Arkadaşlar aralarında 4000 tl fark var sizce hangisi daha güzel hangisini almalıyım.
Jetta
Golf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardesim bak jetta kullanan biri olarak aoyluyorum sana kesimlijle al. Bibkere daha genis ve yol tutusu dinhilden dolayi daha iyi ve konforlu. Ses yalitimi ikisindede ayni degisen bisey yok. Golf kucuk ama spor. Jetta ise karizmatik ve oturakli. yakit tuketimj sana kalmis bisey basarsan ikiside yakiyo. Sana ayri bir tavsiyem otomatik al.
1.6 tdi motor var emisyon skandalina karisandan 😊
Audide de var ama sikinti yok sanki araba alirken millet emisyona mi bakiyor kardesim bugun ilana koysam yarin satarim vw varsa sikinti yok kardesim. Ayrica batmayacak kadar buyuk bir sirket.
Ocaktan sonra al kardesim millet verigisini filan odesin. Belki fiyatlar biraz duser 2016 modeller geliyor.
Eger sifir alavaksan farkli bayilerle konus kampanualari iyi takip et simdiden hayiirli olsun kazasiz belasiz bin kardesim 😊 kan akitmayida unutma
Wolkswagen bu paraları hakedecek kadar da iyi bir araba değil. Tamam şu an piyasada ki Aran'ların bir çoğundan daha iyi. Ama bir passat 130 bin falan yapmaz ya da bir golfun dolu paket 100 BİM'lere çıkacak bir araba değil. O kadar da değil. Onun yerine gider Honda alırım daha iyi
Valla Honda Hayat Onda diyorum. Çarpışma testlerine bakacaksan o Zaman Volvo S40 derim %100 oranı var
jetta
Cevap
6Cevap
Salla golfü jetta al candır jetta golfe verdiğin paraya yazık :D illa golf alacam diyosan leon al :D
Golf kesinlikle kullanıcısı olarak söylüyorum konfor ve genç arabası müthiş bir araba
Bence golf daha konforlu ve genç arabası
Bence Jetta
Jetta kanka :)
jetta güzel
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar