• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Siz hiç çocukken salonun ortasında sobanın yanında leğende yıkandınız mı?

DijitalŞizofren
DijitalŞizofren Takip Et
Master Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Çocukken evimiz sobalıydı :D

peki siz bunu tecrübe ettinizmi :D

Çocuk Soruları Tecrübe Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Pestil100
    Pestil100 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Evet Hemde 11 yaşımdayım salonun ortasında mavi leğende yıkanıyordum; Zil çaldı gelen komşunun kızları Ayşenur 11 yasında sacide 8 güler 7 yasında salona girip beni görünce! Semih çırılçıplaksın dedi ve kardeşleri gülüyor çırılçıplak leğende pipisini görünüyor ve abinin pipisine dökün dedi kardeşlerine, ve ücüde dokundu güler gülerek abinin pipisini dokundum dedi. Sonra bizimkiler şehir dışına cıktı bendide Ayşenurlara bıraktılar; ve 3 gün sonra Ayşenurun annesi seni yıkıcaz dedi evde banyo var ve kızlar banyoda yıkanırken; ben leğende yıkancan dedi! Ve Ayşenur tüm kız arkadaşlarını eve salona çağırdı hepsinin yaşları 4 ile 12 idi ve bir sürü kızın önünde, sacide ve güler beni soymaya başladı kızlar leğeni görünce güldü semihi yıkıcaksınız evet ve kızlar beni ne kadar soyucaklar acaba pantolon ve kazagını cıkarırırlarmı? Ve sacide ve güler önce atkımı sonra eldivenlerini, montumu pontolonumu icligimi üst alt kızlar don atlet kaldım kızlar güldü ve atlet çıkardılar külot ile kalınca bir kahka daha ama külot çıkarınca hepsi gülüsüp bağırarak karşımızda çırılçıplak kaldı dedi ve sacide ve güler beni leğende soktu ve yıkadı. Önce Ayşenur sonra; sacide ve güler ve odadaki tüm kızlar beni teker teker yıkadı beni sıcak su ile döküp bagarınça maşrapa ile kafama vurdular pipimi, popomu , göbek çukurumu dokundular, yetmedi Ayşenur vücudumuzu tanıyalıp yapıp tek vücudum her organı dokunarak gösterdi bura göbek çukuru, bu poposu, bu pipisini pipisinin torba gibi olan yerleri, taşakları taşaklarından yuvarlak yere kadar olan yer pipimi hortumu ya da ortası ve yuvarlak yer pipimi ucu bu delik yer cinsinin çıktığı yer sünnette buradan oluyorlar hadi simdi gelin hepiniz teker vücudunu ekleyip arkadaşlarınıza öğretim bu pipisini neresi taşakları bu dokunduğumuz yer pipimi ucu sende dokunup göster, arkadaşlar bak bu pipimi ucu bu actırdıgım delik ciş deliği kocaman açtır arkadaşların içini görsün! Ve kocaman açtırıp tüm kızlar içine bakmıslardı tek tek sonra sırayla hepsi aynılarını tekrar

2
    12 Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Ayşenur Beni yıllar sonra! Bir iddia Kaybetip cezası da Beni kendi küçük kızlarına sacide ve güçlerin kızlarına 33 yaşındayken yıkatmak oldu mavi leğende. Ayşenur, sacide, güler ve arkadaşların kızları! Yaşları 5 ile 14 arasında değişen kızların önünde beni 8 yaşındaki kızına soydurdu. Kızı her şeyini çıkarmaya başladı ve sonra külot geldi anne SEM amcanın külotunu çıkarammı çıkar deyince çıkardı ve tüm kızlar gülüşdü 33 yaşında amca karşımızda çırılçıplak kaldı dediler, poposu, göbek çukuru pipisi bile görünüyor, her şeyini gördük amcanın. Ve Ayşenur kendi kızına vucudumuz yaptırdı, bu amcanın poposu bu göbek çukuru ve buda pipisi bak elim de tuttuğum şey pipisi amcanın ben onu dokunuyom, sizde yolunun dedi ve dokundular hepsi, bak bu pipisinin taşakları torpa gibi olan yer! Bu uzun hortum pipisinin orta bölümü ve şu yuvarlak oval delikli yerde pipisinin ucu ve delikte çiş deliği yani oradan işiyor çiş oradan çıkıyor. Bak ben size tek elimle dokunarak gösteriyim ben öğretmen olayım

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Siz öğrenci ve tek bu amcanın neresi pipisi, göbek çukuru, poposu hadi amcamın poposu göster pipi ortasını göster dokunarak o bölgelere, bu amcanın neresi pipi deliği bu taşakları bu pipisinin uçu bu pipisinin ortası dimi hayır orası pipi ucu buda çişinin çıkyıtığı yer dokunarak sonra tek sırayla hepsi öğretmen olup tekrarladılar. kızlar aralarında abi bizden neden utanıyor biz kız diye ve abi 33 biz 8,9,7,6 VP amca üzerinde ne var hiçbirşey o çırılçıplak ve biz onu görüyoz pipisini elliyoruz her yerini. Amca çok utanıyor dimi emel evet amça çırılçıplak da ondan şimdi abiyi leğende yıkayalım tek önce ben ve hepsi teker her yerime dokunarak yıkadılar beni. Sabunla gözlerimi yakıp beni bagırtınça bana maşraba ile vurdular kafama maşraba yedim defalarca ve sabun. Hepsi yaptı bunu teker teker ve hepsi kamera ve fotoğraf la belgelendi. Ve beni yıkarken popumu açtırıp içine bile dokundular göbek çukurunu elerrrini sokup pipimi elleriyle kaldırarak her tarafı yıkayıp dokundular ve pili deliği

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Min içine hepsi parmak ve tırnakları sokdular. Hepsi kameraya biz amcayı eğende çırılçıplak yıkıyoz o 33 ben 8 ben 9 ben 7 ben 8 gaşında ve amca çırılçıplak ve leğende ben onu yıkoyorum annem de yıkamış onu onu sokakta pipisinden çekerek gezdirip kuzeninin evine götürmüş o bizim yaşımızdayken ve yanında bir sürü bizim yaşımızda kız varmış. Onlar amcayla çırılçıplak sokakta kolundan amçayı tutarak sokakta gezmişler hemde çırılçıplakonun pipisinin sıkıp ayakları ile ve 3 bisiklet le üzerine basıp üzerinden geçmişler ve amcayı bagırtımışlar avazı çıktığı kadar. Annelerimizin ve arkadaşları giyinik o işe çırılçıplak amca ve resimde tek çektirmişler annemiz ve arkadaşları. O çırılçıplak annelerimiz ve arkadaşları giyinik. Ona sen çırılçıplaksın deyip utandırıp kızdırıp onu koşturup dil çıkarıp SEM çırılçıplak diye bağırımışlar defalarca. Şimdi biz aynılarını yapçaz ona o abi şimdi amca ve biz bu yapılanları tek kamerada izledik ve öğrendim o abiyken şimdi o amca ve daha cok utanaçak

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

33 yasında biz 6 ve 14 yaşlarında. Ve hepsi beni evlerinde pipimden asılıp evde odadan odaya gezdirip bahçede benle çırılçıplak gezdiler hepsi teker teker saatlerce sabahdan akşama kadar. Hepsi kamera çekilip ve fotoğraf ile cekildi. Hepsi tek yan yana benle çırılçıplak fotoğraf çektirdi ve annesinin benle çırılçıplak çekilmiş resimin yanına koydular ve albüm yaptılar arkadaşları na göstermek için. Hepsi bak bu amca senin resimlerin ben giyinik sen çırılçıplak dediler beni utandı bak amca dimi utancak yapı amça çırılçıplak da ondan amca neden utanıyon sanki çıplaks8n çıplağım evet evet hem de çırılçıplak sın amca ya utan pipini elleyim daha çok utan! Yapma dedikçe gülüşerek dil çıkarıp amca çırılçıplak şarkısı söyleyip beni kızdırmaya devam ettiler hepsi bana gülüp şehvetli şekilde bakıp elleri ağızlarına koyup bana baktılar benim üzerime pipim oyuncakları sokup pipimi vites yapıp arabaçılık oynadılar pipimle bak amcanın düz vites ve otamstik değil. Arabacılık oynaylım

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Mı sıla oynuyak ama araba nerde abi araba olsun ta arabanın vitesi o amcanın pipisi olsun tamammı deyip benle arabacılık oyunu oynayıp pili elleri ile kavrayıp 1 vites 2 vites geri vites yaptırdılar. Pipime ben yapmayın ne olur dedikçe daha çık gülüp canımı daha çok yaktılar beni ağlatılar ve koca amca ağlıyor hem de çırılçıplak amca oh olsun amca bak seni çırılçıplak soyup seni leğen de yıkadık hem de mavi leğende sen 33 ben 8 yaşında ce ben kızım sen amca ve çırılçıplak sın seni nasıl soyduk! Pipimini elledik tek vücudumuzun yaptık bak sen bu kadar kızın içinde çırılçıplak sın amca biz giyinigiz. Biz senin her şeyini gördük pipimi bile ve pili deliğini kocam açtırıp içini bile inceledik seni bahçede çırılçıplak gezdirdik. Evde pipinden tutup aşılar seni odadan odaya dolaştırdık ve hepsini kamera alıp fotoğraf çekip belgeledik oh olsun deyip dil çıkarak bana amca çırılçıplak biz onu soyduk pipisini elledik leğende yıkayıp başına sabun ve maşrapa ile vurdum gözü yanıp bagarınça

Yorumla
    • Ayşenur100
      Ayşenur100
      +1 yıl

Merhaba semih ben ayşenur seni nasıl yıkadın ama leğende nasıl fotoğraflarını çekti sacide ve güler. Oh şimdi senin fotoğraflarına bakıyoruz sacide güler ve benim kızlarım arkadaşları kuzenleri hepside küçük Ay anne abı çırılçıplak leğende yıkanıyor diyorlar. Onlarda gördü seni banyo fotoğrafı gösterdim kızlara leğende banyomu hepsi gördü a kocamam amca 36 yaşında çırılçıplak.

Yorumla
    • Sessizyolcu6116
      Sessizyolcu6116
      +1 yıl

@Ayşenur100 yaşadığınız şey çok heyecanlıydı, nerede oturuyorsunuz, benimle de bir konuda iddiaya girer misiniz?

Yorumla
    • Sacidegülerayşenur
      Sacidegülerayşenur
      +1 yıl

@Sessizyolcu6116 ne iddası o hesap kapandı bunu açtım.

Yorumla
    • Fikretdayiasdf
      Fikretdayiasdf
      +1 yıl

@Ayşenur100 Bunun günahı Çok büyük ve bu cinsel tacize giriyor o sana aynı şeyi yapsa müebbet hapis cezası yer "kadına şiddetten". hiç biriside çıkıp dememiş sen neden böyle bir şey yaptın diye. çok büyük terbiyesizilik ve saygısızlık, onunda senin gibi hakları var tekrar söylüyorum o sana aynı şeyi yapsa müebbet hapis yatar.

Yorumla
    • Fikretdayiasdf
      Fikretdayiasdf
      +1 yıl

o senin oranı buranı mıncıklasa herkesin önünde yıkayıp fotoğrafını çekip herkese dağıtsa, erkekleri çağırıp, vücudumuz yapsa hoşuna gider mi acaba bir empati yap bakalım?

Yorumla
    • Fikretdayiasdf
      Fikretdayiasdf
      +1 yıl

annen baban hiçmi bişey demedi kardeşim? hiçmi kızmadın siz ne yapıyorsunuz diye? neden intikamını almıyorsun?

Yorumla
    • Ayşenurkübra2004
      Ayşenurkübra2004
      +1 yıl

@Fikretdayiasdf hayret normal bir şey

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sadis-t
    Sadis-t Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Evet ama,

Banyoda yıkanıp, sobanın olduğu odaya depar attigim günleri daha çok özledim. :D ehheuejhe

2
    2 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

birde hamam kazanları vardı aman yarabbi rezmen banyonun ortasından altında ateş yanan tanker :D

Yorumla
    • Sadis-t
      Sadis-t
      +1 yıl

Hahaha :D ne güzeldi ama..

Yorumla
  • gizliçokgizli61
    gizliçokgizli61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

Niye gizli gorus bildiremioz yaaa icimi dokucektim dokmuyorum küstüm oynamiyirum

3
    2 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

:D özür dilerim trol paylaşımları azaltmak maksadıyla gizli görüşleri kapatıyorum :D

Yorumla
    • gizliçokgizli61
      gizliçokgizli61
      +1 yıl

😒neysss afettim😒

Yorumla
  • İpek000
    İpek000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Fotografım bile var :D ve vazgeçilmez mavi leğen :D

2
    1 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Benim leğenim kalaylı bakırdı :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

31

Cevap

• Ayşenur100
    Ayşenur100 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 62%
    +1 yıl

Ben yıkanmadım hîç ama yıkadım leğende 11 yaşındayım sacide 8 güler 7 kız ķardeşleerim komşumun evine gittık 13 yaşında oğlu var semih almayın îçeri diye bağarıyor bir girdik çoçuk mavi leğende çırılçıplak niye aldınız diyor içeri çırılçıplağım. Dedîm semih çırılçıplak sacide ve gülere abinin pipisi ne dokunun dedim ikisi de dokundu. Sonra semih anne babası şehir dışına çıktılar semihi bize bıraktılar. Banyo zamanı geldi o salonun ortasında kurduğumuz mavi leğende yıkıyacaz. Ve mahallenin tüm kızlarını eve davet ettik bir kısmı geldi 2 yaşından 10 kadar yaşına kızlar var salonda. Güler ve sacide semihi soymaya başladı ve beyaz küloduna kadar soydu sonra güler ayşenur abla külotu çıkaram dedi 4 yaşında kız ben çıkarmak istiyorum dedi. 4 yaşındaki kız ile güler külotunu çıkardı semihin. Çoçuk o kızın içinde çırılçıplak kızlar gülüyor. Karşımızda çırılçıplak diye. Leğene soktuk semihi yıkadık tüm kızlar oradaki gelip tek tek yıkadı. Semihin üzerinde vücudumuzu tanıyalım yaptık. Çoçuğun kafası gözü sonra poposu, göbek çukuru ve pipisini kızlara gösterdim. Bu dokunduğum şey pipi burası torba olan kısım taşaklar orta bölüm pipi hortum kısmı pipi ortası bu yuvarlak oval delikli yer pipi ucu ve oradan iş yorlar oradań çiş çıkıyor ve sünnet oluyorlar. Oradaki tüm kızlar vucudumuz yaptı. Çoçugun pipisini defalarca tuttu kızlar. Çoçugun her yerini elledik.

6
    3 Yorumla
    • Ayşenur100
      Ayşenur100
      +1 yıl

2 yaşında kızdan 10 yaşında kıza kadar herkız semihi gördü yıkadı. Semih üzerine kaynar su döküp bağırtımı tası ve sabunu vuruyordum kafasına. Sonra çoçuğu bu büyük metal leğende kapı önünde yıkadık. Sokaktan geçen herkez gördü. mahalledeki tüm küçük kızlar 12 yaşında tüm kızlar leğende çırılçıplak yıkanırken izledi semihi. Sonra leğende yıkanırken güler ve sacide fotoğraflarını çekti semihim. Fotoğrafı basıp coğaltıp oradaki tüm kızlara verdik. Bizde kendi albümünüze koyduk ve fotoğrafını büyüyüp odamıza astık. Ondan sonta bir çok defa semihi ben yıkadım leğende. Her pazar ķardeşlerimle.

Yorumla
    • serdareee
      serdareee
      +1 yıl

semih şu anda bu sitede var Pestil100

Yorumla
    • ea1095
      ea1095
      1 yıl

@Pestil100

Yorumla
  • masiporomi06
    masiporomi06 Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 34%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Tabi ki, bizim için kaçınılmaz yıkanma şekilleriydi. O güzel anam özellikle pazar akşamları sobanın üzerinde güğüm denen koca bir kovada ısınan suyla çocukları banyo yaptırma telaşında olurdu. Ahhhh o günler ahhh...
    Şimdi çok geçmişte kaldı.
    Anaların o zamanlarda hakkı daha fazlaydı. Şimdi de hakları var ama o günlerdeki gibi değil.
    Tüm annelere saygılar, hürmetler.

3
    3 Yorumla
    • masiporomi06
      masiporomi06
      +1 yıl

Bu olumsuz - (eksileyen) bey efendi kim ise, burada da kafayı takmış :) Bu hayranımı çok merak ediyorum.

Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

abi o tüm erkeleri eksilemiş takılma boş ver :D

Yorumla
    • masiporomi06
      masiporomi06
      +1 yıl

Kötü eksiler sahibine aittir :)

Yorumla
  • Ravenger09
    Ravenger09 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Evet, çocukken bizim ev de sobalıydı. Baya küçükken leğende yıkandığımızı hatırlıyorum. Eğlenceliydi ama, eski zamanlar iyiydi. Fotoğraf albümü var, annem biriktirmiş. Oraya bakarken kendi fotoğraflarımı da gördüm. Ananemlerin evinde leğende yıkanırken nereden akıllarına gelmişse kardeşimle benim ayrı ayrı 5-10 tane fotoğrafımızı çekmişler.

1
    0 Yorumla
  • Baskentli_Babacan
    Baskentli_Babacan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Nerde doğalgaz ev sobalı sobanın üstünde kazan ortada alüminyum leğen anne yandım derdim rahmetli kafama tasla vurur sus ya derdi:)

1
    2 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

O bakır tasın tasın kafaya vurunca çıkardığı sesi hala unutmadım :D

Yorumla
    • Baskentli_Babacan
      Baskentli_Babacan
      +1 yıl

Tam ortaya ya ahhh annem diyorum olsunda vursun

Yorumla
  • Retrow
    Retrow Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayır ama büyük mavi bir kovada köyde yıkandığım olmuştu. 4-5 yaşındaydım. Çok üşümüştüm...

1
    4 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

O kovaların birinde az kalsın boğuluyordum ya kovalar derinde ya ben çok ufak bir çocuktum :D

Yorumla
    • Retrow
      Retrow
      +1 yıl

Ufaktık yahu. İki gün önce babamı kaybettim; baş sağlığına gelenler beni tanıyamadı diyebilirim. Bakan bir daha bakıyor kısmı güzellikten değilmiş sadece şaşkınlıktan da olabiliyormuş.

Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

başın saolsun

Yorumla
    • Retrow
      Retrow
      +1 yıl

Sağolun efendim.

Yorumla
  • acıdolu
    acıdolu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

cocuktuk neden hatırlattın sımdı kendımden utandım :D

1
    4 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Niye ya güzel günlerdi :D

Yorumla
    • acıdolu
      acıdolu
      +1 yıl

guzel gunlerdı tabıkıde sımdıkı ınsanlar bı ogrense yuzumuze bakmazlar D: devır cok degıstı D:

Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

aman bakmazsa bakmasınlar çocuuken leğendede yıkandım kuzuda besledim ne var :D

Yorumla
    • acıdolu
      acıdolu
      +1 yıl

ben ınek besledım kuzu besledım dedemın surusu vadı eskıden D: ne otlatırdım onları cocukken be D: sımdı onlar bıle shırlı oldular D:

Yorumla
  • Eleadora
    Eleadora Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.

yok hiç sobalı evde oturmadım , ya da leğende yıkanmadım... dedemlerde soba vardı gidince kestane yerdim direk uyuyakalırdım sıcaktan :)

1
    0 Yorumla
  • Pesimisttooptimist
    Pesimisttooptimist Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Brn sana bir yorum atmistim gorusune cevap yazmadin o yuzden seni bir surw protesto halindeyim

1
    4 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Özür dilerim bazen ksye girdiğimde bir sürü bildirim birikmiş oluyor hızlı hızlı bakarken kaçırmışımdır :(

Yorumla
    • Pesimisttooptimist
      Pesimisttooptimist
      +1 yıl

O bana hic olmadigi icin 1 bildirim gorunce heyecanlandigim icin onu tahmin edemedim 😀

Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

70 küsür bildirim ile karşılaştığım olmuştu :D

Yorumla
    • Pesimisttooptimist
      Pesimisttooptimist
      +1 yıl

Bu pembe olmak bole bisi iste 😀

Yorumla
  • Hayallerbok
    Hayallerbok Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Yıkandim. ☺
    Sonrada annem önüne oturtup saçıma bakardı bit kontrolu yapardı beynimi delerdi kadin bit taragila. Bulamadigi halde inadina tarardi.

1
    0 Yorumla
  • şansdile1
    şansdile1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

resim güzelmiş ama bu ne ki 20 metre hortumla sokakta çıplak arakta kendimizi yıkardık.

1
    0 Yorumla
  • torkst34
    torkst34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bizde kombi yoktu o zaman tabi sene 1995 olduğu için şofben gibi bişey vardı. Leğen falan bilmem ben 🙄

1
    0 Yorumla
  • rockistanbulll
    rockistanbulll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

köye gittiğimizde annem beni çeşme de yıkardı şöminenin yanındaki çeşme de o köy evlerinin çeşmelerini bilenler vardır geniştir banyo gibi

1
    0 Yorumla
  • EvcilKüheylan
    EvcilKüheylan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Kalaylı leğen,
    Bakır tas...
    Duygulandim bak şimdi :(

Ufakligin keyfine bak hehe :))

1
    1 Yorumla
    • EvcilKüheylan
      EvcilKüheylan
      +1 yıl

Ben olsam,
      Legendeki suyun rengini degistirirdim :))

Yorumla
  • sevmek-güzel
    sevmek-güzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

tabiki yıkandık... sobada güğümü ısıtıp o ısınan suda annemiz yıkardı bizi

1
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

aa evet ben hatırlıyorum hayal meyal 4 yaşında falanım herhalde bi kere leğende yıkanmıştım

0
    0 Yorumla
  • Zebraaa
    Zebraaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Yikanndim ne gunlerdi mavi legeni ozledim ben off :)

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Annem kafama sabunla bile vurmuştu.

1
    1 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Bakır tastan iyidir bence :D

Yorumla
  • Delidumrul01
    Delidumrul01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Çoook evin bahçesinde öğlene kadar Güneş'te suyunısıtıpta cok yıkadılar beni

1
    0 Yorumla
  • oktay001
    oktay001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Tası kafama yiye yiye hemde 😄😄

1
    2 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Lisede 3 tane 1 getirmiştim babaannem hamama götürdü bakır tastan kaç birin vardı kızım 3 aha bu 1 aha bu 2 diye diye kafa vurmuştu :D

Yorumla
    • oktay001
      oktay001
      +1 yıl

Bendr suyun icinde yaramazlik yaptigim icin annem tası kafama giydiri giydiri verirdi ama cok yaramazdim ya 😄😄

Yorumla
  • atiser
    atiser Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

bızım jakuzımıdı be :D
    legen & gımgım :D

1
    0 Yorumla
  • pukeclub
    pukeclub Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Ben cok kucukken oyle yikiyorlarmis.

1
    0 Yorumla
  • infernoHeRo
    infernoHeRo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

of course (tabi kiiiiii)

1
    0 Yorumla
  • lüllüoğluu
    lüllüoğluu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110
    +1 yıl

Hiç sobalı evde oturmadım.

1
    0 Yorumla
  • yalbare
    yalbare Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yıkandıysam da hatırlamıyorum :D

1
    0 Yorumla
  • KolalıCelibonnn
    KolalıCelibonnn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.

evet bende böyle bıcı bıcı yapmıştım çok zevkli

1
    0 Yorumla
  • TEKSEVDAM
    TEKSEVDAM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Ben sarhoştum hatırlıyorum

1
    0 Yorumla
  • Antirojen
    Antirojen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

8 yaşına kadar yıkandığım doğrudur

1
    0 Yorumla
  • nilsuuuu
    nilsuuuu Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

He ya özledim bak.

1
    2 Yorumla
    • DijitalŞizofren
      DijitalŞizofren
      +1 yıl

Güzeldi ya soba filan evin 1 odası sıcacık ama diğerleri buz gibi filan :D

Yorumla
    • nilsuuuu
      nilsuuuu
      +1 yıl

En çok kestaneyi özledim😔

Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.

evet yıkanmıştım...

1
    0 Yorumla
  • Gafkya
    Gafkya Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Hatirlamiyom 😔

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı.

hayır yıkanmadım

1
    0 Yorumla
  • melisa27
    melisa27 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır 😕

1
    0 Yorumla
  • tostos
    tostos Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.

yok hayır

1
    0 Yorumla
  • ayfonuolmayangörl
    ayfonuolmayangörl Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Yok leğende değil

1
    0 Yorumla
  • GizliÖrdek
    GizliÖrdek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    4 ay

Hayır ve yıkamadım

0
    0 Yorumla
  • Sessizyolcu6116
    Sessizyolcu6116 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Fotodaki siz misiniz?

0
    0 Yorumla
  • EvleneceksenGel
    EvleneceksenGel Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Herhalde yani

1
    0 Yorumla
  • tplgl
    tplgl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

evet

1
    0 Yorumla
  • üye735402
    üye735402 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

yıkandım :D

1
    0 Yorumla
  • kurtadam281
    kurtadam281 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

evet sırtım yanmıştı

1
    0 Yorumla
  • Yağmur1m
    Yağmur1m Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hiç yıkanmadım 😊

1
    4 Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Ladı ve hepsi gülerek yaptı bunu hepsi ismimi söyleyip çırılçıplak dedi ve pipimi tutup arabacılık oynayıp pipimi vites yaptılar, pipimi tutup evin içinde tek tek gezdirdiler. Ve Ayşenur beni kızlarla sokağa çıkardı ve hepsi sokakta çırılçıplak kolundan tutup benle gezdiler. Sonra Ayşenur beni 10 km uzaktaki Kuzeni 9 yaşındaki sibelin evine pipimten tutup çekerek sırayla tüm kızlar çekerek götürdü diğer sokaktaki diğer kızlar beni görünce gülüsüp gelip bana şehvetle bakıyor çırılçıplak diye aralarında konuşuyorlardı onlarda ekledi pipimi ve bize katıldı hepside küçüktü. Ve kuzeninin evine vardıgımızda oradaki kızlar toplanmış küçük ve; beni görünce gülmeye ve çırılçıplak bir oğlan geliyor yanımıza dediler orada leğende sokup tüm kızlar tek tek yıkadı, vücudumuzu yaptılar ve arabacılık oynadılar ve pipimi asılarak evin içinde dolaştırdılar. Ve beni sokağa çıkarıp benle sokakta gezip oyun oynadılar saklambaç, kör ebe ve beni kıztırıp hepsi besinden koşturdu ve uç tekerlekli arabalar ile de

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Pipimin üzerinden geçtiler, pipimi atlama tahtası gibi dokunup saklanmasını sağladılar, ve hepsi pipimi tutup tek tek fotoğraf çektirdiler.

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Sokakta kızlar benim koluna girerek sokakta aşağı yukarı dolaştırdılar çırılçıplak halde tek tek. Ve hepsi gelerek gezdiriyordi ben utanıyorum diyorum ama utanılacak ne var yanımdasın sanki cıplaksın çıplağın tabi bende çırılcıplagım evet cırılcıplaksin doğru benim kolunda geziyorsun dedi pipim sıkayım utan daha çok bırak pipimi bırak dedim ama dinlemedi ve tırnakları pipimi kanattı sora kız kardeşine uç teker bisikleti ne bin tekeri avının polisinin üzerinde dur dedi beni yere yatırıp pipimi zemine koydu ve kardeşi gelip pipimi üzerinde durdu ben o acıdan yalvarıyodum ama kız gülüyor du kızlar pipisi tekerin altında kalmış diye bağıyorlardı. Hepsi o bisiklete oturdu bazen uç kişi birden pipimi pırakın kopucak dedikce daha çok baskı yapıyorlardı. Kimi ayakabısı ile üzerime bastı ve bisiklete bağlayıp pipimi beni yerde çektiler pipimden beni direğe bağlayıp tam beş uç tekerlekli asılıp pipimi gerdirdiler asılıp çekmeye var güçleriyle asılmata başladılar pedal çevirmeye ben avazım cıktı

Yorumla
    • Pestil100
      Pestil100
      +1 yıl

Bagarıyordum sonra da beni kızların olduğu kuran kursuna soktu yaklaşık 300 sen fazla kızın arasına baş örtülü kızların Ayşenur o kadar kızın arasında ben o halimle kızların hepsi çok güldüler bana birisi tamamen kapalı birisi tamamen açık onlarda beni tek yıkadı legende ve fotoğraf çektirip vücudumuz yaptı benle gezdi.

Yorumla
  • Olasılıksız12
    Olasılıksız12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

öyle sanıyorum

1
    0 Yorumla
  • yclgs1905
    yclgs1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Sanırım evet

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Siz hiç çocukken salonun ortasında sobanın yanında leğende yıkandınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocukken salonun ortasında leğende yıkanan var mı? 13 cevap verildi
Banyo yaparken çocukluğunuza gittiğiniz oluyor mu hiç? 19 cevap verildi
Hiç leğende yıkandınız mı? 64 cevap verildi
Hiç leğende yıkandınız mı? 56 cevap verildi
Çamur banyosu yaptınız mı hiç; yaptıysanız hangi beldede? 15 cevap verildi
Küçükken halı yıkadığınız oldu mu? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨