Muhabbetya da cennet papağanı bakanlar yani ev kuşunun kedi,köpek tüyü gibi akciğere yapışması gibi bir sorunu var mı?
Birde annemi hangi yolla kuş almama izin vermesini sağlarım
Birde annemi hangi yolla kuş almama izin vermesini sağlarım
ben bayadır muhabbet kusu beslıyorum tuy dokme donemlernde falan erken mudahale edınce 'erken mudahale dedıgım tuy dokme zamanlarnda vıtamn takvıyesı' sorun olmuyor. 1 2 haftada atlatıyor. Tuy dokme donemnde deglkende cokk nadır arada bır tuylerını duzeltrken dokuluyor oda cok normal. Hem bır zararı yokkı sana arkadas olucagnı soyle annene. Yıne ızn vermzse emrıvakı gbı yap al gel o zaman gerı gondermeye kıyamazz :)
aşılarını düzenli yaptırırsan kedi köpek tüyü bile zararlı degil
Kuşa öyle bir aşı yok. Kuşun büyük bir ölüm tehlikesi durumunda olmadan aşı vurduklarını sanmıyorum.
muhabbet kusunda sorun olmuyor :) hafta 2 kere felan banyo yaptir nasil yapildigi googlede bulursun tertemiz pamuk gibi oluyor banyodan sonra tertemiz :D
ya temiz olması önemli değil. Tüy ciğerle kaçtığında ameliyat oluyorsun doğru diyen var. Yanlış diyen var. Ne zamandır besliyosun
zamaninda besledim hic birsey olmuyor ozaman petshopta calisanlar yandi... banyo yapinca zayıf tuyleri duser ve mikrop olmaz anladin? tuy dokmez yani havyan kolay kolay :) millete bakma sen
Cevap
0Cevap
öyle bir sorun yok galiba biz bakıyorz çok tatlı bir çapkınımız var :) jumbo muhabbet.
ne süredir bakıyorsun
jako papaganım varr .. casperr :)
Ne zamandır bakıyorsun. Kırmızı kuyruksa tüy yoluyodur bazen :) kim bilir kaç para verdin? Anlat konusalım.
çok fazla narinlermiş(psikolojik). Çok fazla tüyyolma problemi varmış onların? Bende cennet papaganı almayı düşünüyorum tavsiyenvar mı?:)
Son soruna cevap: Anneye göre değişir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar