AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
31 çekemiyorsun, saçını dilediğince uzatıp
herhangi şekle sokamıyosun,
tuvalete bile gitmek için komutandan
izin almalısın, özgürlük ve hür irâde 0
Kısacası hammalsın, net.
Yanına sadece zirat banka kartı içinde para bide jilet takımıyla şampuan alsın digerlerini veriyolar hepsini bide ilif tuşlu telefon kamerası Blutu falan olmicak hatta içinteki kart asker cell olucak 5 tane en fazla numara olucak içinde
Bu askercell denilen şey turkcellin paket türüymüş sanırım. anlayamadığım şey, aylık 300 dakika diyelim, paket bittikçe buradan ben veya ailesi mi yükleyecek tekrar? yoksa bu faturalı gibi bir şey mi? yani otomatik yenileniyor mu? cahilliğime ver hiç bilgim yok bu konularda
Siz yüklüyosunuz aksam 6 sabah 8 arası acık diye biliyorum hat oda ama gün içinde mesaj çekiliyor
Normal kontor yukler gibi ama vuvudunun içinde gizlşce kendi hattını soksun onuda kullanır
Askercell varken kendi hakkına gerek var mı peki, farkı nedir?
*kendi hattına
Kendi hattı devamlı konusur her numara olur
Askercellde sadece 5 tane numara onu hatta kaydettiriyorsun o 5 numaranın dısında kimseyle konusamıyon ve aksam 6 sabah 8 e kadar acık hat gündüz hat kapalı otamatik olarak arama yapılmıyor yani
anladım çok ama çok teşekkür ediyorum. bir de son kez bir şey danışmak istiyorum. erkekler askerde iken sevgilisinden soğuyup ayrılıyor mu? sen arkadaşlarından çok daha iyi bilirsin. çoğu kişi askerde psikolojisi bozulup ayrılır soğur aramaz demişler diğer sorularda
Vallla olanda var olmayanda var karakter neselesi gitmeden 2 gün önce falan pttye gittain devlet ona yol parası veriyor onu alsın bide dedim gibi zirat banka kartı alsın kendine askerde nakit geçmiyor çünkü
yol parası ne kadar veriyor ptt? Bir de ptt banka kartı geldi kendisine dün. ayriyetten ziraat banka kartı mı gerekiyor?
ya da pttye katta yatar belli mi gidecegi yer
13ünden 20sine kadar belli olacak diyorlar daha belli değil yani
Şu kartlar, para konusunda bilgilendirirsen çok mutlu olurum
Yol parası şöle gidecegi yere göre yatar bilet parası yani gidiş dönüş oda örnegin İstanbul samsun arası 80 tl gidiş 80 tlde geliş aynı anda yatar para ptt kartı geldiyse ona yoksa pttye adına
bir de aylık askere ne kadar para lazım oluyor? bazıları 50 demiş, bazıları 300. çok farklı ikisi de.
Göndermek içinmi
Evet
bir takip edermis sonra geri silersin
Neden?
Ordan sölicem geri silerisn ama emşn ol kötü birşey degil o yuzden
ulaşamayabilirsin birliğine göre rütbesine sınıfına göre değişir. O size ulaşabileceği zamanlarda ulaşır
endişe etmeye gerek yok fazlasıyla zahmete sokular seni zaten emin ol bilgi almak yerine herşeyi yerinde görmen daha mantıklı bende çok şüpheye girdim ama sonuç söylenenler gibi olmadı ;)
abim askere bir gitti o zmnlar dokunmatik telefon goturdu kendi hattiydi askeriye ic camasiiri veriyor iste ama o cok uyanik yani manitan telefn gotrmesn askercell alsn
Evet devlet o saydiklarini veriyo ekstra bisey goturmesine gerek yok.. anilara gelirsek o kadar çok ve içi bos seylerle dolu ki hangi birini anlatsam bilemedim. Psikolji acisindansa baslarda alisma evresi zorlu olsa da zamanla alisiyosun..
Askercell nedir lan bizim zamanımızda telefon bile yasaktı. Dağlarda askerlik yap sonra gel şehir çocuklarından askerlik dinle
:))) yahu bana niye atarlanıyon
Zoruma gidiyor gardaş 😫😫😫
Ahahha 😂 üzülme atlatmışsin sen :))
O ne kirpik öyle ya :)) takma mı
15 ay lan 15 ay 27 günde fazla yaptırdılar. Sorti yok diye göndermediler
Benim mi çok berbat duruyor sürmeli bir de sinir oluyorum 😔. Alay ettiler çocukken sürmeli diye 😪
Oyyy sen fazlasıyla hakkını vermişsin vatan borcunun...
Berbat mı saçmalama beee kıymetini bil
Neden ki erkek adamda sürme mi olur 😔
Olur çokta güzel olur
Sana vereyim senin olsun 😊
Ahh keşke :)) benim karakaşlarima çok uyar 😂😂
Kaşların kalın mı
Boşuna araştırmışım... Adam beni askercell 'ine almıyor :(((((
Kim bu adam?
Dınkof'un teki 😠
Ulaşamıyormusun
Geç yazmam için kb köpeği gezmeye çıkarttım
Henüz askerde değil gidecek...
Ufff boşver sinir lendim yine tepemin tasını attırdılar
Aramak isteyen arar merak etme sen biz arıcak insanlarımız olunca karakollara girince ankesörlüden arardık gene habersiz bırakmazdık
Öyle tâbi :)) arayan bulur :))
Kopusun usmumez mı bu havada
😂😂😂 köpek hiç üşürmü 😂😂 eve girdim zaten
😂😂😂 ama öyle diyorlar sokaktaki köpekler üşüyormuş :))
Hayır çok soğuk olsa belki ama genelde sadece patileri üşür
Oyyy kıyamam
neyini anlatayım ben askerlik yapmadım ki hava cı dım keyif yaptım :D :D %:1.2 gibi askerlik yapmışımdır hangi bölüm müş bu arkadaş
ben yedek subay olrak askerlik yaptığım için deneyimlerim haliyle diğer er olrak yapan arkadaşlardan farklı ama hiç sevmem kimsenin anısını dinlemeyiş sen neden merak ediyorsun anlamadım cidden
Şu anda görevde olsam kışlada cep telefonunu toplatırım.. Çünkü o telefonlar sadece askerin kafasını dağıtıp motivasyonunu bozmakta..
2019'a ertelenmiş bir şekilde duruyor askerliğim.
Gitmek için sabırsızlanıyorum. Babam sağ olsun her türlü koşula hazırladı beni.
o kadar sabirsizlanma hemen yarın şubeye gidip 6 gün sonrada acemi birliğine devre kaybı olarak gidebilirsin
İyide herhangi bir vukuat olmadan neden dk oluyorum?
Yani üniversiteden dolayı ertelendi sonuçta?
Cinsellik diyenlere aldanma Sevgilin gerçekten seviyosa seni ne gitmeden önce ne de gidince senden birlikte olmayi ister ya da sanal ister Ama gerçekten seni seviyosa
ya içimi nasıl rahatlattın. çok ama çok teşekkür ediyorum. biz 7 yıldır sevgiliyiz. sevdiğinden eminim, bundan asla şüphem yok. diğerlerinin dediği gibi olmaz umarım
Askerde başına ne gelcegi belli olmaz Olaylar malum:(
Istersen 17 sene birlikte olmuş olun seni gercekten seviyo ve düşünüyorsa birlikte olmazsiniz Çünkü sag salim döneceği ve evleneceginiz kesin degil Evleninceye kadar bekler gerçekten aşık olan adam
Umarim anlatabilmisimdir
Ben teşekkür ederim
Inşallah sevgilin sağ salim döner
Hayırlı geceler
Ordan askerlik yapmış gibi görünuyorum beni soruya davet ettin ama herhalde emret komutanım dizisindeki gibidir
Selam misket kız
Hakkaten de misket gibisin ya, maşallah
Evladım ben askerlik yapmadım
Muaf'ım...
Bedelli Muafiyeti
bizde her türlü telefon yasaktı nöbette heleki kışın zor oluyor tabi
bide uykusuzluk bunada alışıyosun
acemilikte duş yemek temizlik herşey sıkıntı
psikolojkim normaldi ergenler gibi triplere girmedim
tırasını olsun birde ufak bir çantaya iç çamasırı tıraş takımı ve banyo malzemesi alsın gitsin katılsın orda herseyi zaten veriyolar
Askere daha gitmediğim için tecrübem yok. Ama kolay olmadığı kesin. Telefon kamerasız olmalıymış. Ama bazıları yine de sokabiliyormuş.
Davete icap ederek geldim.
Çok sağolun teşekkür ediyorum
Rica ederim. Ya Mayıs ayında ya da seneye askere giderim gibi ben de.
Askere gitmedim ama zorluklarını çok iyi bilrim https://i.hizliresim.com/ZMjbma.jpg
bir an hatun askere gidiyo sandım okudukça içim rahatladı. cebine fazla para almasın. herşeyi devlet veriyo. kamerasız telefon zaten serbest olmuş belli saatlerde. herkesin yaptığı bişe askerlik fazla kasmasın
simdiden hayirli teskereler kardesim.. hic bisey getirmesine gerek yok sadece tras bicagi alsin yanina onun disinda herseryi veriyolar bide dis fircasi ve dis macunuda alabilir gerci onlarida veriyolar ama kalitesiz biraz...
anlıyorum. çok ama çok teşekkür ediyorum, sağ olun
eyw.. nereye dustu bellimi
13ünde belli olacak demişler, daha belli değil. heyecanlıyım epey
hayirlisi olur ins.. kisa mi uzun donem mi
inşallah.. uzun dönem
himm hadi hayirlsii dustugu yeri yazarsin.. belki tanidik cikar..
yazarım tabi, çok sağol çok teşekkür ediyorum
ne demek kardesim yardimci olabilirsek ne mutlu.. bende zor askerlik gecerdim mevkiyi olarak zor yerledi.. nyse basini agirtmiyim:)
hiç taviz vermedim. Çakı gibiyim o zamanlar. Attım parayı veznedar a. Az bedel ödemedim.
Askerliği ve çoğu askeri hiç sevmedim. Kafamı bozdular bende onları bozdum 1.5 ay toplamda askerlik yapıp aed alıp evime döndüm.
aed nedir hiç bilmiyorum. 1.5 ay askerlik yapıp geri dönülüyor mu ilk defa duydum.
Aed =Askerliğe el verisli değildir. Kafamı bozdular bende elimden geleni yapıp 1.5 ay içinde evime döndüm. Ama en sevilen asker bendim. Bir keresinde komutan millete barfiks çektiriyor bende elim kafamda dolaşıyorum hemde esofmanla millet kamuflaj bot falan neyse dedim 1 2 barfiksde ben çekeyim komutan dedi Yavuz kardeşim sen geç kenara otur 😂 acemi birliğini antalyada yaptım 21 gün askerligin 10 gününü yatak istirahati aldım hemde mevsim yaz elimde kahve turkiyenin en güzel acemi birliğinde keyif yapıyordum 😂 daha çok şeyler var anlatsam roman olur.
askerligimi henuz sorunlar nedeniyle yapmadim ama seneye okula devam etmessem gidicegim.
Telefon götürmesin hattını götürsün çarşıda kiralar telefon giderken yanına ayakkabı boyası iğne iplik alsın orda herşey veriliyor traş takımıda götürsün bide
şimdi ben bir başlarsam bitmez hem tüm yaşadıklarımı anlatmasam sanırım daha iyi olacak :(
@mr-lieutenant bu arkadaşıma sor :D Teğmen kendisi :) yani subay :)
Yanına çok bir şey almasına gerek yok her şeyi orada veriyorlar zaten tel sokamazsa ankesörlü tel kartı götürsün. psikoloji çok normal değil tabi seni her zaman aralayabilir. üstüne gitmemek lazım
Ya bir şey diyeceğim sen daha önce de sitedeydin sonra hesabı kapadın dimi. sana yazacaktım bulamayınca üzülmüştüm. eski sevgilime acayip derecede benziyorsun
evet hesabımı kapatmıştım. tekrar bunu açtım.
Takip isteği yolladım sana kabul edip takip eder misin rica etsem
Yani yapmazsan canın sağolsun bu arada amacım sapıklık falan değildi zaten sevgilin var şerefsiz birisi değilim ve yalan da değil çok benziyorsun fotosunu da atardım sana özelden. yaşamak için benziyorsun demedim. Neyse iyi günler
Akıllı mantıklı hayat ve itaatkar olmayıp sorgulayan insana askerlik çok zor.
Öyle bişey yok şu an askerim devlet herşeyi veriyor çokta güzel bazı mantıksız şeyler var ama arkadaş ortamı bide boynun borcu olması herseyden Önemli sadece özlem ve hasretlik var başka bişey yok oda vatan için sabredilir
Askere giderken ekstra çorap, içlik vs götürmek gerekmiyor mu, bomboş mu gidiliyor?
İllaki gerekiyor çünkü 2 veya, 3 adet veriyorlar
Acemilik te fazla gerekmez idare eder ama usta birliğine kesin lazım
Ek olarak kaç tane götürmeli peki? 2 tane içlik, 2 çorap falan mı?
Dedim hin acemilik se fazla bişeye gerek yok ama ustaysa herşeyi alsın yoksa burdan alır çarşıdan
zor tabi askerlik, erken kalkmak, hep itaat altında olmak, istediğini yapamamak. yat, kalk, sürün, koş, hep bir emir altında olmak bunaltıyor insanı
Az para götürsün yeter fazla para götürmenin anlamı yok ne lazımsa zaten orada satıyorlar var olan seyleri yeniden almak bile gerekiyor çoğunlukla
Burada iyi prim yapar bu soru ama gerçek hayatta sen sen ol bu hataya düşme. En çekilmez muhabbettir çoğu da yalandır ve bitmek bilmez uzarrr gider
Giderken yanına sivil kıyafet alsın çarşı için başka bişey almasına gerek YÖK herşey orda satılıyor verılıyor daha ucuz hem
Acemi birliğine hiç birşey götürmedim en iyisini yapmışım. Elim cebimde girdim içeri.
Telefon götürmesin nasıl bir her olgumu bilmeden
Askerlere herseylerini biz veriyoruz kiloduna kadar gelirken harcliklarini alip gelsinler bide mumkumse 12 ay efendi gibi dursunlar yeter artizlik yapmaya kalkmasinlar geri kalani biz hallederiz
Sen kimsinbe abisi çok pardon da TSK genel kurucusu gibi konuştun g. t Bklu uzman ya da astsubay :D
@teQuieroAmorcito
Sen boş konuşma
Kes uln hava basıyo bide kamil millet doğuda mermiye göğüs geriyor sen burda karı kız peşinde sanki TSK yı sen kurmuşsun atıp tutuyosun git kumanyani al popona temiz yedek don al çık intikale aldığın parayı haket üniformanin hakkını ver
Askercell e 5 cep 2 de sabit hat kayit edile bilir aksam 6 ve sabah 6 arasi ulasa bilirsin
Teşekkür ederim 😊 en açıklayici bu oldu
Rica ederim
Mantığın bitti yerde askerlik başlar Beybi 😎🏳️🌈
Şans işi. Çok güzel askerlik yapanlarda var benim gibi sıkıntısını çeken 2 yılda zor atlatanlarda var.
çok rahat askerlik yaptım yazıcıydım nöbet tutmadım doğru dürüst :)
Bizim yaziciyi yakalarsam gebertirim dayaktan 8 sene oldu bitireli bana kitledigi nöbetlerin paraflarin haddi hesabi yoktu bir ara faceden gordum nbr dedi ii o. c dedim anladi engelledi beni 😁
@Bigdickk35 yok ya bizde bölük komutanı sürekli kontrol ediyordu listeyi kimse fazla nöbet tutmyordu
Şahsen nöbet bile tutmadım kimse dokunamadı bana karargah da görevliydim
Ben 273 gündür askerim
On numara askerlik yapıyorum ben
Psikolojim bozuk ayak kokulari yüzünden
Gece leş gibi gelen ossuruk kokularindan 😂😂
Askerligi yazark anlatirsam 1000 sayfalik roman olur ama ozetle gececek olursak acemi birliginde cok cektim ama ustebirligindede sefa surdm meslegm bayan kuaforuydu onu yaptim orada da
Deniz kuvvetleri nato askeri olarak yurtdışında yaptım gelmek istemedim lan o derece güzeldi
Hiç öyle olacağımı düşünmezdim ama savaşa girecek cesaret gelmişti
Soyle ona sevgilisiz gitsin. En buyuk iyilik o olur.
Neden böyle dediniz? 7 yıldır sevgiliyiz.
7 yıldır birlikteyseniz asıl birlikte olmadığınızda çıkar ortaya sevip sevmediğin bence
Hayirlisi diyim ozaman.
Sevmesem 7 yıl bu adamın yanında nasıl durayım? bırakacağımı bekleyemeyeceğimi mi düşündünüz?
Bunhayatta hersey olur
Sal gitsin ogrenicek tecrube kazanacak. oyle bir sey ne olacagi belliolmaz
Girişte veriyolar m4 leri sıka sıka gidiyosun 😂
Cem yılmazdan alıntıladım 😂
askerde 5 tane ülke gezdim askerliği küçümsemeyin !
Askerlik yapmadım soruna neden davet ettin ki beni :)
askılı cüzdan mutlaka alsın
el kremi mutlaka alsın
terlik mutlaka alsın
çok teşekkür ediyorum.. iğne iplik şampuan tırnak makası vs götürmeye gerek var mı?
iğne iplik de tabi olmalı tırnak makası zaten olmalı aklıma gelenleri söyledim ama çakısı olmayandan çünkü çakısı varsa toplayabilirler
anlıyorum. çok teşekkür ederim sağolun..
birde ben kısa dönem yaptım kısa dönem yapacaksa mutlaka günü birlik kullanıp çöpe ataiblieceği 1 liralık çoraplardan almıştım nasılsa vakit kısa diye çünkü yıkama falan biraz sorun
Askerlik işte hep aynı sabah sayım akşam sayım yat tekrar ve tekrar böyle sürüp gidiyor
kardeş beni cagirmissin ama ben de bisey bilmiyorum askerlik hakkında
hepsini bosversin askerde yapması gereken konuşma kaytarma kaçma.
derken? anlayamadım.
askerde bu üç şeyi yaparsa rahat geçer askerliği.
çok konusmazsa.
işten kaytarmazsa
insanlardan komutanlardan kacmazsa.
anlıyorum. çok teşekkürler cevabınız için. peki yanında bir şey götürmesin mi diyorsunuz?
yok tabi ki götürsün atlet falan çarşı için.
orda en çok senin desteğin vs ye ihtiyaç duyacak. zorlu bir süreç olacak sizin için.
farkındayım. 7 yıldır sevgiliyiz ve hep yanyana olduk bu süreçte. böylesi daha da zor. son bir şey sormak istiyorum. askerde sevgililerini aldatan, sevgilisinden soğuyup ayrılan erkekler çokmuş, bu doğru mu?
tam tersi kızlar çok. bilmediğin çok şey var
Bunu gerçekten merak eden bir kız ilk defa görüyorum
neler yaşamadım ki yemine intihar edicekti artık valla
Cinsellik büyük sıkıntı. Sevgilin büyük ihtimalle haftada 1-2 sanal seks isticek senden.
Normalde öyle biri değildir fakat gerçekten askerde tüm erkekler sevgilisinden bunu mu istiyor?
Kesin isticek. Normalde tamamen birleşme olmasa bile ufak tefek sürtünmelerle yapıyosunuzdur zaten. Orada zorluk çeker baya özleniyo çünkü
Aldatma gibi bir durum olur mu sizce? yedi yıldır sevgiliyiz.
Sen yetersen neden olsun ki... Hem askerde ki aldatma sayılmaz :D !
bu nasıl bir çirkin düşüncedir böyle. aldatma mekana göre değişiyorsa vay insanlığın haline.
Ya askerde dediğim gibi sanal seks çok sık olcak. Gece nöbetlerinde falan. Anla işte fena oluyorsun
Sanal istemesi seni üzer mi? Ona gitmeden anlat bu durumu ona göre, çünkü askerlikteyken anlatırsan aklına binbir türlü şey gelir. Kendini tatmin ediyor bana sanalda ihtiyaç duymuyor gibi
beni üzer mi bilmiyorum fakat bunlar benim hoşlanmadığım ve basit bulduğum şeyler. ergen kardeşimin yapacağı şeylermiş gibi geliyor açıkçası. hem telefonda ne konuşabilir ona ne yararı olabilir bunun, onu da tam bilemiyorum tabi
Sanal seks işte whatsapptan fotolarla boşalmasına yardım ediceksin. Seni özlicek çünkü
Askerde sivildim araç ile askerliğim birene kadar gezdim bol bol seviştim bitti geldim yeni
öncelikle anlatsam sabaha kadar anlatırım merak ettiğin ne varsa sen sor bende cevaplayayam
Askerlik yapmadım. Her gördüğünüzü soruya davet etmeyin.
Hiç Zorlkuk Yaşamadım Revir Kanepede Uyudum sabah 8 9 da uyandım :D öyle rahat bir askerdim