KAVGA EDERKEN yürek mi lazım güçlü olmak mı uzun boylu olmakmı gerek?
UZUN BOYLU
YÜREK LAZIM
GÜÇLÜ
HEM YÜREK HEM GÜÇ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kızlar kavga ettinizdemi bbiliyonuz yürek kavgada bu ise yaramiyor yürek yiyen dayak yer derler biyu e kadar uzunsa o ksdar hizli ve sert vurur kendimden biliorum bir ortaokula gittim gezmeye 2 6. sinif ogrencisi biri 1 38 40 civari digeri1 60.63 cocuk 6. sinifta deve gibi. kisa olan daha guclu olda bile onu tutarak dovebilir uzun olan ama arada fark buyuk olmali 2-3 cm degil 12-15cm fark olmadi lazim ayni boy civariysalar guclu olan ve kurnaz olan dover
kardeş konuyu bir türlü anlamadım
acikliyim istersen:uzun olmak ise yarar gezdigim bir ortaokulda 1.57-61 boylarinda deve gibi zayif bir cocuk karsisinda 1.40-42 boylarinda kalipli bir cocuk ile kapistiginda uzu olan tutmasiyla yeri boyluyo tum cocuklar ikiside 6. sinif 4-5 kisi iri yari cocuklar ayni anda daldi by uzuna hepsini bir donmeyle yapistirdi yere yani boy lazim anliycagin ayrica erkekten cok kizlar oy vermis sanki kavga biliolar boksum var benim prof. ama uzun boylulardan dayal yeme riskim olabiliyor uzun boylular daha kuvvetli olabiliyor kilosu boya gidiyor kasli ve guclu oluyo uzun olanlar.
tsk eg icin :)
1.65 boyundayım iyimi 1.70 olsam olurum dimi 20ye kadar
valla kisasin 6 ya giden 1.62 yse dusunemiyorum kendine gore idare eder benniim uzun dedigim 1.85 1.90
alinma sen normalsin ama 1.87 ile karsilastirinca o uzun
o kadar demedim yav VOLKAN DEMİREL GİBİ ADAM :) abi 170 olmazmıyım 20ye kadar
ben 1senede 5cm mi7cmmi ne attim boyun kaç
oooohooo 1.72 olma şansin var hayyli hayli olursun en az 1.69 en fazla 1.73-74
yani 170 e olurum jımlastık iyimi yapıyımmı
'kilon kac
voleyvol basketbol. hentbol ve jimlastik boy uzatiyo ama jimlastikte kilon onemli
57 kilo boy 1.65 kardeş basket filan uğraşmam ama evee yapacak spor söylersen yaparım
evde nasil jumlastik? :)
boksa basla istersen guclenirsin halterr bsslarsan kisa kalirsin
jumlastık yaparım tamam barfix çeksem iyi gelirmi
cekebilirmisin
herkes cekemez
barfix te işe yarar
yani
O uzun boyu seçenı merak ettım dogrusu :D kardesım ılkokulamı gıdıyoz allah askına yapma. benım boyum 1,80 karsımdakının boyu 1,90 olsa ne yazar. ne farkeder. gücü seçmiş bazı kişilerde ama zaten her insan birazda güçlüdür. yani öyle dövüş sporları ile ilgilenenleri çıkartırsak öyle abartılacak bir fark ta olmaz. ama o yürek dediğiniz şey her insanda olmuyor işte. Biraz güç biraz boy biraz taktik ve bolca yürek lazım bence.
aynen kardeş haklısın zaten çalışınca spora kayıt olacam vucut geliştirme sporuna ve kıck box
Kardeşim kickboks yapıyordu ve gerçekten bir süre sonra çok geliştiriyorlar kendini. bende bir süre boks ile ilgilendim. cok katkısı oluyor. malum bizim Ülkede her an kavga cıkabılıyor. ınsanlarımız kavgayı cok sevıyor ve her sorunu o sekılde cozuyorlar. bızımde kendımızı savunmamız şart :D
gülüneecek bir durum yok yani doğru haklısın çok var vucut geliştirip ve boxa gidecem
hem yürek hem de güç olacak. Benim gibi. Sonra benden üç kişi daha bulup dünyayı feth edeceğiz.
ohaya kız öylemi kızın karın kaslı olursa midem bulanır
Güç, teknik ve hız lazım.
karetem var gittim ama hızlı deyilim
Cevap
4Cevap
Hız güzel kardeşim. Her şeyin anahtarı hızlı olmak. Ne kadar güçlü olursan ol vuramadığım bir rakibi yenemezsin.
kardeş ne yapmam lazım boyum 1.65 180 dövebilme imkanım avarmı
Git bir kursa yazıl kardeşim ama kesinlikle önermiyorum öyle vurup kırmalı şeyleri. Adamın cılkını çıkarırlar öğrenene kadar.
yani 8 yıl oldu hiç kavga etmiyom unutmuşum kendi kendime çıldırıyom yani boyla alakası yok dimi
Boyla olmaz o işler ama sen yine de kavga etme.
edecemde deneme amacı güç testi yapacam
Tabi ki yürek lazım dış görünüş yürek olmadıktan sonra hikaye bana göre.
aynen ya yürek yürek yürek satıyormusun
O nasıl cümle la
kardeş boyla alakası yok dimi kavga
Kardeşim nasıl desem kalıp da olmalı biraz 165 lik adam ne kadar yürekli olursa olsun dayağı yer :D
170 olurmuyum yirmiye kadar
Şimdi kaç boyun?
1.65
22 ye kadar erkekte kemik gelişimi olur kardeşim 172 bile olursun. Boy uzatma antrenmanları da işe yarar onlardan da yap.
uzama ihtimalım var peki ne sporu yapam günde kaç dakiia
En kötü ihtimal kendini ger o bile ise yarar
ger ne
Gerilmek işte bildiğin gerilmek uyaninca kendini esnetir ya insan öyle işte.
hm iyi tamam
Yürek, biraz tecrübe ve soğuk kanlı olmak gerekiyor.
onu nasıl yapcam
Yürek yemek lazım biraz sonra da güç gerekiyor
aynen
sanki kavga ettin benim kavgamda kan akti
küçüken bir yumrukla ağlayıp yıkılırdım ama şimdi nasılım bilmiyom
sana demedim @-Eyll- e dedim yurek yemek lazim dio yurek yiyen dayak yiyor kusura. bakmasin
kucukken derken kac yasinda?
nooldu kazandınmı kavgayı?
çok gerekmedikçe kavga etmemek lazım :)
kardeş olmuyor ben kavga istemem ama onlar zorla etiriyorlar
Yürek, zeka ve kontrollü güç şart. strateji önemli
ya bunların bitane yürek ve güç deyilmi insanı ne kadar vusan bişey olmaz yani o dereece
Güçlü ve soğuk kanlı olmak gerekiyor
ayunen ya
kavgaya girdiğinde erkek mi olduğunu sanıyorsun
Ne gerek var kavgaya
sana gerek yok ama bana var çok pislikler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar