Sürekli birşeylerin beni izlediğini hissediyorum çok kötü durumdayım?

Bundan 3 hafta falan önce sürekli arkadaşlarıma uyup dabbe filmlerinden izliyordum korkmam birşey olmaz vs diyerek. İlk izlediğimde hani korkuyodum baya ama yine de geceleri uyuyabiliyodum. Ama bu 4-5 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum, özellikle yatsı ezanından sonra başlıyor bu korku böyle içime bir sıkıntı düşüyor evde bulunduğum yerde sanki onlarla yani 3 harflilerle birlikte olduğumu hissediyorum. Sürekli beni izlediklerini hissediyorum ve bu yüzden bazen birşey yaparken işte banyo vs çok çekinerek utanarak yapıyorum. Her gece sabah ezanına doğru uyanıyorum ve evde sürekli bazı şeyler duyuyomuşum gibi hissediyorum. Ve bazen de uyandığımda sanki onlar dolabımın önündeymiş gibi oraya bakarak yeter artık rahat bırakın diyorum içimden ve ağlayasım geliyor. Birkaç gün önce de bir gece yine böyle sabah ezanına doğru uyanmıştım ve aynaya bakarak saçımı toplamıştım ve gözümü çevirdiğimde onun yüzünü görmüş gibi oldum yemin ederim ve sonra kulağıma sesler geldi çığlık atarak ağladım. Kısacası bu korkum devam ediyo ve dün gece rüyamda bana onların musallat olduğunu gördüm böyle garip sesler çıkarıyordum. Ya ben henüz gencim 18 yaşındayım ve böyle korkuyla yaşayamam ki bir ömür boyu napmam gerekiyor bilmiyorum hoca vs o gibi şeylere de inanmıyorum kendim dua okuyup korkumu azaltıyim diyorum ama bazende dua okurken çok zorlanıyorum ya bir akıl verin napmam gerek muska falan işe yarar mı?
Sürekli birşeylerin beni izlediğini hissediyorum çok kötü durumdayım?