Allah bana hiç bişey nasip etmicek mi?

28 yaşındayım ne yazmam gerekiyor nerden başlayım nasıl bitireyim bilmiyorum18 yaşnda çalışmaya başladm hep hayallaem vardı o olumca bunu yapcam şöyle yapcm diye bugün 28 yaşndaym hiçbişeym yok avmde mağaza çalışmaya başladm 4 sene çalıştm ozamnlat üniversiteye gidenleri kıskanrdm ders ve sınavları vardı bn ise özel sektörde çalışmanın zorluklarnı çekerdm 4 sene sonra kekemelik hatta kekemelk bile sayılma hafif konuşurkn bikaç kelimelwri tekraelıyom hiç bibok yapmadılar bni herkes paaif sandı benden sonra gelenler yğkseldi düşündm işten çıktm kursa yzldm masabalı bi iş bulcaktm olması evde durdm o sora arkadaşlarm evlendi hep 2 sene evde kaldm aldatıldm umut ettip bi şe girdm ordada yaşmla kilomla dalga geçtiler çıktm aile evnde dedem kardeşm babam annem onlarn lafları cambazı son 1buçul yıldrda iplik fabrikasında çalışıyom ama işim öyle zorki kimse anlamıyor 2 kere iş kazası geçirdm sağlığım bozuk geçen ay ameliyat oldm ama fayda etmedi ailemn sğrekli evlen evlem evlen lafları şans veriyorm ama olmuyor evde bi odam yatağım bile yok iş o kadar stresli anlatamma hissettiklermn çoğunu yazamadm buraya evde işte çok stresliyim stresten kaç kere karnıma kramplar girdi bi kıursa gideym diyom araştırıym olmuyo hiçbişeyi olmjyo zaten annemle sorunlarmz var annem bana kendimi çok özgüvensiz hissettiriyo ailede akrabalarda kimse bana sayfı duymuyor ve ben bunu anlıyorum para zaten yok hiç bşşey yok ne huzur ne mutluluk hiç inançım kalmadı doldum taştım artık

Allah bana hiç bişey nasip etmicek mi?