Lisede öğretmeninize birşeyler hissettiniz mi?

Ben bir lise öğretmeniyim meslekteki ilk yıllarım. Öğrencilere yaşım yakın diye diğer öğretmenlere göre daha iyi anlaşabiliyoruz
ama sanki benim onları çocuktan başka bir şekilde düşünmem mümkünmüş gibi aşık olanlar neden olmasın iki uc yaş var diyenler oluyor. O yaşlarda büyüklere hayranlık normal fakat 12. Sınıfların taciz boyutuna varan konuşmaları oluyor okul çıkışında. Bir de güzel bulunan cok beğenilen biriyim normalde de hep giyimime dikkat eder ozen gösterirdim ama kiminle tanışsam böyle ogretmen olmaz diyor adamlar. Üstü kapalı olarak şöyle söyleyeyim hayatımda olmak isteyen erkekler bir sürü ergenin hayal dünyasına konu olduğumu düşünüyor ve bundan cok rahatsizlar. Öğretmenlik gibi bir meslegi bile evlenirsek çalıştırmam diyen oldu sirf bu neden yüzünden.

Benim aklım almıyor artık ne kadar genc ve güzel olursa olsun hayranlıktan oteye geçebilir mi çocukların düşünceleri... Yani bizimde hayran oldugumuz hocalarımız vardı ben de lisede kızlardan su hoca yakışıklı falan muhabbeti yaptım ama hic birimiz kalkıp sapıkça hayaller kurmadık. Bunu düşünmek bile istemiyorum fakat universiteden sinif arkadaslarim dahil cevremdeki tum erkekler sana farkli yaklasirlar laflarını söyleyip duruyor. Ben dersi daha iyi nasıl anlatabilirim, sınava psikolojilerini nasıl hazırlarım, aileden cevreden bir sorunları var mi diye düşünürken bu konular yüzünden öğretmenlikten soğumak üzereyim. Cevreden duyumlarım yüzünden öyle hale geldim ki sinifa arkamı dönüp tahtaya yazı yazamayacağım neredeyse...

Kısacası sorum şöyle

1. Duyumlarım doğru olabilir mi yoksa benim düşündüğüm gibi masumane bir beğeni mi hissediyorlardir?

2. Sizin lisede öğretmenlerinize hisleriniz nasıldı? (Özellikle erkekler)

3. Eğer çevremdeki erkekler haklıysa sapık hayallerle dahil ediliyorsam ne yapmalıyım? Nasıl davranırsam bu düşünceleri değişir?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Lisede öğretmeninize birşeyler hissettiniz mi?