http://i.hizliresim.com/qP4aW5.jpg
fotomu isteyenlere? adrianaya benzetiyorlar işte.
:) benim yaşadığımınj başka bir versiyonunu yaşıyorun. seni erkekler çok güzel bulup bize bakmaz diyolardır. bendede şöyle bişey var beni gören bu çocuk çok yakışıklı çok çapkındır egoludur sevgili olmaz sadık olmaz falan diyolarmış bir kaç kişiden duydum bunu ve o yüzden hiç gerçek anlamda sevgilim olmadı. gerçekten kötü bir durum
ondanmıdır acaba cidden alık gibi bakıyolar böyle hayran hayran ama anasmak yok tıs yani
yanaşmak.
%500 ondandır. erkeklerde bu hep var olan bişeydir. bu kız çok güzel bu bana bakmaz gidipte rezil olmayım falan gibisinden. ben bir kıza arkadaşlık teklif ettiğimde önce bir donup kalıyo sonra git başkasıyla dalga geç diyor:) inan bunu çok yaşadım. halbuki kızdan hoşlanmışım adım atmaya çalışıyorum. ama işte malesef
ahah ne diyim bahtımız güzel olaymış biz güzel/yaklışıklı olacagımıza
aynen öyle yapacak bişey yok :) geçen bir arkadaşım diyo sendeki tip bende olsa hiç bişey istemezdim diye. yok be dedim sana anlattığım gibi anlattım falan. ne güzel işte diyo günü birlik kızlarla takıl sende diyo bir sürü bulursun. evet hakkaten eğlencelik istesem bir sürü bulurum. ama ben sevmek sevilmek gerçekten bir ilişki yaşamak istiyorum. yaş oldu 33 treni kaçırmak üzereyim:)
hayırlısı ya :)
aynen öyle hayat süprizlerle dolu. kimin nerde ne şekilde karşına çıkacağı belli olmaz ben bekliyorum bakalım ama benim fazla vaktim kalmadı senin daha çok var:D
güncellemeye bak
:) pardon yemekteydim yeni gördüm. evet ciden benziyosun::)
ve gerçekten güzel kızsın hakkını vermek gerek;)
al sana farklı bakış açısı angelina jolie ye benzettim ben. gençlik hallerine tabi;)
@edvvird nereli.org/.../
doğru diyosun:) way arkadaş egomu tatmin ediyo millet burada. bizde tam sazanlık yapmışız he koptum:D
Çok güzel bir kıza yanaşmak istediğimiz zaman reddedilme ihtimalini düşünerek adım atmiyoruz. Özellikle biraz ego sahibi ve ciddi erkekler reddedilip egolarının kırılmasini ve kendilerini kötü hissetmelerini istemezler. Ama neymiş çok güzel de olsa onun kalbine girebilmek mümkünmüş☺
Evet güzel kızlara yanaşmaya cesaret edemiyorlar. Bana da yaklaşmaya çalışanlar benim tipim olmayan erkekler fakat hoşlandıklarım ise anca bakışlarıyla kesiyo yanıma gelme cesareti bile bulamıyo sorun bizde değil erkeklerde
Ya bende de o durum var :( etrafımda ki tüm çirkin kızların bile sevgilisi var benim yok. Ve güzel de bir kızım boyum, kilom herşeyim normal. Erkekler de bakıyor bana ama hiçbiri yanaşmıyor.
Cevap
60Cevap
Bu kız bana bakmaz düşüncesi olabiliyor erkeklerde. Bu yüzden şanslarını hiç denemiyorlardır sana karşı. Boyun kaç acaba.
174
doğru düzgün olmadı okuldan falan vardı ama yaşıtlarım küçüksü geliyor bana hoşlandıgım biri oldu o da kıskanclıgımdan dolayı yürümedi başka da öyle yakınlaşan olmuyor pek bana
Şu vampire diaries dizisindeki elena'nın ikizi gibi o ne ya öyle :D
o kızda cok güzelki
Sorunu resiminle güncelle bakalım Adriana mı yoksa mandalina mı görelim.
mantıklı dur
Aklın yolu bir. At görelim bakalım.
güncelledm
Göz yapın biraz. Dudak yapın daha çok Angelina Jolie diyebilirim. İkisinide beğenmiyorum ama Allah var güzel kızsın
teşekkür ederimm
Rica ederim. İyi günler.
:) hani havalysaann ya da ne biliyim soğuk davranıyosan ondan yanaşmazlar
evet biraz sogugum
gördün mü :)
adriana lima ya benziyorsun ?
dışarıya belki çok havalı egosu yüksek bir görünümün vardır hareketlerin nasıl sıcak kanlımısın davranışlar çok önemli adriana lima da olsan önemli yani
Adriana Lima ya benziyorsan 10-0 öndesin demektir :D
Allah cirkin şansı versin ne diylim güzell olmak yetmıyo tabi
çok güzel oldugundan belki
güzelin yanında durmak zordur
:)
birde güzeller biraz havalı oluyor
bence bu resimdeki kız çok tatlı. sen olduğundan emin misin
tatlı olunca ben olmuyomuyum
Her zaman istenilen olmayabiliyor arayış içine girmek tehlikeli olabilir...
Özgüvenin sıfır!
Senin kendine bile güvenin yok baksana gizli soruyu bile soruyosun. Kendine inancı güwenci olmayan insan herzaman kaybeder!..
örnek veriyorum eğer böyle görseydim bir yerde oturup konuşmak isterdim ama farklı dünyalar sa devam etmezdim. genelde farklı dünyalardan insanlar yanaşamıyorlar.
aynı durumdayız cesaret etmiyorlar ya da sevgilin var sanıyorlar bana ilk soruları sevgilinle aran nasıl yok diyom inanmıyolar
Gizli olarak soru sorup daha sonradan fotoğraf koyanları görünce aklıma perhiz ve turşu suyu geliyor.
Hak etmişsin ne yapsınlar sana yaklaşıp hayatlarının en büyük hatalarından birini mi yapsınlar?
gogılda da adriana kadar olmasada baya ünlüymüşssünüz. :d
Harbiden guzel kizsin cekicisin en azindan.
Bence de sen nasilsa red edersin diye yanasmiyorlar.
Nike nin cakmasi nixe ama nike fiyatina satılmıyor o hesap
Bence aynaya baktığında gördüklerinle gerçek sen arasında büyük bir fark var
canım benim kıyamamm sanaa ben sana bakar seninle konuşrum :) :) yeter ki sen kabul et beniii :) :)
nerenin limaya benzediğiyle alakalı bir durum
agzım burnum fizigim işte
bir foto koyaydın daha açıklayıcı olurdu be bebek
güncellemeye bak ;)
@anonym90 aynen bu da fake çıktı "sende mi brütüs" demekten kendimi alamıyorum
sen bence yıldız tilbeye benziyorsundur yanlışın var :D:D
Güncellediği resimdeki kız bir çok dizide rol aldı ama 2. plandaydi panpalar hepiniz mi kekosunuz
ben olabilrim istersen
yaş engel cok büyüksun
bu kız bana bakmaz diye. haksızlar mı sen söyle
neden se çok yakışıklıyım ama benımde sevgılım yok gel sevgılı olak
çevrendekilerin gözlerinde sıkıntı var bence
güncellemeden bak istersen
teşekkür ederim bakrken iyi hoşta.. gelip açılan yok malesef
Adriana 'ya benzediğin için olabilir mi?
Adriana Lima yı begenmiyorlar demekki 😂😂
Mavi gözlerine kurban
arkadaşların senin gazını alıyolardır. ne adrian liması
yok ya sadece arkadaslarım degil herkes böyle diyo
bir ara siteye foto atarım soru hakkım bitti
güncellemeye bak ;)
www.google.com.tr/search feyksin kızım :D
seni fake saniyorlar herhade :D :D
😂😂 guzeldi
Adriana Lima değil Adana Limanıdır p
güncellemede foto var
bahtın benzemesin
kız manken ya ne güzel
bence bu kız sen değilsin
Erkeklere göre çıtan yüksek.
Kiyamam gel sevgili olalım :D
Redd edilme korkusu olabilir.
Kanka bu kız bize bakmaz
Adrina da güzelliğinden kaybediyo zaten :)
Adriana Lima bile aldatılmış :D
karşındakiler bir marko jaric değil ondan
Burun havada geziyorsan müstahaktır :)
Bu kız bana bakmaz diyorlardır
yaklaşmalarına müsade ediyormusun ki?
Biz li maya sevmiyoruz :-D
Bende tom croiseye benziyorum yok artik
Gizliden cik olur sevglin
benzemek yetmiyormus demek kkiiii
Hayrett neden yoksa artık
Banada yakışıklısın diyip uzaklaşıyorlar.
ahahaha adriana lima?😂
Sana yanaşmaya çekiniyorlardır...
ben sana yürüyebilirmiyim? :)
belli işte niye yooook
bence beni bulmalısın :D
sen adrianıntuvallette... olamazsın
Iticisin demekki yapicak bisey yok
Adriana Lima derken
Şaka yaptığını düşünüyorum.
Başkası olma kendin ol gazoz olma efsane ol
ay ben isteyerek adriana lima oldum sanki dogustan böyle yani napiim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?