Ben koymayı tercih ediyorum daha bi' güzel oluyo sanki sizce? ajsd
Konur.
Konmaz.
Konadabilir konmayadabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Once bir yumurtayı kasede çırp. Sonra ısınmış tost makinesinin uzerine dök. Tuz ve pulbiber ekele. Kapağını kapat. On saniyede pişip kabariyo. Kabarınca al. Yapismamasi icin margarin sür önce. Sonra sucuklari makineye diz. bir tarafi pissin sadece. Sucuklari topla. Ekmegi koy makineye. En alta ketcap sk. Ustune yumurtayi ser. Ustune kaşarı koy. Ustune sucuuklari diz ama pismemis tarafi ustte kalsin. 2. Ekmegi koymadan kapağını kapat. Sucuklarin ust tafarida pissin. Sonra mayonez bamya ekmegi kapat. Tostu cevir. Uste gelen yani sicak tarafi yagla sonra alt tarafi yagla sonra bastır fişi çek. Afiyet olsun
Acıktırdın :D
Arada ketçap ya da mayonez koyarım ve gayet de güzel oluyor.
Tostun içine bende ketçap koyarım beyaz peynirli olanın içinde özellikle nefis oluyor tavsiye edilir. Hatta ben ballı ekmeğin üzerine beyaz peynir koyup yerim deneyin süper bir tat :) :)
Tabii ki deneyeceğim, teşekkürler :D
Konur 😁
Ben kahvaltılık sos koyuyorum o yoksa salça o da yoksa ketçap koyabilirim belki 😁
Tost 😋😋😋
Salçalı sevmiyorum ya :D
Sevme 😁😁😁
Teşekkür ederim ^-^
Demeyi unutup gidiyordum ya 😁😁😁
Sovmocom -.-
Adffgsjd rica ederim :D
Sovmocom 😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂
Çok tatlı ya ☺
Eheheueueu asdndm :D
Cevap
6Cevap
ben genelde koyuyorum ketcap mayonez. hatta marul tursu fılan dolduruyorum ıcını :D hele bıde mayonezı bol olursa tadından yenmıyo :D kardesımle bı keresınde hamburger ekmegınden tost yapmıstık. 8 hamburger ekmegı yemıstık. aksam yemegınde de hıc bıse yememıs gıbı yemegımıze devam etmıstık :d
Kimi koyadabilir koymayadabilir kimse kimseye karışamaz herkesin damağı farklıdır ben mayonez severim sen ketçap o salça... Fakat lakin ki öyle değildir ;) Ne dedim nan ben karıştı dur abimiz ne dediyse o ;)
Abi bu adam efso ya sdjdjfsf
Herkesin damak zevkine bağlı ama ben koymam
Tabii ki :)
Evet. Yaptıktan sonra açar ketçap mayonez koyarım, severim de
Aynen tonguç abi :D
Ayrıca içine salam patates kızartması koyarsan o ayvalık tostu oluyor :)
O en güzeli :)
ben sevmediğim için konmaz :D
Peki :D
angaranin neresinden xd
Napcaaaannn xd
ziyarete gelirdim. d. d. d
Geleceğin zaman mesaj at söylerim kanks xd
uzaksa gelmem
Tamam adjskfsfds
Damak zevkime ters.
Tamam.
Konur, çok da güzel olur.