yav simsiyah kaşla kumral mı olur. asıl kendisi beyaz değil dizinin başında açık makyaj yapıyolardı şimdi kış ten rengi daha koyu. kışın beyazlar asıl açık bugdaylar. her saçını boayan kumral zaten :D
bence koyu kumral dedeiğimizde esmer güzlei kılasmanına girer. türk kızları kumral genelde diyorlar ama bu kızla ezgi asaroğlunu ve diğer sorumdaki kızla aynı kılasmana koymak mallıktır teni baya koyu açık bugday veya beyaz değil.
yani evet bu ve amine gülşe aynı kılasmanda değil ama yakın kılasmanda. esmere yakın bir kzı azıık yansa koyu bugdaylar 4 ay esmer kalıyorlar kardşeimle kendimden de biliyorum o koyu bugdaqy ben açık ben iki günde geri dönerim o hemen esmerleşir sararmaz.
ben esmerleir daha çok beğeniyorum belkimde ondan :D
işte bronz tenli kişiye açık esmer denir brezilyalı kadınalr gibi. koyu esmerler ortadoglu hintliler gibiç. bu kızda amine güle gibi ortadogulu tip yok ama esmer
gülşen bubikoğlunun yanından bile geçemez bayılıyorum o kadına handenin eki hali yani diziden önceki hali daha güzel instagramda eski resimlerini görmüştüm kuzenim atmıştı bayılmıştım ama dizide soğudum
Kızı makyajlada tenini bronzlaştırıyolar yoksa kızın teni esmer değil. Esmerlik illa kaşın gözün siyah olması değil teninde o dengeyle köyü olmasıdır Bu kızın ne yeni koyu ne bişey. Hakimi esmer Aydan Şener. Türkan şoraydır
Kizin kas sac ten rengi turkanin aynisi hatta turkan soray makyajsiz handede makyajsizjen hande daha koyu. Dizide bir yerde majyajsizdi bildigin aydan senerin ten rengiydi hadi yanmis. diyelin en fazla koyu bugday olur saclarida koyu olunca kumral denmez esmerin de tobu var melez guzel bir esmer akdenizli gibi kumral kum gibi olur. zaten turk ksdinlqri hep kumral saniyor jendini. Ki esmer guzeli olmak en iyisi bu kizinda masallahi var acik esmerlik hafif bronzlugu guzel yansitiyor.
Türkan şorayın neresinde benziyo Türkan Şoray ın bikere öncelikle gözleri baygın ve büyük spnrabyüz şekli yuvarlak ve toplu değil Allah için barı benzetiyosanız gerçekten benzeyen birine benzetim. Haa ayrıca her kaşı gözü siyah olanda esmer olmuyor. Esmerlik çok farklı. En başında teninin baya köyü olması gerek bu kız bo kere buğday tenli.
valla bu kafayla avrupada esmer denilincede ağlıyor millet. arkadasımın başına bizzat geldi. kaş göz kendi saç çok kouyuysa kumral filan olmuyorsunuz kız tipik akdneiz esmeri. ki bu kız bence türkan şoraydan daha güzel o ayrı ama koyu kumral yapmur tanrısevsin gibi olur şu an ki dizisindeki hali. kaş göz koyu ama bu kız kadar değil ayrıca bariz kızı beyazlatıyorlar. ben makyözüm üvey ablamda estetisyen ondan bu kadar direttim.:D kumralda değil çok esmerde değil diyelim ama kumral kesinlikle değil.
esmerinde dereceleri var hint esmerliğiyle akdeniz esmerliği bir değil baya koyu olamsına gerek yok bu kızda makyajla bugday oluyr. bu kız akdneiz esmeri mesela.
sen kadından anlamıyorsun tefal suratlı şişman kıza güzel demem ben benim için değil SEN KAİNAT GÜZELLERİNİ görmüyor musun bide buna bak. KUTSAL DAMACAN. a
İyi de kumralın da tonları var şimdi. Ezgi Asaroğlu beyaz tenli kumral saçlı Hande Erçel buğday tenli koyu kumral saçlı. Bu durumda bu kız esmerse ben zenciyim. @Eseses9090
İyide kumral gibi esmerinde tonu yok mu akdeniz esmerkigi var kizda hint ortadogu degil. Ki dizide esmerlestirniyolqr bir bolunde makyajsizdi teni vaya koyuydu tam tersi zaten cogu unlunun aciyorlar esmer olan cok esmer degilse buday gorunuyor. Koyu kumral marion cotilland gibi olur bu kiza esmerde kumralda diyeneyiz aslinda ama esmerlige daha yakin acik bir esmerlik millet esner deyince arap hibt gibi algiliyor da kiz cikolqtamsi. Ayrica bugun izledigim bolumde de koyu bugday tenliydi koyu bugday ten siyaha yakin saclarda esmerdir. Ki turjan sorayla aralarinda ten farki yok turkan esmerse bu hayli hayli esmer zaten kas goz ayni turkana benziyor masallah. Esmer olmakta guzel sende guzel kizsib
Yani esmer sarisin ayir da butun kahverengi gpzluler ahim sahim guzel olamax deekenohoo bunun yuz hqtlari var agzi burnu var. Jessica alba gqyet ahim sahim vence ana gerci oda kahve gozlu olamaz sana gore.
sana göre jessica albada ortalama altı ahaaha saçmalık diz boyu ne alaka göz rengiyle. bu kızın hatları sıradan kara gözlü ya da kahve gözlü güzeller de var
Yeşilçamda güzel kadın mı var? Türk kızları güzel ama yeşilçam arkadaşım. Gerçi tersini diyende var. Bu kızı filiz akınla gülşen bubikoğluyla kıyaslamak salaklıktır zevkli oldugunaemin misin
En İyi Cevaplar