Ablam çok cimri hep ben yardim ediyorum ne yapsam bilmiyorum?

Ikimiz de calisiyoruz o hic para harcamaz ve hep yatirim yapar iki tane daire aldi benim hicbiseyim yok. O kadar cimri ki üstünde giyecek hic kiyafeti yok ve eski püskü seyleri hergun giyip gitmekten hic gocunmaz. Öğrencileri ve ogretmen arkadaslari onu kiyafeti yuzunden asagilar dalga gecer gelir bana ağlar. Ben gidip en pahali kiyafetleri kendi cebimden alirim ona ama 400 liralik trenckotu iade etmis parayi geri almış magazadan. Yirtik ayakkabiyla , benim eski cantamla gidiyor yine biseyler almam lazim yoksa kendi asla almaz. Ben rahatsiz oluyorum biraksam dilenci gibi giyinecek. hafta sonu olur sinemaya gezmeye falan gitmek ister ama para harcamaz param yok odemelerime zor yetisiyorum der yeni ev aldi ya! Ben bir tatile ya da gezmeye gidecek olsam beni de gotur diye yalvarir. Neyse soylenirim ama kiyamam. Kendine hic bakmaz. Uzak mesafelere bile yuruyerek gider ayaklari tutmuyo nine gibi yuruyor artik. Otobuse bile binmiyor ona artik aylik akbil yuklemeyi dusunuyorum. Normal yuklersem yine binmez bence. Kendine bakmadigindan yasindan cok buyuk gösteriyor gorucusu ciksa begenilmiyor gecen gun magazada ablami annem zannetti satici ablam kizi orda rezil etti bagirdi. Magazadan cikardim ablami sonrads agladi.
napacagimi sasirdim?
Ablam çok cimri hep ben yardim ediyorum ne yapsam bilmiyorum?