Acaba Allah yks kazanmamı istemiyor mu?

arkadaşlar ben 3. kez yks hazırlanıyorum diğer 2 kez girdiğimde çalışmadım yalan değil ama bu sene iyi çalışıyordum neyse biraz depresyona girdim çıktım dünde youtubeta kız gördüm ramazanda sabah 5 ten çalışmaya başlıyormuş e bende deneyeyim dedim oturdum masanın başına laptop sinir etti beni açılıyor ama uygulamaya basıyorum çıkmıyor sonra bir kaç defa açtım kapadım sonra kendini onarmaya falan aldı dedi 1 saat sürer bende sinirlendim geri yattım bunu belki 10 kere yaşadım ne zaman erken kalkıp verimli bir gün yapsam derken bilgisayar kafayı yiyor norma de tıkır tıkır çalışıyor bende diyorum acaba hani kısmet diye bir şey var ya zorlamasam mı ama çok kazanmak istiyorum yksyi ya artık3. kez girecem zaten çok zeki birsi değilim ve ayt yetişmedi daha birde böyle şeyler beni Demoralize ediyor işte böyle diyorum her işte bir hayır vardır falan ama yani kalbim sıkışıyor ya evett umarım güzel cevaplar gelir
Güncellemeler
+1 yıl
anlamadınız galiba ben şöyle demek istedim bazen her şerde bir hayır her hayırda bir şey var ve ben zorlamak istemiyorum ondan dolayı dedim yoksa Allah çalışana karşılığını verir çünkü Allah adildir ve biz insanlar için en iyisini bilir bende böyle düşündüğüm için belki aşırı aşırı çalışmama engelleyerek başka hayırlı şeylere yol açıyordur
Acaba Allah yks kazanmamı istemiyor mu?