Eyy selam KScan, dönerimizi sipariş ettik iyi hoş da yine o soru geldi. "Abeeeğ ketçap mayonez olsun mu?" Cevabım kısa ve net oldu. İstemiyorum 🤤 dönere mayonez ketçap sıkılır mı bea tadını bozar bence. Sen ne diyorsun? Döner ekmeği nasıl tercih ediyorsun?
Afiyet, bal şeker olsun.🌸 Ben dönere mayonez değil, lakin ketçap bazen sıkıyorum. Çokta yakışıyor he bence denemelisin, hatta beraber yemeliyiz. Yapılacaklar listesine eklendi.
Döner doğunun lokantalarında yenilir arkadaşlar Adana Malatya Diyarbakır vs. Dönere de öyle şeyler sıkılmaz en iyi yoksa et tadı alamazsın dönerin apayrı bir tadı vardır bazen gidiyorum batıda oturan kuzenlerimin evine döner yediklerini sanıyorlar ama sadece et sıtatüsüne girebilecek bir yemek iyisi illaki vardır ama çoğunluk azınlıktan üstündür orada yemek yaptığını sanan çoğu lokanta sadece yapıyor tat yok doğuda ki yıllanmış lokantaları deneyin farkı görün.
Çok az sarımsaklı mayonez le yiyiyorum. Ben bir kere almanyada yemiştim türk dönercilerde midye tavaya dökulen sos gibi bir sos yapmışlar harika oluyordu.