Evet Hemde 11 yaşımdayım salonun ortasında mavi leğende yıkanıyordum; Zil çaldı gelen komşunun kızları Ayşenur 11 yasında sacide 8 güler 7 yasında salona girip beni görünce! Semih çırılçıplaksın dedi ve kardeşleri gülüyor çırılçıplak leğende pipisini görünüyor ve abinin pipisine dökün dedi kardeşlerine, ve ücüde dokundu güler gülerek abinin pipisini dokundum dedi. Sonra bizimkiler şehir dışına cıktı bendide Ayşenurlara bıraktılar; ve 3 gün sonra Ayşenurun annesi seni yıkıcaz dedi evde banyo var ve kızlar banyoda yıkanırken; ben leğende yıkancan dedi! Ve Ayşenur tüm kız arkadaşlarını eve salona çağırdı hepsinin yaşları 4 ile 12 idi ve bir sürü kızın önünde, sacide ve güler beni soymaya başladı kızlar leğeni görünce güldü semihi yıkıcaksınız evet ve kızlar beni ne kadar soyucaklar acaba pantolon ve kazagını cıkarırırlarmı? Ve sacide ve güler önce atkımı sonra eldivenlerini, montumu pontolonumu icligimi üst alt kızlar don atlet kaldım kızlar güldü ve atlet çıkardılar külot ile kalınca bir kahka daha ama külot çıkarınca hepsi gülüsüp bağırarak karşımızda çırılçıplak kaldı dedi ve sacide ve güler beni leğende soktu ve yıkadı. Önce Ayşenur sonra; sacide ve güler ve odadaki tüm kızlar beni teker teker yıkadı beni sıcak su ile döküp bagarınça maşrapa ile kafama vurdular pipimi, popomu , göbek çukurumu dokundular, yetmedi Ayşenur vücudumuzu tanıyalıp yapıp tek vücudum her organı dokunarak gösterdi bura göbek çukuru, bu poposu, bu pipisini pipisinin torba gibi olan yerleri, taşakları taşaklarından yuvarlak yere kadar olan yer pipimi hortumu ya da ortası ve yuvarlak yer pipimi ucu bu delik yer cinsinin çıktığı yer sünnette buradan oluyorlar hadi simdi gelin hepiniz teker vücudunu ekleyip arkadaşlarınıza öğretim bu pipisini neresi taşakları bu dokunduğumuz yer pipimi ucu sende dokunup göster, arkadaşlar bak bu pipimi ucu bu actırdıgım delik ciş deliği kocaman açtır arkadaşların içini görsün! Ve kocaman açtırıp tüm kızlar içine bakmıslardı tek tek sonra sırayla hepsi aynılarını tekrar
Ayşenur Beni yıllar sonra! Bir iddia Kaybetip cezası da Beni kendi küçük kızlarına sacide ve güçlerin kızlarına 33 yaşındayken yıkatmak oldu mavi leğende. Ayşenur, sacide, güler ve arkadaşların kızları! Yaşları 5 ile 14 arasında değişen kızların önünde beni 8 yaşındaki kızına soydurdu. Kızı her şeyini çıkarmaya başladı ve sonra külot geldi anne SEM amcanın külotunu çıkarammı çıkar deyince çıkardı ve tüm kızlar gülüşdü 33 yaşında amca karşımızda çırılçıplak kaldı dediler, poposu, göbek çukuru pipisi bile görünüyor, her şeyini gördük amcanın. Ve Ayşenur kendi kızına vucudumuz yaptırdı, bu amcanın poposu bu göbek çukuru ve buda pipisi bak elim de tuttuğum şey pipisi amcanın ben onu dokunuyom, sizde yolunun dedi ve dokundular hepsi, bak bu pipisinin taşakları torpa gibi olan yer! Bu uzun hortum pipisinin orta bölümü ve şu yuvarlak oval delikli yerde pipisinin ucu ve delikte çiş deliği yani oradan işiyor çiş oradan çıkıyor. Bak ben size tek elimle dokunarak gösteriyim ben öğretmen olayım
Siz öğrenci ve tek bu amcanın neresi pipisi, göbek çukuru, poposu hadi amcamın poposu göster pipi ortasını göster dokunarak o bölgelere, bu amcanın neresi pipi deliği bu taşakları bu pipisinin uçu bu pipisinin ortası dimi hayır orası pipi ucu buda çişinin çıkyıtığı yer dokunarak sonra tek sırayla hepsi öğretmen olup tekrarladılar. kızlar aralarında abi bizden neden utanıyor biz kız diye ve abi 33 biz 8,9,7,6 VP amca üzerinde ne var hiçbirşey o çırılçıplak ve biz onu görüyoz pipisini elliyoruz her yerini. Amca çok utanıyor dimi emel evet amça çırılçıplak da ondan şimdi abiyi leğende yıkayalım tek önce ben ve hepsi teker her yerime dokunarak yıkadılar beni. Sabunla gözlerimi yakıp beni bagırtınça bana maşraba ile vurdular kafama maşraba yedim defalarca ve sabun. Hepsi yaptı bunu teker teker ve hepsi kamera ve fotoğraf la belgelendi. Ve beni yıkarken popumu açtırıp içine bile dokundular göbek çukurunu elerrrini sokup pipimi elleriyle kaldırarak her tarafı yıkayıp dokundular ve pili deliği
Min içine hepsi parmak ve tırnakları sokdular. Hepsi kameraya biz amcayı eğende çırılçıplak yıkıyoz o 33 ben 8 ben 9 ben 7 ben 8 gaşında ve amca çırılçıplak ve leğende ben onu yıkoyorum annem de yıkamış onu onu sokakta pipisinden çekerek gezdirip kuzeninin evine götürmüş o bizim yaşımızdayken ve yanında bir sürü bizim yaşımızda kız varmış. Onlar amcayla çırılçıplak sokakta kolundan amçayı tutarak sokakta gezmişler hemde çırılçıplakonun pipisinin sıkıp ayakları ile ve 3 bisiklet le üzerine basıp üzerinden geçmişler ve amcayı bagırtımışlar avazı çıktığı kadar. Annelerimizin ve arkadaşları giyinik o işe çırılçıplak amca ve resimde tek çektirmişler annemiz ve arkadaşları. O çırılçıplak annelerimiz ve arkadaşları giyinik. Ona sen çırılçıplaksın deyip utandırıp kızdırıp onu koşturup dil çıkarıp SEM çırılçıplak diye bağırımışlar defalarca. Şimdi biz aynılarını yapçaz ona o abi şimdi amca ve biz bu yapılanları tek kamerada izledik ve öğrendim o abiyken şimdi o amca ve daha cok utanaçak
33 yasında biz 6 ve 14 yaşlarında. Ve hepsi beni evlerinde pipimden asılıp evde odadan odaya gezdirip bahçede benle çırılçıplak gezdiler hepsi teker teker saatlerce sabahdan akşama kadar. Hepsi kamera çekilip ve fotoğraf ile cekildi. Hepsi tek yan yana benle çırılçıplak fotoğraf çektirdi ve annesinin benle çırılçıplak çekilmiş resimin yanına koydular ve albüm yaptılar arkadaşları na göstermek için. Hepsi bak bu amca senin resimlerin ben giyinik sen çırılçıplak dediler beni utandı bak amca dimi utancak yapı amça çırılçıplak da ondan amca neden utanıyon sanki çıplaks8n çıplağım evet evet hem de çırılçıplak sın amca ya utan pipini elleyim daha çok utan! Yapma dedikçe gülüşerek dil çıkarıp amca çırılçıplak şarkısı söyleyip beni kızdırmaya devam ettiler hepsi bana gülüp şehvetli şekilde bakıp elleri ağızlarına koyup bana baktılar benim üzerime pipim oyuncakları sokup pipimi vites yapıp arabaçılık oynadılar pipimle bak amcanın düz vites ve otamstik değil. Arabacılık oynaylım
Mı sıla oynuyak ama araba nerde abi araba olsun ta arabanın vitesi o amcanın pipisi olsun tamammı deyip benle arabacılık oyunu oynayıp pili elleri ile kavrayıp 1 vites 2 vites geri vites yaptırdılar. Pipime ben yapmayın ne olur dedikçe daha çık gülüp canımı daha çok yaktılar beni ağlatılar ve koca amca ağlıyor hem de çırılçıplak amca oh olsun amca bak seni çırılçıplak soyup seni leğen de yıkadık hem de mavi leğende sen 33 ben 8 yaşında ce ben kızım sen amca ve çırılçıplak sın seni nasıl soyduk! Pipimini elledik tek vücudumuzun yaptık bak sen bu kadar kızın içinde çırılçıplak sın amca biz giyinigiz. Biz senin her şeyini gördük pipimi bile ve pili deliğini kocam açtırıp içini bile inceledik seni bahçede çırılçıplak gezdirdik. Evde pipinden tutup aşılar seni odadan odaya dolaştırdık ve hepsini kamera alıp fotoğraf çekip belgeledik oh olsun deyip dil çıkarak bana amca çırılçıplak biz onu soyduk pipisini elledik leğende yıkayıp başına sabun ve maşrapa ile vurdum gözü yanıp bagarınça
Merhaba semih ben ayşenur seni nasıl yıkadın ama leğende nasıl fotoğraflarını çekti sacide ve güler. Oh şimdi senin fotoğraflarına bakıyoruz sacide güler ve benim kızlarım arkadaşları kuzenleri hepside küçük Ay anne abı çırılçıplak leğende yıkanıyor diyorlar. Onlarda gördü seni banyo fotoğrafı gösterdim kızlara leğende banyomu hepsi gördü a kocamam amca 36 yaşında çırılçıplak.
@Ayşenur100 Bunun günahı Çok büyük ve bu cinsel tacize giriyor o sana aynı şeyi yapsa müebbet hapis cezası yer "kadına şiddetten". hiç biriside çıkıp dememiş sen neden böyle bir şey yaptın diye. çok büyük terbiyesizilik ve saygısızlık, onunda senin gibi hakları var tekrar söylüyorum o sana aynı şeyi yapsa müebbet hapis yatar.
o senin oranı buranı mıncıklasa herkesin önünde yıkayıp fotoğrafını çekip herkese dağıtsa, erkekleri çağırıp, vücudumuz yapsa hoşuna gider mi acaba bir empati yap bakalım?
Ben yıkanmadım hîç ama yıkadım leğende 11 yaşındayım sacide 8 güler 7 kız ķardeşleerim komşumun evine gittık 13 yaşında oğlu var semih almayın îçeri diye bağarıyor bir girdik çoçuk mavi leğende çırılçıplak niye aldınız diyor içeri çırılçıplağım. Dedîm semih çırılçıplak sacide ve gülere abinin pipisi ne dokunun dedim ikisi de dokundu. Sonra semih anne babası şehir dışına çıktılar semihi bize bıraktılar. Banyo zamanı geldi o salonun ortasında kurduğumuz mavi leğende yıkıyacaz. Ve mahallenin tüm kızlarını eve davet ettik bir kısmı geldi 2 yaşından 10 kadar yaşına kızlar var salonda. Güler ve sacide semihi soymaya başladı ve beyaz küloduna kadar soydu sonra güler ayşenur abla külotu çıkaram dedi 4 yaşında kız ben çıkarmak istiyorum dedi. 4 yaşındaki kız ile güler külotunu çıkardı semihin. Çoçuk o kızın içinde çırılçıplak kızlar gülüyor. Karşımızda çırılçıplak diye. Leğene soktuk semihi yıkadık tüm kızlar oradaki gelip tek tek yıkadı. Semihin üzerinde vücudumuzu tanıyalım yaptık. Çoçuğun kafası gözü sonra poposu, göbek çukuru ve pipisini kızlara gösterdim. Bu dokunduğum şey pipi burası torba olan kısım taşaklar orta bölüm pipi hortum kısmı pipi ortası bu yuvarlak oval delikli yer pipi ucu ve oradan iş yorlar oradań çiş çıkıyor ve sünnet oluyorlar. Oradaki tüm kızlar vucudumuz yaptı. Çoçugun pipisini defalarca tuttu kızlar. Çoçugun her yerini elledik.
2 yaşında kızdan 10 yaşında kıza kadar herkız semihi gördü yıkadı. Semih üzerine kaynar su döküp bağırtımı tası ve sabunu vuruyordum kafasına. Sonra çoçuğu bu büyük metal leğende kapı önünde yıkadık. Sokaktan geçen herkez gördü. mahalledeki tüm küçük kızlar 12 yaşında tüm kızlar leğende çırılçıplak yıkanırken izledi semihi. Sonra leğende yıkanırken güler ve sacide fotoğraflarını çekti semihim. Fotoğrafı basıp coğaltıp oradaki tüm kızlara verdik. Bizde kendi albümünüze koyduk ve fotoğrafını büyüyüp odamıza astık. Ondan sonta bir çok defa semihi ben yıkadım leğende. Her pazar ķardeşlerimle.
Tabi ki, bizim için kaçınılmaz yıkanma şekilleriydi. O güzel anam özellikle pazar akşamları sobanın üzerinde güğüm denen koca bir kovada ısınan suyla çocukları banyo yaptırma telaşında olurdu. Ahhhh o günler ahhh... Şimdi çok geçmişte kaldı. Anaların o zamanlarda hakkı daha fazlaydı. Şimdi de hakları var ama o günlerdeki gibi değil. Tüm annelere saygılar, hürmetler.
Evet, çocukken bizim ev de sobalıydı. Baya küçükken leğende yıkandığımızı hatırlıyorum. Eğlenceliydi ama, eski zamanlar iyiydi. Fotoğraf albümü var, annem biriktirmiş. Oraya bakarken kendi fotoğraflarımı da gördüm. Ananemlerin evinde leğende yıkanırken nereden akıllarına gelmişse kardeşimle benim ayrı ayrı 5-10 tane fotoğrafımızı çekmişler.
Ufaktık yahu. İki gün önce babamı kaybettim; baş sağlığına gelenler beni tanıyamadı diyebilirim. Bakan bir daha bakıyor kısmı güzellikten değilmiş sadece şaşkınlıktan da olabiliyormuş.
Ladı ve hepsi gülerek yaptı bunu hepsi ismimi söyleyip çırılçıplak dedi ve pipimi tutup arabacılık oynayıp pipimi vites yaptılar, pipimi tutup evin içinde tek tek gezdirdiler. Ve Ayşenur beni kızlarla sokağa çıkardı ve hepsi sokakta çırılçıplak kolundan tutup benle gezdiler. Sonra Ayşenur beni 10 km uzaktaki Kuzeni 9 yaşındaki sibelin evine pipimten tutup çekerek sırayla tüm kızlar çekerek götürdü diğer sokaktaki diğer kızlar beni görünce gülüsüp gelip bana şehvetle bakıyor çırılçıplak diye aralarında konuşuyorlardı onlarda ekledi pipimi ve bize katıldı hepside küçüktü. Ve kuzeninin evine vardıgımızda oradaki kızlar toplanmış küçük ve; beni görünce gülmeye ve çırılçıplak bir oğlan geliyor yanımıza dediler orada leğende sokup tüm kızlar tek tek yıkadı, vücudumuzu yaptılar ve arabacılık oynadılar ve pipimi asılarak evin içinde dolaştırdılar. Ve beni sokağa çıkarıp benle sokakta gezip oyun oynadılar saklambaç, kör ebe ve beni kıztırıp hepsi besinden koşturdu ve uç tekerlekli arabalar ile de
Sokakta kızlar benim koluna girerek sokakta aşağı yukarı dolaştırdılar çırılçıplak halde tek tek. Ve hepsi gelerek gezdiriyordi ben utanıyorum diyorum ama utanılacak ne var yanımdasın sanki cıplaksın çıplağın tabi bende çırılcıplagım evet cırılcıplaksin doğru benim kolunda geziyorsun dedi pipim sıkayım utan daha çok bırak pipimi bırak dedim ama dinlemedi ve tırnakları pipimi kanattı sora kız kardeşine uç teker bisikleti ne bin tekeri avının polisinin üzerinde dur dedi beni yere yatırıp pipimi zemine koydu ve kardeşi gelip pipimi üzerinde durdu ben o acıdan yalvarıyodum ama kız gülüyor du kızlar pipisi tekerin altında kalmış diye bağıyorlardı. Hepsi o bisiklete oturdu bazen uç kişi birden pipimi pırakın kopucak dedikce daha çok baskı yapıyorlardı. Kimi ayakabısı ile üzerime bastı ve bisiklete bağlayıp pipimi beni yerde çektiler pipimden beni direğe bağlayıp tam beş uç tekerlekli asılıp pipimi gerdirdiler asılıp çekmeye var güçleriyle asılmata başladılar pedal çevirmeye ben avazım cıktı
Bagarıyordum sonra da beni kızların olduğu kuran kursuna soktu yaklaşık 300 sen fazla kızın arasına baş örtülü kızların Ayşenur o kadar kızın arasında ben o halimle kızların hepsi çok güldüler bana birisi tamamen kapalı birisi tamamen açık onlarda beni tek yıkadı legende ve fotoğraf çektirip vücudumuz yaptı benle gezdi.
En İyi Cevaplar