Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister?
Bilmeyenler için Sigmun Freud ;
Psikanaliz öğretisini geliştirmiş olan, Psikoanalitik Kuram'ın kurucusu Yahudi kökenli Avusturyalı Psikiyatrist. Kısacası kendisine psikolojinin babası denilir..
Sigmund Freud'un kadınları tüm hayatım boyunca anlayamadım demesi nedir sizce?
Psikolojileri sürekli değişken bu yüzden anlasan bile bir süreden sonra değişicek. Bunun dışında kadın beyninde garip şeyler var. Kadının hipnozla hafızasını siliyorlar olayı hatırlatıyorlar beyinini inceliyorlar. Olay hakkında hiçbirşey hatırlamıyor ama olayın verdiği hisleri yaşıyor. Anıların kadınların beyninden silebiliyorsun ama duyguları silmek imkansız.
Freud filozof bile olsanz karşı cinsi tam olarak çözemezsnz demek istiyor bir kadını yine en iyi kadınlar anlar Çünkü erkekler kadınları sevebilir ilgi sefkat romantik hassas yapıda olduklarını düsünebilr az cok tanımlayabilir ama gercek iç dunyalarını yalnzca kadınlıgı deneyimlemis biri bilebilir simdi ben de erkekler ne ister diye bir soru sorabilirm cünkü gercekten bilmiyorm ve sizler bana cevaplar versenz ben kadnlarn verdigi cevaplardan mı daha cok tatmin olurm yoksa erkeklern verdikleri cevaplardan mı
kadınlar ne istediğini bilmiyorlar, sigmont amca boşuna yormuş kendini, kadınlar çok değişken varlıklardır, doğaları gereği ne istediklerini ve neye karar vermeleri gerektiğini çözemiyorlar, ani karar değişiklikleri ve fikir değişiklikleri ile bizi dumur edebiliyorlar, haliyle biz sağ kanat oyuncusunu sol kanatta görüpte şaşıranlardanız, ani hareketler ve ani fikir dğeişillikleri kadınları anlaşılmaz kılıyor, olay bundan ibaret, 30 yıl araştırmayı 30 saniyiede çözen ben,
En İyi Cevaplar