+1 yılDinen bakılırsa bana birşey demek düşmez ama biraz takmamaya calıs. Seni cok iyi anliyorum. Bazi seylerden pisman olma hepsi bir tecrube.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii benim icin buyuk bir ders oldu
- +1 yıl
Aynen dedigim gibi allah icini biliyodur dert etme. Ve mutlu ol :)
Soran+1 yılTamam cok sagoll
- +1 yıl
:)))
Yaptığın pek doğru değil ama ne yaparsın olan olmuş biten bitmiş biraz dua et tövbe et için rahatlar belki öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum 1 aydir cikmiyo aklimda cook buyuk gunaha girdim
Her şeyi yalayıp bir tek zarı sağlam bırakanların bol miktarda olduğı ülkedeyiz sen en azından sadece öpüşmüşsün kendini üzmeye değmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki ama ne bil8yim bu yasima kadar kimseyle olmadi esime sakliyodum kendimi ama artik digerlerinde n hicbi farkim yok
Soran+1 yılCok sagol cok tesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyiki ayrılmışsın bugün öpüşen yarın verirdi zararın neresinden dönersen kardır en azından vücudun temiz :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii haklisin
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine deepthroat yapıp el değmemiş diye yutturanlar var bu ülkede :)
Soran+1 yılO ne bilmiyorum ama cidden opusmekten baska bisey olmadi ve yemi ederim iln onunla öpüstum
Cevap sahibi+1 yılBenden sana tavsiye öpüştüğünü kimseye söyleme.
Soran+1 yılYa ilerde esim ilcak kisi baskasindan duyarsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılUzulme bos ver olan olmus canim olana care yok cikar aklindan bu dusunceyi bazilari hatta sevisiyor sen ne yaptinki uzuluyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılOylede ne biliyim baska sekilde anlatirsa bide cevresine zaten rabbim gordu cok kotuyum. ya
- +1 yıl
Insallah kotu bir sey olmuyacak canim uzulmeye degmez bir sey anlatamaz o
Soran+1 yılBilmiyorum kotuyum 1 aydir böyleyim ölü gibi belki inamicaksin ama canimi alsin diye dua ediyorum
+1 yılNe olmuş yani :/ Öpüşmeseydin ayrılsaydın.
Yani bu öpüşme meselesini büyütme bence.
Bir insan biriyle sevgili olmadan önce her ihtimale karşı hazır olmalıdır. Hazır değilmişsin neden sevgili oldun ki?00 YorumlaAnladığım kadarıyla muhafazakar birisi sin ya da çevren öyle tövbe istiğfar et bir daha da yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar? Zaten bu yasima kadar olmadiki hic tovbe ettim evet hergun aglayarak ediyorum
Soran+1 yılAllah bidaha nasip etmesin
Soran+1 yılHaklisin yok bitti gitti zaten o kişi
- Cinsel Yaşam konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki neymiş bir iş yaparken başını sonunu dusunmeliyiz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef ama yaparken hic rahat degildim pisman olcagimi biliyodum
- +1 yıl
Neden engel olmadin peki yazık değil mi
Soran+1 yılOldum ya itim her seferinde
- +1 yıl
Neyse ya olan olmuş , asıl ben böyle zorlayan yavsaklari anlamıyorum , ama kız da biraz daha sert olmalı bu konu da , herneyse önemli olan pişman olmuş olman bazıları onu bile olmuyo , o kadar da kafana dert etme yani
+1 yılmillet yatıp kalkıyor ya öpüşmek artık çok masum takma kafana
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarim takmam ya kotü hissediyorum kullanilmiş gunaha girmis biriyim srtik
- +1 yıl
ya sen güvenmişsin ve bir şeyler yaşamassın bunu yaşamayan yok artık sanada öyle biri denk gelir o seni affeder gecmişi unutur sen onunkini unutursun bu kadar :)
Soran+1 yılUmarim öyle olur
Bir kez de olsa aynı bin kez de
Şimdi ruhu bakireler dolacak ama bir kere verende aynı bin kere verende..
Diyeceğim o ki fahişeliğin azı çoğu olmaz.00 YorumlaMadem pişman olacaksın ne diye opusuyorsun ki. Ayrica olan olmuş geri alma imkanın tok kabulleneceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılIsteyerek yapmadim. hep kactim zaten 1 dakika bile surmwmwistir
+1 yılHatanı anlamışsın. En azından daha kötüsünü yapmamışsın. Tövbe et. Doğru yoldan ayrılma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. sanki bekaretini kaybettin hee öpüşmek işte ne olcak
00 Yorumla
+1 yılTövbe etmekle geçiyosa vereydin bari.. olum cok salaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle temiz bir kız bulsam işde evlenecem de onlarda bizi bulmuyo :(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılZaman. ya da tersten okursanda olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu denedim her namazda agladim ama yok gecmiyo pişmanligim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kirletilmiş gbi o ne be
02 Yorumla
Soran+1 yılHah tam olarak böyle
+1 yıliyi oldu opusmıcektın p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılunut artık önüne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalakça düşler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım