Ya abicim çağatay ulusoyun beyaz tenli versiyonuyum benzetenler var boyum 1.84 kalipliyim omuzlarimda genis kizlarin begendigi sert ses tonumda var komigimde utanmiyorum kizlardan ama ben neyi nerde yanlis yapiyorum ag ya. Kizlar sokakta giderken hep kesiyolar bakiyolar ama hic gelip konusmuyolar benimde kiz ortamim yok alayi erkek. Meslek lisesi okuyorum 31 erkeğiz napicam ben ya 18 yasindayim hic sevgilim olmadi sanalda konustugum kizlar inanmiyo kimseyle cikmadigima. Yeter artik cok sıkıldım ben. Napicam ben taktik verin bana biraz allah aşkına
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapalım sana karı mı bulalım yani? Madem yakışıklısın git konuş beğendiğin bir kızla. Gerçi pek de inanasım gelmedi öyle anlattığın kadar yakışıklı olduğuna ama neyse. Muhtemelen justin bieber saçlı, onun gibi giyinen tipik bir özentisindir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilader mal mal konusma senden daha türk giyiniyom. Sacim sari dogru ama biber gibi degil sorularina cevap aldin uza hadi
https://i.hizliresim.com/ogQ662.jpg
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizleşme. Benden daha Türk giyiniyormuşsun! Senin özel günlerde giydiğin kıyafetleri ben günlük giyiyorum. Saygısız herif seni.
Soran+1 yılTamam abicim bisey demedim isine bak sana laf anlatanda kabahat
En İyi Cevaplar
+1 yılOğlum koy fotonu da gözümüz yakısıklı boylu poslu endamlı birini görsün
02 Yorumla
Soran+1 yıl
+1 yılBen ve arkadaşlarımın çoğuna göre söylüyom hiç birimiz tipe bakmıyoruz önemli olan davranışlar kendine güvenin ya bak kendini bu kadar beğeniyon madem yürü istediğin kıza bee azcık özgüven
00 Yorumla
sevgilisi vardır bana bakmaz vs diyip uzaklasıolardır senden :p:D
512 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon
Soran+1 yılNe seciyon :d
Soran+1 yılSenin karpuzlar nasil peki ahashhaha
Soran+1 yılAyip ama bebis
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1yja9G.jpg nasılım :dd
Soran+1 yılKonusman kapmamak ne ya ahahshshdhsh
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
https://i.capsspot.com/s/35/9/873414.gif
Kardeşim kendini yakışıklı hissediyor olabilir misin? Belkide tırtsın...13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes soyluyo. Siirtli bir sinif arkadasim ula sen niye ajansa kayit olmisen ayan demisti dün hshsjsjfs meslek lisesi olum
Soran+1 yılVallamı nasil olacak hangi ajansa olayim
Önce erkek ol kızla konuşma adımını sen at. Kızlar erkek sever tip değil
11 Yorumla
Soran+1 yılOlum sen mal misin
Kardeş sözde yakışıklısın ama kezosun ya senin sorunun bu bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılKardesim hadi uza. Kel kafanla beni kiskanma
+1 yılLa gardaş onu geçte. Yakısıklısın utanmıyorsun + kız arıyorsun ama gizlisin niyer. Kardeş demeyi de biliyoz sen şimdi laf bulamaz la gardaşa takılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrnin üstünde yakışıklı değilsin sadece babyface ve çağatay benzerliğin var. Ki çağatay bence yakışıklı bile değil ;)
311 Yorumla
Soran+1 yılTr nin ustunde yakisikliyim ki heryerde dikkat cekiyo :D uni icin ygs sinavina girmistim kadin hoca herkese kaslari catik anlatiyodu bana geldi gulerek yavsaya yavsaya anlatiyodu orda bile seklimizi koyduk ayiks ahshhsahhs
Cevap sahibi+1 yılSuratın çökük bir kere.
Soran+1 yılHmm oylemiiiymiisss shdhhfhffjfjjf sen nerden biliyon peki ÇÖKÜK oldugunu shdhhdrhdjgjd
Cevap sahibi+1 yılResim linki atmissin oradan gordum. Bide boyle herşeye bisey yokken yaprapj yaprak guluyosan yüz bulamazsın bizden
Soran+1 yılAhauahahah neden gulmiyim sanane :D
Soran+1 yılHem senden yuz bulmak icin cabaliyoya mi benziyorum sen kimsin ki bana yuz vericen verirsem ben sana yuz veririm onunda 96 sini alirim etrafimda 4 donersin ahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılGül gül mal gibi. sonra buralara yazıp zirliyosun niye sefqilim yok ühuüü diye ergen seni :)
Soran+1 yılAhahahaha olsun sağ elim var :D
Cevap sahibi+1 yılKarı gibisin diyor ve gidiyorum
Soran+1 yılCikarayim istersen cinsimi ogrenmjs olursun babanla abin birlesse bu boyu elde edemez niğağağağaaa
Cevap sahibi+1 yılKişiliksiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bir gec cok yakisikliyyim falan onlar tiriviri :D unide de boyle olma dikkatli ol
10 Yorumla
+1 yılKizlar neden gelip konussun seninle? Kadin anca sinyali verir, pas verir.. Golu sen atmalisin
00 Yorumla"Kızlar sokakta giderken hep kesiyorlar, hiç gelip konuşmuyorlar benimle"
Sana bir şey anlatmaya gerek yok. Yukarıdaki cümle üzerine çalış biraz ;)34 Yorumla
Soran+1 yılNolmuş
Soran+1 yılOlum bu sitedeki kiskanc pustcuklar oldukca bu sitede soru sorulmaz benim IQ mu elestirecegine kendini gelistir 32 yasinda adamsin bisey demek istemiyorum ama zorluyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sitede Guru ol , Guru olunca bütün kızlar sana yazıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka sanali napayim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıtan baya düşük bence ondan yani biraz dünyaya açılmaya çalış yakışıklılıkta ;)
022 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben meslek lisesinden oteye acilamiyom nasil acilcaz ahdhskfk
Cevap sahibi+1 yılDüz liseye geç panpa :D Orda ortam akıyor bak bu karizma boşa gitmesin :D
Soran+1 yılGecemiyorum ki gittim sordum mudure dedi bu okulun nesini begenmiyon kocaman okul vitrini kırdın para bile istemedik cık git ag dedi trip attı bana müdür bile
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlızım müdür bey de :(
Soran+1 yılMudur abi bizim tanidik ya arkadaş gibi daha genc 34 yasinda. Hep trip atiyo ne ayak anlamadim ama yollamiyo baska okula basiretimi bagladi lavuk :(
Cevap sahibi+1 yılTöbe ya müdürüne mi aşık oldun? Göbeğiniz mi birleşik ne alaka arada gelir görürsün bak burada daha önemi birşeyden bahsediyoruz. İki dil yapsan kabul edicek senin gidesin yok bence :/
Soran+1 yılVar depar bile atasim var ama avrat yok avratt
Cevap sahibi+1 yılBeynine bir kan gitsin bir oksijen al şöyle derin derin nefes al ve yazdıklarımı tekrar oku :/
Soran+1 yılSen bana mı yuruyon ya sen hayirdir ahdhajfjksjfs
Cevap sahibi+1 yıl:D Güldürdün ama malesef hayır biraz akıl veriyorum ama bünyen kabul etmiyor aynı frekansa geçemiyoru neyse :D
Soran+1 yılBence yuru evlenek agdhahdjsd
Cevap sahibi+1 yılYuh oduna bak ayakta mı evlenicez :D asdasda
Soran+1 yılHayır aşkım nikah masasındaa
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılkeşke gönderdiğin videoyu açabilsem ama malesef internetim güvenli internet kapsamında ve açmıyor :((
Soran+1 yılÜmit besen nikah masasinda şarkisinin linki aşkım :d
Soran+1 yılNerdesin kız terkmi ettin beni
Cevap sahibi+1 yılya ben seni bırakabilirim , senin gibi nikah masasına şarkısını paylaşmış birine karşı nasıl duyarsız kalabilirim <3
Cevap sahibi+1 yılya ben seni nasıl bırakabilirim :P ***
Soran+1 yılOyy karım benimmm
Cevap sahibi+1 yıl:D kafası uçtu :D
Soran+1 yılYerim bak hatunum :dd
Böyle diyenler hep keko çıkıyor dd
61 Yorumla
Soran+1 yılKürt sakin ol
+1 yılKizlar gelip konusmuyorsa sen git konus
017 Yorumla
Soran+1 yılSokakta gordugum kizla mı?
- +1 yıl
Onlarda seni sokakda görüyor belki senin gibi düsünüyordur
Soran+1 yılAbaza falan derler doverim valla kızı shdhskfjs
- +1 yıl
Hahaha
Demezler demezler
Soran+1 yılTamam o zaman sana teklif ediyorum gel evlenelim :Ddd
- +1 yıl
Abaza 😅😅😅😅😅😅😅
Soran+1 yılBak işte. Bazen cok kırıcı oluyon müstakbel karıcım :(
- +1 yıl
Hahahaha deneme yapdim gercekden kiriliyonmu diye
Soran+1 yılNe kadar eğlendim bilemezsin :( hadi evleniyoz mu oyalama beni bir ton işim var evleniyosak evlenek shdhsjjfks
- +1 yıl
Git islerini hal et tutmim benimde uykum geldi azicik kesdirim :))
Soran+1 yılBeraber kesdirelim mi :D :D
- +1 yıl
Ulu orta küfür etiricen bana
Soran+1 yılYa ayip ama evlenmicez mi zaten :/
- +1 yıl
tamam evlenince ederim simdilik etmim
Soran+1 yılBence edayla sedanın yapimina simdidem baslayalım aşkım
- +1 yıl
Ay git delimi ne kismetimi kapican
Soran+1 yılKapandi zaten benle evlencen ahahsh
+1 yılKesin tipsizin tekisindir.
313 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam sen uza bir ag
- +1 yıl
+1000 :D
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılKendisini bu adar övenler genelde çirkin oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
kadar*
Soran+1 yılTamam ben degilim disardan aldigim yorumlarda cok iyi erkek arkadaslar bile sendeki tip bende olsa kiz birakmam diyo
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1yja9G.jpg shopsuz foto
Bunun sonu ibnelik hacı, ben sana diyim :D
16 Yorumla
Soran+1 yılValla sonumu begenmiyom abi :d
Soran+1 yılBen kizlara degil herkese mesafeli davranan bir insanim hic bir kiz benim yanimda gotu başi kalkik gezemez abicim sikinti yok orda
Soran+1 yılEdemez abicim ben kendimi biliyom bir kiz icin deger mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılCagatay ulusoy yakisikli degil ki
44 Yorumla
Soran+1 yılNiye kizlar cok begeniyo
Cevap sahibi+1 yılBen begenmiyorum. Tipsizin teki
Soran+1 yılZevkler ve renkler karşim
Cevap sahibi+1 yılOyle kardes
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir resim at ona göre yorum yapalım.
07 Yorumla
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılFena değilsin, bakımlısında..
Biz de şu var hani onun sevgilisi vardır diye düşünürüz bazı tiplere baktığımızda..
Ya da hep adımı başkasından bekleriz.
Eğer gözüne kestirdiğin biri olursa ne bileyi eski usül kağıtla birşeyler yazıp çaktırmadan ver falan.
Zaten hoşuna gitmişsen illa sana geri dönecektir.
Ağzı laf yapan ve popüler olan erkekler hep 1 adım öndedir.
Soran+1 yılOkulda populer değilim zaten 2 gun gidiyorum okula sadece
Cevap sahibi+1 yıldikkat çekmen gerek işte.
o 2 günde bile seni gözler aramalı.
Soran+1 yılAhuahajaha bakiyolar zaten okula giriyorum erkekler bile bakiyo kizlar falan kesiyo. Minibustede sabah bakiyo kizlar
Cevap sahibi+1 yılpopüler değilim diyorsun ama :D
Soran+1 yılTanimiyolar yani. Son siniflarin hepsi taniyo ama digerleri tanimaz taniyolarsada bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevren ful erkek ya ondan cekiniyolardir
012 Yorumla
Soran+1 yılYa yok tek yururkende bakiyolar utaniyomus gibi davraniyolar bakiyolar ben bakinca hemen telefonunu cikarip kurcaliyolar
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginc.. ya da bazı kızlar vardır ilgileri dikkat ceken e kadardır sen oylelerine denk gelmisim
Soran+1 yılİlgi gostermiyorum ki kanka
Cevap sahibi+1 yılİlgi gösteren onlar yani sende ilgiyi farkedip kaçınca uzaklasiyorlar.. of bilemedim :(
Soran+1 yılKacmiyorum niye kacayim bende bakiyorum ama utaniyolar heralde ya yere bakiyolar ya da telefonu kurcaliyolar
Cevap sahibi+1 yılSen değil kaçan onlar. Aman ya cok ta takma mühim mevzular değil
Soran+1 yılNasil muhim degil 18 sene diyom. Manuel fernandes olduk
Cevap sahibi+1 yılÜniversitede en iyilerini bulursun diyorum
Soran+1 yılUniye gitmicem ailemin durumu zaten iyi
Cevap sahibi+1 yılLiseniz ful erkek mi
Soran+1 yılYok. kizda var bizde yok
Cevap sahibi+1 yılOrtak arkadaş illaki vardır onlar aracılığıyla tanışabilirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Meslek lisesi pişmanlıktır
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah carpsin pismanlik lanet olsun yakin diye geldik
Soran+1 yılOlum benim puan anadoluya yetiyodu uzak diye gitmedim sonradan pisman oldum ama ne fayda ayan abiler dolasiyo abhdkskfs
Soran+1 yılOlum meslegin neyi guzel hepsi ayan abi ayan abla bagcilar gibi lise
+1 yılBu işler çenede biter kardeşim tipte değil
013 Yorumla
Soran+1 yılÇenede var kiz yok ortam yok nasil yapacam hic bilmiyorum kanka
- +1 yıl
Çene varsa ortamı yaratırsın kardeşim kovala biraz daha
Soran+1 yılNerden kovalayayim bro onu bilmiyorum cunku ortamimda disi sinek bile yok nerden halledicem bu isi
- +1 yıl
Olm senin durum vahim 😂
Soran+1 yılAga bana sen yolu soyle ben o yoldan depar atarim 18 yil diyom meslek lisesi diyom kime diyomm sbdhsjfjksd
- +1 yıl
Olm bende Anadolu ticaret mezunuyum. Ama deli çevre var 😄 okulda kız var mı bilmiyorum ama varsa sakın manita olma altın kural
Soran+1 yılHacı ticarette tonla kiz var orda ortam olmickta nerde olcak
- +1 yıl
La olm ben liseden yapmadım ki çevreyi okul 1500 kişilikti toplasan 2-3 arkadaştık okuldan pek ortam yapma
Soran+1 yılNerden yaptin kanak
- +1 yıl
Olm benim işim event fotoğrafçılığı ayrıca setlerdeyim Yılların vermiş olduğu bir Tecrübe var 😂
Soran+1 yılAdamsin sakallı bizde yokki ortam
- +1 yıl
Gel takıl yanımda
Soran+1 yılOo kanki akak beraber beni sarisin pusylerle tanistir ahshajf
+1 yılTurkiye'de nasip kısmet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde hic olmadi senle tanismak isterdim
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmadı
Cevap sahibi+1 yılHoslanmadigim kişilerden teklifler geldigi icin
Cevap sahibi+1 yılDaha doğrusu bazi kizlarin beğendiği tipler beni hic etkilemiyor
Soran+1 yılNiye cokmu guzelsin :dd
Cevap sahibi+1 yılBilmem güzel olduğumu söyleyenler var:)
Soran+1 yılYerim :D :D
Cevap sahibi+1 yılSen tanismak istemiyosun anladim:(
+1 yılolur öyle arada
011 Yorumla
Soran+1 yılArada degil hep sap dolasiyom birader ya
- +1 yıl
kanka sekter et ya :D olmaması daha iyi :) insanlara veya kadınlara mecbur kalırsan kaybedersin? :) anladın
Soran+1 yılBen kimseye mecbur kalmam isterse adriana lima olsun onlar kim ag
- +1 yıl
erkek oldun hemen ya :D lkasdlksahd :D tamam öyledir :D
Soran+1 yılKanka erkeklikte sikinti yok kizlarda sikinti var kiz yok aminiyüm shdjakjdksf
- +1 yıl
hahahahaha olm güldürme dur laksdjaslkdjs :D yeni element üretti aminyum :D şlaksjdlaşs :D
Soran+1 yılUle hasan çok komik adamsın ayan shadhsnbfnsnfjsnncjdjdjsdjs olum aminyum ne adam kimyanina minna kodu ahdhsjjfjsjcjsjcjdf
- +1 yıl
hahahahah olum kahka attım ya :D
Soran+1 yılOlum sen tam ayan abisin bshdusjfjs yoksa sende meslek lisesi cikişli misin ule hassoooo dddfjfjdjfjdnfkd
- +1 yıl
fen lisesi kanka
Soran+1 yılFen lisesinde ayan abi mi olur olum hasoya bak sennnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bana :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAdres ver gelek meslek lisesi arkamda kankiy sbdbsbdjs
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi