Ablam sürekli kendisiyle beni kıyaslıyor?

Hiç kimseye bulaşmadan sakince koltukta oturuyorum ablamın yan odadan anneme kendiyle beni karşılaştırdığını duyuyorum neymiş balıketli kızlar daha iyiymiş onun fiziği benden daha iyiymiş. Hadi tamam fiziği benden daha iyi olabilir ama ben ne alaka benimle niye karşılaştırıyor ki. Akademik alanda da sürekli karşılaştırıyor bizim aramızda 6 yaş var ve bana bilemeyeceğim sorular sorup cahilmişim gibi davranıyor kendisi de benim yaşımda bilmiyordu ki. Kendisi üniversiteye bile zar zor girebildi babamın parasıyla özelde okudu bense yksde derece yaptım bunu onun yüzüne vurunca da hemen ağlamaya başlıyor suçlu yine ben oluyorum. Kaç yaşına gelmiş kadın hala çocuk gibi

Güncellemeler
+1 yıl
Demin de ben spor yaparken yanıma gelmiş hareketler öyle yapılmaz ben daha düzgün yapıyorum diye sporumun içine etti. Sen spor hakkında ne biliyorsun lan ben kaç sene hastalığım yüzünden spor salonlarına fizik tedavilere gittim. Anneme söyledim ablan kötü bir şey söylememiş ki sana sadece fikrini belirtmiş dedi. Artık sabrım taştı boğazına yapışıcam
Ablam sürekli kendisiyle beni kıyaslıyor?