Volkswagen Golf
Seat Leon
Ford Focus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkes golf e oy vermiş ama golfün otomatik viten başlangıç fiyatı 350.000 tl eğer tercihiniz otomatikse mecbur focusa yönelmelisiniz seat da iyi bi seçenek ama onunda fiyatları focustan baya yüksek
Ford Focus.
Golf olsun beş kuruş fazla olsun. Araba kullanmayı öğrendigim ilk gözagrim
Geleni aşırı besmeleli 140 ya da 170 yahutta 160 HP TSİ otomatik olursa dadından yinmez 😀
Cevap
12Cevap
Honda tabiki kanka 😀
Tamam kanka ayıpsın 😀👍🔥
Yıllarca focusa binmiş ve yeni versiyonunu da çok iyi araştırmış biri olarak kesinlikle focus diyorum...
Golf cok daha iyi. Tek eksigi arka koltuk diz mesafesi leondan az. Ford u zqten hic sevemedim ilk cikan focus haric
Şehir içi kullanımlarda Golf küçük ara kullanımı rahat oluyor. Ancak Focusun yol tutuşu, konforu çok iyi. O yüzden ben Ford Focus derim.
golf gereksiz pahalı skoda ile aynı motor al bi fabia.
Golf de kullandım ama beni nedense ford etkiler hep.
Golf ya da Leaon almanı öneririm VAG gurubu efsane biraz DSG şanzıman sıkınıtısı olsada temiz veya sıfır bir otomobil alacaksan düzgün bakımlarını yaptırdığın sürece sorun yaşamasın leon veya golf almanı öneririm hem piyasası iyi zarar etmezsin maddi olarak hemde tam bir fiyat performans aracı
Golfu seçerdim daha hoş
Üst model 2.0 motor golf 8 kullanıyorum. Çok memnunum
Golf diyorum. Volkswagen araçları bana çok çekici geliyor.
Yabancılara at arabası diye geliyo 😀
Focus Seat golf olarak sıralayabilirim...
Whoswagen golf tabiki
Onceliğim ford focus olurdu sonra seat
Ford focus
Volkswagen dus auto
Her türlü Golftür net :) hız konfor ne ararsan var
Focus kadar olmasada epey hızlı ve konforlu evet :)
@Kankamstyle ya focusta iyi ama bilemiyorum golf ya ya da fiesta olabilir olursa :)
Boşver ford fiyaskoyu focus iyidir :) Golfün aşırı beslemeleri çok keyifli yalnız TSİ 170’lik falan olursa tadından yenmez 😂
Tartismasiz golf
Volkswagen Golf
Seat olurdu
GOLF tek geçerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?