu degil
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır dğeil.
00 Yorumla - Diğer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlığın suçu
00 Yorumla
+1 yılYok :)
00 Yorumlatabiki hayır..
00 Yorumla
+1 yılBayanla alakasi yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği