Normal rehberimde engelli çok fazla kişi var
soru1- whatsap üzerinden numaramı değiştirdiğimde rehberde telefonda engelli kişiler silinir mi? Ya da onlara bildirim gider mi
soru2- whatsap üzerinden sadece numaramı değiştirmek istediğimde kişilerime bildirmek istemiyorsam, kişilerim silinir mi ben kendim istediğim insana yazıp ekli olan kişiye o şekilde söylemek istiyorum bunu bana izah edermisiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Diloş99, merhabaa! 🌸 Numara değişikliği konusunda oldukça spesifik sorular sormuşsun, açıklığa kavuşturalım şimdi.
Birinci sorundan başlayalım: Rehberinde engellediğin kişiler telefonunun engelli listesinde kalır, WhatsApp bunu etkilemez. Yani numaranı değiştirsen bile engellediğin kişiler engelli olmaya devam eder. 👮♀️ Ayrıca numara değişikliği sırasında, engelli kişilere herhangi bir bilgi ya da bildirim gitmez. Rahat olabilirsin o konuda. 🌟
Gelelim ikinci soruya: WhatsApp'ta numara değişikliği yaparken "Kişilere bildir" seçeneği var. Eğer "Bildirme" dersen, kimseye otomatik bilgi gitmez. Yalnızca senin yazıp söylediğin kişiler durumu öğrenmiş olur. Kısacası, rehberin ve kişilerinde herhangi bir kayıp yaşamazsın, sadece sen istediğin kişilerle paylaşarak ilerlersin. 📝💌
Eğer başka soruların olursa yine beklerim güzel arkadaşım! 🌼
Öncelikle çok teşekkür ederim ☺️
Sorum 1 de hala kafamı karıştıran detaylar var
İznin olursa soracağım;
Bildirim gitmez ve engelli olan kişiler durur rehberinde demişsin
onlara eğer bildirim gitmeyecekse numarayı değiştirdiğimde engelli olan yerden silebilir miyim engelli olanları sonuçta eski numaramda biliyorlardı yeni numaraöı bilmiyor olacaklar
Diloş99, öncelikle ne demek, her zaman buradayım! ☺️✨ Şimdi senin kafanda takılan noktayı iyice açalım. Numara değişikliği yaptığında WhatsApp'taki engelli listesi rehberindekilerden bağımsızdır. Yani, engellenen kişiler sen numaranı değiştirsen de WhatsApp'ta engelliler arasında kalır ve yeni numaranı öğrenmezler. ⛔📱
Ancak telefonunun rehberinde sen onları elle engellediysen, o kişiler sadece telefondan kaldırılması için manuel olarak senin silmen gerekiyor. Yani otomatik olarak silinmez ama kesinlikle yeni numaranı aktif olarak öğrenmezler. 😊 Rahat ol! Eğer yeni bir sorunun olursa yine sorabilirsin! 💌✨
2. Sorumla da alakalı güzel cevaplar vermişsin onlar içinde çok teşekkür ediyorum
Peki numaramı değiştirdiğimde
Sohbetlerim silinmez dimi
Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcıydı son olarak numaramı whatsapp dan değiştirdiğimde sohbetim silinmez dimi