Açık Lise (AOL) Okuduğum İçin Öğretmen Olmadı Aslında Keşke Ortaokul Da Açık dışardan okuma seçeneği olsaydı Diyorum Çünkü Maalesef Türkiye Sistemin de Doğru düzgün eğitim sistemi yok Varda Özel Okullar da Oluyor Devlet Okulu Umursamıyor Kimse kimseyi Bazı Psikolojik Rahatsız Öğretmenler Var Onların Emekli edilmesi gerekiyor Durup dururken Sanki karşısında it varmış gibi öğrenciyi azarlarlar Bazen şiddet ben Siddete maruz kalmadım Şükür Ama Kalan öğrenciler Oluyor Yani Ama Şunu Söyleyim Serseri Çakallar hakediyor Hayatta en güzeli çalışmak tir
şu an bir öğretmenim ama lise öğretmenlerim çağdaş değil gelenekçi bir anlayisa sahipti. şu an onlara zıt bir anlayış olan çağdaş eğitimi benimsememde en büyük rol onlarindir. Hepsinden nefret ediyorum hatta ingilizce hocam Ali K... Sana duyduğum kin ve nefreti hayatta kimseye duymuyorum.
ilk gittiğim okulda aşırı yakındım dersime girmeyen hocalar bile tanır severdi 2. gittiğim okulda normaldi yine hocalar severdi 3. de de bazılarıyla iyi bazılarıyla da mesafeliydim yani genel olarak iyi diyebiliriz
Ben çok sessiz sakindim hocalarla çok samimi değildim ama aram bozuk da değildi. Lise sonda iki üç tane hoca ile aram çok iyiydi sadece. Diğerleri ile ise normaldi
Içlerinde arkadaş gibi olduğum, onlarda kaldigim da vardı, birikte alışverişe gittim de, kavga ettiğim de, suratına devret fırlattığım da, beni döven de vardı, aşık olduğum da.. öyle grip bir okul