Benim şahsi fikrim hayatımda en nefret ettiğim şey ayak ve ağız kokusudur.
Ve hayatta hayatıma dahi alamayacagım kriterler arasında yer almakta...
Peki siz?
Ve hayatta hayatıma dahi alamayacagım kriterler arasında yer almakta...
Peki siz?
Asla, asla deme.
Sahih olup olmadığını bilmiyorum ama,
"Kimse, kınadığını yaşamadan ölmez." diye bir hadis var.
Bu dediklerin, kalıcı olan şeyler değil.
Kişisel bakıma özen göstermekle ilgili durumlar bunlar.
Ayağı kokuyorsa yıkar, ağzı kokuyorsa fırçalar olur biter.
Bu kadar abartmana gerek yok bence.
Tartışmayacağım, çünkü görüyorum ki, dediğim dedik birisin.
baş baş... :D
Ayak kokusu gayet normaldir. Yani ben ayakkabılarımın içine yeri gelince naftalin koyuyorum ama ne yaparsanız yapın hepimizin ayakları bir raddeden sonra kokar.
Ayrıca seni katı tutumundan dolayı kınıyorum. Ne insanlar var biliyor musun? Normal olan mesai saatinden fazla çalışıp ayaklarını o ayakkabılarından çıkaramayıp o ayak kokusu ve yorgunlukla evine döneen ne insanlar var?
Sen kendini ne sanıyorsun 4-5 saat dıaşrı gezmesinden sonra kokmayan ayaklarınla?
Siz aynı evin içinde birbirinize alıştığınız için sana öyle geliyor :)
Bu kadarda ezik olunmaz
Yavrum benim ayaklarım kokar kokmuyorum demedim ki zaten. Senin gibi kendini Everest dağının tepesinde gören ama karınca kadar olmayanlara ithafen söyledim. :D
Hayatın boyunca bir ezk olarak kalacaksın unutma neyse seni engelliyorum hiç sevmedim :D
Temiz birinin ayakları ve ağzı kokmaz çok büyük bir hastalığı yoksa , temizlikte imandan geleceğinden ötürü temiz olmalıyız , temiz olmayan biriyle de pek işim olmaz
💩 um. bile mentollü kokuyor 😂😂
her insan hayatına soktuğu kişinin temiz ve titiz olmasını isteyebilir. normal bisey. çünkü yakınlaşma olacak illaki 😒
sen demişsin en nefret ettiğim şey diye. sanki pis ayak koklamaya bayilanlar var 😁
kokuyosa yıkıyordur illaki. anlatilmak istenen şey. akşama kadar çalışan birinin. ayağı kokmasi normal.
eşin eve gelir gelmez ayağını agzina sokacak hali yok sonuçta
Cevap
10Cevap
ayakların çilek kokuyor ayak bu kokar eve gelince leğende yıkarsın kocanın ayaklarını
Kimse istemez ağız ve ayak kokusu olsun ağzı anlarım dişini fırçalamak kokar ama ayak konusuna gelince yapısı gereği ona engel olmaz
Bayanin ayagi kokmaz ama agiz konusunda katiliyorum...
Onların çaresi var, sen şerefi iki paralık ciğeri beş para etmez insanları hayatına sokmamaya bak
Ayak yıkayan eş vazgeçilmez yıkasın kokmasın 😅
Cok calisman lazim ozaman
Igrenc ya cekilmezki bende tahsmmul edemem
ekstra onlemler denenebilir
Elbette
Hayırrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?