Allah bana hic bir yönden vermemis... Hem cok cirkinim hem aile hayatim berbat hem berbat bir fizigim var ayni zaman da gerizekaliyim calistigim halde yapamiyorum hic bir seyi tek arkadas ortamim cok akrabalarim unv kazanamazsin senfen bir poh olmaz yol yakinken okulu birak tarzi seyler diyorlar artik hakli olduklarini dusunuyorum bir indan calistigi halde yapamiyorsa yani ben buyuk bir beyinsizlik var demektir ki oyleyim Allah bana hic bir yonden vermemis ki? ne zekiyim ne guzelim ne fizigim guzel ne zenginim ne basariliyim hic bir seyim yok bazi geceler uyuyup insallah bir daha kalkamam diyorum Allah duami kabul etmiyor bir etse ben de kurtulsam artik su boktsn hayattan
Cevabın nedir?
+1 yılgüzelim, canımıniçi, bitanem...
böyle şeyler herkesin başına gelebiliyor öncelikle bu bir gerçek ki benimde başımda var aynısı. ama hepsinin de bir açıklaması var inan bana. çirkin misin? inan çirkin kadın diye bişey yok ben buna inanıyorum çünkü herkesin bir alıcısı var evet önünden geçerken üç beş kere dönüp baktığın yakışıklı senin olmasa da seni sen olduğun için seven bir adam illa ki olacak. belkide vardır senin haberin yoktur :) olmaz öyle şey deme bende şişkoyum beni kimse beğenmez derdim bir zamanlar ama ne şişkoların ne sevgilileri var :)) aile hayatı apayrı savaşmamız gereken bir durum bu konuda senin güçlü olman lazım. diğer insanların senden bir b. k olmaz demesini kendine dert ediyorsan bunu iyi yönde kullanıp oturup çalış bunu hırs edin. çalışıpta anlamamak diye bişey yok. önce bunu sok aklına. verimli çalışmamışsındır ilgin başka şeylere kaymıştır vs. bak yaşadım bende bunları bu yüzden bu kadar net konuşuyorum aileme amcam kuzenlerim gelip boşuna dershaneye göndermeyin masraf etmeyin kazanamaz bu üniyi demiş benim sonradan haberim oldu üni kazandım bu seferde boşuna göndermeyin oralara okulu bitircek kapasitesi yok demişler arkamdan ne işler dönmüş ama bak halime bu sene mezun olup öğretmen olacağım inşallah. onlar seni bir işe yaramaz görüyorlarsa da sen önce kendin için çalış sonra başkalarına kapak olsun diye kazan git üniye. çalışıyorum ama anlamıyorum deme. ben sabah 7.30 da derse girer gece 11 de dersten çıkar eve gelirdim. kolumu kaldırcak halim olmazdı daha babam millet gece ders çalışıyor sen niye uyuyorsun diye başıma biterdi :) herşeyin bir zamanı var şimdi bunları yaşayacaksın ama ilerde dönüp baktığında güleceksin bunlara. sen çalış Allahım emeğini karşılıksız bırakmaz.09 Yorumla
Soran+1 yılya ben cidden ezber yapiyorum calisiyorum olmuyor yine dusuk aliyorum hem de calisan bir insana gore cok dusuk ben o notu calismadan da alirim unv gelicek olursak ben cidden hani yapabilivegimi filanda sanmiyorum yapsam okulda bir en azndan kendi capimda basarili olurdum okulda yapamagan unv sinavinda nasil yapsin hedefim yuksek ama yapamicam bunu da biliyorum calisiyorum ama umutsuzca millet calisip 70 60 50 alir ben calisip bir 50 bile alamiyorum
- +1 yıl
umutsuz vaka olarak görürsen kendini yazık edersin hayatına. bende öyleydim lisede matematik falan 1di mezun olduğumda yani. bilmiyorum sende hiç hırs yok olması lazım ilacın bu.
Soran+1 yılhirs cidden yok olmayacagini bildigimdensir belki
- +1 yıl
olması için bişeyler yapsan ki yapacağın şey düşünmek ve karar vermek. çok farklı bir hayat yaşayacağınında farkına varırsın. hani şey bu hayatın senin elinde. gerçektende öyle
Soran+1 yılyapiyoz yine ayni b. k umutsuzlugun dibindeyim siyahin tak kendisiyim resmen
Soran+1 yıl*ta
- +1 yıl
kendi kendini yiyosun :)
Soran+1 yılgecen sene de aynisiyiydim ama ozaman ben baya yani bedensel olarakta baya kotu oldum stresten sanirim kalicam kalicam diyip gectim ama olsun
- +1 yıl
herşey senin elinde unutma
En İyi Cevaplar
+1 yılEn azından bunları yazacak ellerin görecek gozlerin duyacak kulakların bir ailen ve seni yargılayacak akrabaların ayrıyeten beğenmesen bile bir vücudun var. Bir savaş çocuğu değilsin diye mi bu şükürsüzlük? Kafanı yastığa koyup uyuduğunda gürültülü bir sesle uyanıp etrafına baktığında enkaz altında kalmadın diye mi? Anne diye bağırdığında annenin ölmüş olduğunu görmedin diye mi? Okula gidecek fırsat buldun diye mi? Kardeşim yapma nolur. Elhamdülillah de. Bu bir imtihan. Geçici şeyler için nankörlük yapma. Senden çok daha kötü olanlar var onlara bakıp şükret. Sen çok güzel bir insansın ve öyle olmaya devam et. Dışarıdaki seslere kapat kulağını. RABBİN sana yeter.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim haklisin Allah omlara yardim etsin
Bence çok yanlış düşünüyor sun fiziğin kötü muş bunları ne önemi var ki güzel olanları da goruyoz her gün birilleriyle allah gönül güzelliği versin allah herrkezi 4 4 luk yaratmaz bence bu hali ne şükür et sonuçta ellin ayağın tutuyor senden kotulerinj düşün unutma her kişinin bj nasibi var bende kekemeydim önceleri bu bj çok takiyordum kimseyle konusmuyordum sonra bir gun düşündüm dedim onlardan ne esiklogim var sonuçta onlar ds insan bende allah böyle yaptıysa bj bildiği vardır dedim ve hayatıma devam ettim şimdi hayatım güzel onun için Sende kendine böyle konuşma herkez okuyacak diye bişey yok sende kendini belki başka yönde iyisindir
016 Yorumla
Soran+1 yılbn okumasam sulalem varya cehenneme cevirir hayatimi sanirim
Soran+1 yılgercekteb dedifin gibiyim
Soran+1 yılhangi durumum ya neyimfen faydalansinlar
Soran+1 yılyok be
Soran+1 yılneden ki neyin vardi
Soran+1 yılhmmm
Soran+1 yılhelal olsun yalniz ayrica tebrikler
+1 yılbak yavrum belki en çirkinisindir hayatın poh gibidir afedersin ne yap biliyormusun kendini öyle bir sevki hiç bişey senden önemli olmasın zaten sölediğin gibi hayatın kötüymüş kimseyi sevme kendinden bşaka hayatı oakdar çok sevki görbak kendin için herşey yaşa aynada kendinle konuş farklı şeyler yap ben yanlız biriyim kimsem yok arkadasım yok çünki yanlızlıgı severim mesela hayata tutunurum cnım sıkılmaz neden herşeyle konusurum aynayla falan :D komikşeyler yaparım kendimi eylendiririm ya :D sende yap işe yarar böleşeyler deme kendini ezme yavrum :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Allah duami kabul etmiyor demişsin. Bizim bir aile dostumuz bir yusuf hocamız var o derdi ki bu işler dua ile olsa benim oğlan tıp okurdu derdi. İnsanın isteyip yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Önemli olan inanmak. Fiziğin kötü ise spor salonuna yazıl. Sorunlarını bence çözebilirsin inan yeter ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılfizik filan onemli degil benim icin bu bir orneklendirme sadece calisipta yapamayan bir aptalim ben onu takiyorum
Öyle düşünme kardeş, haline yine de şükret. demek ki kendinden iyilerle beraber yaşıyorsun o yüzden eksik taraflarını görüyorsun. Bu bile bir avantajdır. Hem egosu yüksek biri değilsin. Hastalıktan fakirlikten kırılan bir ortamda değilsin. 10 yıl sonra bu dert ettiğin konular hiç umrunda olmayabilir ve uzun bir ömrün olabilir. Olmayacağından emin misin?
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil sonra buyuk ihtimalle dert ettigim konular bu olmayacak evet haklisim ama her seyi takan biri olaraktan şu an o kadar stresteyim ki sinavlar yuzunden calisipta yapamadigim o sinav yuzunden digerlerine dr calisirdsm ya aynisi olursa tarzi dusunmekten biktim acikcasi stresten yiyemiyorum bir sey ondan yazdim yoksa guzellik fiziki guzellkk oylesine dikkst cekmek istedigim calisipta yapamamam
- +1 yıl
Herkesin yetenekleri farklı, okuldaki sınavlar her beceriyi ölçmüyor sonuçta. Edison da okulda başarısızmış. Elinden geleni yaparsın gerisi olacağına varır endişe etme bu kadar :) dersler için yardım edebileceğim bir konu varsa seve seve anlatırım :) veya dertleşmek istersen özelden yazabilirsin bana
+1 yılÖncelikle asla Allah duamı kabul etmiyor dememelisin. Ve çirkinim , çalışıyorum yapamıyorum diye düşünme. Akrabalarını da umursama. Öncelikle kendine hobi edin. Illaki bir şeye yeteneğin vardır. Dışarı çık , gez , spor yap. Yeni arkadaşlar edinmeye çalış. Kafandakileri boşalt. Kendine bak , kuaföre git , alışveriş yap. Ve başarabileceğine inanarak ders çalış , üniversiteyi kazanıp mesleğin olduğunda istediğin gibi yaşayacağını düşün ve senden daha zor durumda olan insanları düşünüp Allah'a şükret , herşey düzelir InşAllah.
03 Yorumla
Soran+1 yılvallahi oyle ders calisiyorum hala basariyi birak 50yi gecemiyorum o derece düşüncesiz bir insanim benim hedefim yukseti vallahi calistigim halde yapamayan insan universitre sinavini biraz bk kazanir
- +1 yıl
Öncelikle dediğim gibi sen karamsar düşündüğün için böyle oluyor. Eğer yazdıklarımı uygularsan eminim ki herşey düzelir.
Soran+1 yıluygulucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaglikliisn ayrıca başarısızlıği sen kendin kabullenmissn gerçekten çabaladigna inanmadm çok herkesn hayatında sorun var ama önemli olan pes etmeden çaba sarfetmek.. 3 ay önce 2 ameliyat geçirdim ve gözlerimi kaybetmek uzereydm ve hala tehlikeli bir durumdayım ama pes etmiyorum ve yaşamaya devam ediyorum daha güçlü sarilarak hayata herkesn başka bir sınavı var ama bu senin hayatn ve unutma sen yön verirrsn her aninin en iyi değerlendir yarın ne olacağını bilemeyz
13 Yorumla
Soran+1 yıloha be ciddrn gecmis olsun ve helal olsun haklisin yon verme konusunds ama bazen oyle bir dereceye geliyoeum ki bikiyorum
Cevap sahibi+1 yılTesekkr ederm.. Tabiki de haklısın insan o boşluğa düşüyor ben çok fazlasıyla üzüldüm ama üzüldükce yine kendime zarar veriyorm eğer kendimi seviyorSam toplanp daha güçlü olacagm dedim ve şu an çok daha güçlüym sende yapablrsn şunu unutma sana yardımcı olacak yine sensin ve o güç sende var yine..
Soran+1 yılbiliyorum farkindayim ama calisipta yapamamak umutsuzlugun dibine itiyor siyaha bulaniyorum
+1 yılsenin hayatını isteyen birçok insan var bunları da düşün.. ayrıca neye göre çirkinsin neye göre göre gerizekalısın bunları tartışmak lazım :D ben de bir aralar ölmek istiyordum başka sebeplerden dolayı da geçici bunlar... :) bence isyan etmek yerine şükret hayatında olan şeylerle yetinmeyi öğren.. kendini kabul et kendinle barış dostum :D
10 YorumlaYa canım sen o yanindaki kendini bilmezlere ne aldaniyorsun! Bana da aynisini dediler bir suru laf soylediler azmettim basardim... Kendini sadece bir konuya odakla guzellik istiyorsan guzellige egitim istiyorsan ona daha sonra ikisini birarada yurutursun... Rabbim herkese ayni zekayi vermis fakat farkli bolumlrde benim muzik zeekam iyidir senin mmatematiksel zekaa... Yani once herkesi birak kendini dinle basaracagina inaniyorum ileride bu anlari gulumseyerek hatirlamn dilegiyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah oyle olur
Elin ayağın tutuyor nefes alıyorsun şükür et ne diyim...
11 Yorumla
Soran+1 yılsukrediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunların farkindaysan akillisin demektir
İlk başta fiziğini duzelt spor falan yap. cildin için bakım ürünleri kullan
milleti dinleme okulunu oku başkasına baksaydim bende hicbirseydim olamazdım da
Başarinla şaşirt herkesi
Biraz çaba sadece eminim herşey duzelecektir.010 Yorumla
Soran+1 yılya zaten basarsam niye milleti takayim dun 1e kadar calistim bugun sinava girfim 49 filan alicam sence basarabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılİnsan çalıştığının karşılığını alıyor. umarım basarirsin ki calismissan basaracaksin zaten
Soran+1 yılcalistigimin karsiligini bir turlu alamiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılÇünkü anlayarak çalismiyorsun. Ezbere okuma okuduğun bir paragraf olsun fakat anlayarak oku
Soran+1 yıloyle olur mu sinav haftasindayim bu sinav calistigimbhalde kotubgectiginden gerisine calismasam da olur tipindeyim
Cevap sahibi+1 yılMesela ben yazarak calisanlardanim. Öyle kalıcı oluyor bende
Sende öyle yapabilirsin
Soran+1 yılilk sinavda o hataya dustum dolu zayifim cikti bu sders calisma teknigi yuzunden bu sefer denesem kalirim kesin
Cevap sahibi+1 yılAslında sen kendini başarısız olmaya şartlandırmışşın bu düşünceyle bir yere varamazsin
Soran+1 yılnasil yapmaliyim cidden bilmiyorum
Soran+1 yıllise 3 ogrencisiyim ben lise 3e kadar kitap acmadim lise sinavina girecegim zaman bile hic calismadim iyi yere yerlestim ortaokulda basariliyfim dersi derste dinlerdim ama ders calismazdim lise de yine calismadim 1 2 zayifla gectim hep bu sene ygsden dolayi calismaya baslayayim dedim ama calistim calismadigimbzamandan dahabcok zayif cikti son inavlar bunlar nasil toparlicagimi sastim gece 1e kadar calistigimbsinavdan yine gecemicegim digerlerin de ya aynisi olursa?
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllahı zulum etmekle ısnad etmeyınız, O, bundan munezzehtir.. sızın de guzellıklerınız var elbet, farkında degılsınız.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisyan etme sakın rabbim karıncayı bile boşa yaratmaz sen sadece dua et inan herşeyi allaha bırak o seni senden daha iyi bilir hep hayırlı olanı iste kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok..
10 Yorumla
+1 yılHepsi seninle alakalı kendine hakaret ediyorsun ALLAH'ın sana verdiği muhteşem bir beden ve Ruh ödülü var senin NEfsine verdiği ama sen şükür etmek ve kabul etmek yerine inkar ve isyanı seçmişsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz oyle oldu
- +1 yıl
O zaman ALLAH'ı suçlama kardeşim bu şekilde hiçbir sonuca varamazsın ve asla mutlu olamazsın. Bunun yerien herşeyi kabul etmeyi , ALLAH'In sana en güzel nimetleri verdiğini fakat kendinin nankörlük ettiğinin fakrına var.
Soran+1 yılbundan demek her sey
- +1 yıl
Bizzat bunu yaşadığım için bu kadar kesin konuşuyorum.
Soran+1 yılhaklisin ne diyim
sacma düsünüyorsun büyle düşündüğün için olmuyo kendine gel cirkinsen boşver hangimiz güzeliz zenginlik mi o desen hiç yok zekaya gelince herkeste var kullanmak önemli kullann
12 Yorumla
Soran+1 yılben de yok iste dunyada ilkim
+1 yılSen kendıne olan oz guvenını kybetmıs ve tamamen cevrenın laflarıyla kalkıp oturuyosun bu durum sana zarar verıyor guzellık cok onemlı bır kavram degıl ılerde ıyı yer ve makamda olursan sen secen degıl secılen olursun
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme. Ya gözün kör olsaydı. ya da duymasayaydın. veya öksüz yetim kalsaydın. Eeeem sence Allah sana neyi eksik vermiş? Bence şükretmeyi
10 Yorumla
+1 yılhaklısın aslında nefes almayı da vermemeliydi sana :D
05 Yorumla
Soranbence de ben nefes alicagima hak eden insanlar alaymis
- +1 yıl
Allah boşa isyan ediyorsun :D hem hiç bişeye ve kendine yararın yok , hemde ahiretini bitiriyosun
yani sen kısaca ; ne bu dünya da kazancan , ne ahirette böyle devam edersen :D
Soran+1 yılay zaten oyle olacak amaaaan
Soran+1 yılher yerden bir darbe yiyoz ya
- +1 yıl
imanın var mı harbi :D
+1 yılCanım benim ya. Bunlar hep düzeltilebilecek şeyler. Vardır senin de bir idealin, yeteneğin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyetenegi birak dokundugum her sey iptal oluyor kiriliyor bozuluyoro
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin canım bana
Soran+1 yılşu an cidden ihtiyacim var zamanin varsa atabilirim
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılşükret şükret bizdede yok. herkeste bir kusur vardır
10 Yorumla
+1 yılAllah nankör insanı sevmez, elin kolun olmasa sokakda yaşasan suriyeli bir ailenin çocuğu olarak doğsaydın o zaman sanırım biraz olsun şükrederdin
10 Yorumla
+1 yılBana da bunu demişlerdi şimdi hepsinin imrenek baktığı bir hayatım var.
05 Yorumla
Soran+1 yılkeske bende de olsa
- +1 yıl
Abisinin gülü sen dik dur. Daha keşfedilmemiş yeteneklerin vardır belki de. Konuşmak istersen buradayım çekinme. Çünkü bak nasıl yrniden doğarsın. Marifetli güçlü ellerle
Soran+1 yılaslinda olabilir zamanin varsa neden olmasin
- +1 yıl
Tabiki de var. Ne demek.
Soran+1 yılattim
+1 yılboyle dusunmen yanlış. bende çirkinim hayattan memnunum sende oyle olmalısın...
014 Yorumla
Soran+1 yılmemnun olucak kucuk bir sey bile yok
- +1 yıl
yoksa sen yarat ozaman hayata kusmek olur mu?
Soran+1 yılnadil yaratayim
- +1 yıl
mesela insanların dediklerini hiç takma ben oyle yapıyorum surekli kitap oku guzel olmak istiyorsun fizigin degil yuregin guzel olsun.
Soran+1 yılzatem tek yapabildigim sey her dakikami kitapla gecirmek
- +1 yıl
ozaman kendinde degişiklikler yap birde ALLAH'a herzaman dua et ALLAH kabul eder inşallah.
Soran+1 yılinsallah be
- +1 yıl
Hayattan soguma dusunduklerini bir kenara at yeni bir sayfa aç
Soran+1 yılelde degil
- +1 yıl
neden elinde degil?
Soran+1 yılya bak ben cok dusunen biriyim en ince ayrintisina kadar her seyi hessba katar plani yaparim sonuclari bile hesaba katarim nasil olucagini hesaplar olcer bicerim dusunduklerimi bir kenara atamam
- +1 yıl
ozaman sende dusunduklerinin uzerine yenililkler at veya çıkar
Soran+1 yılo kadar kolay olur mu
- +1 yıl
Hiçbirsey kolay değil bu hayatta hiç birşey göründüğü gibi değil kendine yeni sayfa aç dusunduklerini tekrar düşün neyim eksik deme neyim fazla de unutma ALLAH daima büyüktür. Herzaman bir kapi açar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen insan böyle kötü hissedebiliyor ama üzülme yalnız değilsin sabrettiğin sürece..
Allah Teala: "Beni kalpleri kırık olanların sohbetinde ve sabreden fakirlerin sevgisinde arayın." buyurmuşlardır...01 Yorumla
Soran+1 yılbunu bilmiyordum tesekkurler
+1 yılcanım olduğunu kabul eden nadir insanlardansın. Bu büyük bir erdemlilik göstergesidir
01 Yorumla
Soran+1 yılsag ol:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster inan istersende inanma senin geçtiğin yollardan geçtim senn gibi düşündüğüm dönem oldu öncelikle kimin ne düşündüğünü umursama biraz olumlu düşünmeye çalış senden aşa yaşayan çok insan var bunlar için bile dua edebirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbasarsbildin mi
he insan mutlu insandır. canım değilsin demek ki :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvallahi degilim
+1 yılEngelli doğsan ya da kazada sakat veya felçli kalsan bu dediklerine çok pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılElindekileri birbir alır ozmaan anlarsın değerlerini
Afrikadaki çocuklar nappsın.00 Yorumlabence sen bizleri deniyosun bu soledıklerın tam tersısın sen maksat muabbet olsun hesabındasın
02 Yorumla
Soran+1 yılneden olmadigim biri gibi gozukmeye calisayim anlattigim gibiyim
+1 yılİlla ki vermiştir sadece sen kesfedememissin
01 Yorumla
Soran+1 yılneyini kesfedemeyim bir yetenegi birak dokundugum seyi kiriyorum bozuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılo vermeyen de bela da vereen allah yoktur belki
11 Yorumla
Soran+1 yılcus yuh yok artik
yapma yavrucum yapma evladım
01 Yorumla
Soran+1 yılramam
Belki diğer dünyada fazlasını vereceği içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah
Sana öyle geliyor vardir iyi bir yonun
01 Yorumla
Soran+1 yılkeske bee
herkesin kendine göre güzelliği vardır..
06 Yorumla
Soran+1 yılinsan mi degilim ben anlamadim ben bir guzellik yok valla
Soran+1 yıloyle ama
Soran+1 yılsanmam
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkarsan tabi olmaz.
00 Yorumla - Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıltek sorunun var senin
04 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
kendini sevmemen
Soran+1 yılhakliyim ama
- +1 yıl
olurmu haklıyım mücadele nerede kaldı
+1 yılDua ettin mi, istedin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsibi
- +1 yıl
Amuda kalkıp dua ettin mi? Etmediysen o yüzden vermemiştir.
Soran+1 yıldur bir onu deneyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzelime bir yazar misin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazzsam yazarm zaten:(
Soran+1 yılattim
+1 yılne güldüm ya
08 Yorumla- +1 yıl
senin için güzeldir için
Soran+1 yılo da guzel degil valla
- +1 yıl
şimdi çok merak ettim seni