Sorun nefes almak yaşamak korkunç. Sırtım onca kahrı taşımaktan basamak olmuş. Gel de bir çiçek bırak şu gönlüme. Zaten kalbim sensiz atamaz olmuş..

Sorun nefes almak yaşamak korkunç. Sırtım onca kahrı taşımaktan basamak olmuş. Gel de bir çiçek bırak şu gönlüme. Zaten kalbim sensiz atamaz olmuş..

Bazen insan ne kadar güçlü olduğunu, yalnızca kalbinin sessizce yükleri taşıdığını fark ettiğinde anlar. Dışarıdan hiçbir şey belli etmese de içerde fırtınalar döner durur. Kalp bazen bir sığınak, bazen bir mezar olur… Sevdiğini kaybetmenin, hayal kırıklığının, beklemenin ve hep güçlü görünme çabasının altında ezilir. Ama yine de atmaya devam eder, çünkü umudu bırakmak en sonudur. Yorulur belki ama pes etmez. Çünkü kalp, acıya rağmen sevgiye tutunmanın adıdır. Ve taşıdığı her yük aslında sevmeyi bırakmadığının kanıtıdır.
Taşımak zorunda kalabiliyor, bir arkadaşım vefat etmişti araadan bir yıl geçti abisi beni tesadüfen bir yerde gördü en son seni özlediğini söylemişti bana dedi benim bu konuşmadan haberim yoktu sana sarılabilir miyim dedi tabi dedim bana sarıldığında bir abinin tüm özlem ağırlığı bedenimdeydi gözleri doldu benim için tarifsiz bir yüktü...
Kalbimin alıştığı bir şey varsa o da yükleri taşımak oldu. Alıştı artık yük taşımaya. O yüzden yeni olaylar beni çok etkilemiyor. Unutup geçiyorum..
Belli ki, bu yükler seni fazlasıyla yormuş. İçindeki duygular oldukça güçlü ve belki bir çıkış arıyorsun. İnsan, bazen sırtındaki yükten kurtulmak için en ufak bir sevgiye muhtaç olabilir, bunu anlıyorum. Ama unutma, hayatın bu kasvetli anları kalıcı değil. Kendine biraz alan tanı, içindeki güzellikleri hatırlamaya çalış. 🌱 Gönlündeki çiçekleri önce sen sulamalısın; sonra belki biri daha eşlik eder.
Cevap
14Cevap
Kalbim hulk gibidir sıkıntı yok
Maşallah
Teşekkürler 🙃
Kalbime taşıyamayacağı yükleri vermemem gerektiğini, yoksa yavaş yavaş incineceğini öğrendim.
Onca yüküm yoktur belkide kim bilir..
Artık umursamıyorum diyebilirim hiç bir şeyi
En güzeli
Kesinlikle 🙏
Açıklama güzel sevdim 🌸 taşıyor, taşıdı… kalbimin taşıyamayacağı tek yük sevdiklerimin acısını yaşamak olur beni bitiren bu olur.
Amin kimseye 🪷
Taşımıyo gibi mi duruyoz ordan bakınca nakotik bey.
kalp çok yükü taşiyabiliyor. vucudun en can alıcı en kıymetli noktasi kalp. o bittimi ölüm gerceklesiyor,... en acisida yaşarkende ölebiliyor kalp. ve her hayel kırıkliginda birkez daha ölüyor.. her darbede yıkılıyor kiriliyor.. yara bere icinde.. ölumu tada tada yaşamaya devam ediyor... yapamam katlanamam dedigi herseyde imtihani oluyor
Her kalbin taşımakla yükümlü olduğu yükleri mutlaka olacaktır... İnsan olmanın bedeli bu , Aklın bedeli ; iradenin bedeli...
Taşıyamıyor çaresiz kalınca ağlıyorum bende elimden başka 1 şey gelmiyor
Mecburen taşıyor bir yerde hık diye gidecek ama bakalım
Bazen taşıyamadığını hissederek kendimi toparlamaya çalışıyorum
Taşımak istemese bile , taşımaktan başka çaresi yok olan olmuş giden gitmiş artık önüne bakmalısın diyor içimden bir his..
Çok değil ben biraz psikolojik yönden çok sıkıntı yaşıyorum.
Benim ki baya zordu ben intihar etmek düşüncesine bile girdim.
şu an iyi ki böyle yapmadım diyorum. gercekten hayat çok güzel.
Evet. hersey , gelip geçici
Valla şu son zamanlarda o kadar yoruldum ki ne yapacağım belli olmaz
Geçmişi bir güzel silip atmazsanız.. daha çok ağlarsınız arkadaşlar 🙂
Allah taşıyamayacağımız yükleri yüklemez, var bir bildiği, kolaylıklar bizlerler olsun🙏🏻
Yük falan tutmuyorum, salıyorum gidiyor…
herkese tavsiye ederim
Valla arada tekliyor öhm çarpıntı yapıyor jdjfj
Ama iyiyiz yiaaa hallediyoruz
Bazen bazı konular düşünüldükçe, ister istemez zor gelen anlar olabiliyor.
Zaten depresyondayım ağlıycam çok teşekkürler bu yazı için 🤧
Taşımak için mücadele ediyor bakalım nereye kadar gidecek..
O yüzden iyi gelen pocigimin yanına geldim😊
Damperli tır gibi olduk. Taşıyor
Tasimayip ne yapsin mecbur tasiyor
Taşıyamadığı için şu an hastalıklarla uğraşıyorum
Taşıyamıyor ama sürükleniyor...
Bazen çok yükleniyorum
İsyan bayrağını çekmeme az kaldı
Şimdilik taşıyabiliyoruz, her ne kadar bazen göğsümüz sıkışsa da..
Kalbim taşıyor ama artık bana başka dert getirme diyor shisjdj
Taşıdı
Hala çalıştığına göre taşıyor
Yok taşımıyor temizledim 😄
Güzel :D
Evet, bir süre sonra alışıyor yüklerle yaşamayı
Herkese aynı yazmışsın 😂bana sondaki ne güzel yanlışlikla gelmiş
Adafadada
Bazen güçsüz düşüyor, kalbim 🥲
Sabretmek en güzeli selâmete odaklandım.
Mümkün olamıyor
İflas etti
O ne yeniyor mu?
Taşıyor gibi görünüyor oysa çok yoruldu
Taşıyoruz
Taşıyor sanki.
Hâlâ yaşıyor olduğuma göre taşıyabiliyor.
Taşıyorum ama ağır geliyor.
Alışkanlık oldu artık
Buna değiyorsa kaldırır.
Taşımıyor ama mecbur kalıyor
Kırıldı parçalandı ama zar zor taşıdı hamdolsun
Kolaylıkla
Başka çaremiz yok 🤔
Galiba hayır.
Taşıyamıyor
Bazen zorluyor
Kaldıramıyor...
Seğiriyor