Az önce sevdiğim çocuk tarafından aşağılandım, reddedildim. Tamam belki güzel değilim, fakat çarpık bacaklı olmam benim elimde olan birşey mi? Ben ister miydim çarpık bacaklı olmak. Hayatımda hiç bu kadar yerin dibine girmemiştim. Bacaklarımı görünce benden tiksindiğini ve hayattan soğuduğunu da söyledi. Çarpık bacaklı biriyle sevgili olmaz mısınız, çarpık bacaklı birini görünce tiksiniyor musunuz?
Ne kadar kaba görgüsüz bi şahsiyet bu. Elbette sevgili olurum. Kilolu olması vücudunun “kusurlu” olması dert ettiğim son şey bile değil. Kime göre neye göre kusurlu? Sadece bakımlı olsun öpüşürken soğan kokusu almayayım , karakterli ve zeki olsun yeterli.
Mesele bedensel çirkinlik değil zihinsel karakter çirkinliktir. Ve burda maalesef ki en hatalı olan sensin ki çirkin karakterli birine duygularını açmışsın. Asıl burda sevinmelisin ki karşındakinin zavallı biri olduğunu öğrendin ve kendinden gurur duymalıydın. Böyle zavallı tipler var okumuş olsun olmasın insanlarla empati kurmayı beceremeyen cahiller çok. Umarım bu sana ders olur da bir daha bir erkeğe açılmazsın canım
Böyle insanların sevgisi ne kadar güçlüdür ki bununla sevgili olsan ne olmasan ne kdnckxjdn hadi düzler diyelim, bir gün bir felaket gelir başına bacaklarından olursun bakmaz bile bi daha sana. Şimdi yerin dibine girdim demeyi bırak da bu çarpık beyinliye bak şükret
Birisiyle sevgili olursun veya olmazsın bu başka mesele ama bu arkadaş kendini bir halt sanan hatta kendisini insan sanan mahluktan başka bir şey değil. O yüzden bu kişinin sözlerine çok takılma.
Ne alaka bende sakarım asla güzel olmak önemli diyil harbi olsun canımı yesin ama yok öyle biri sende takılma fazla o onun bunu çoğuna deki sen önce kendine bak de
O kızın bacaklarındaki bahsi geçen çarpıklığın, bu mesajları yazan kişilik yoksunu erkeğin beynindeki çarpıklıktan daha az ve daha estetik olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam..
Şu tavrından sonra hala sevdiğim çocuk demene üzüldüm. Konuşmalara bak kendini ne sanıyor? Kimse kimseyi böyle aşağılama hakkına sahip değil. Sana böyle konuşmasına lütfen izin verme.
Bebeye bak aklınca artislik yapmaya çalışmış 😂😂 30 kiloluk zargana erkek prensesler bir de begenmemezlik yapıyor jxjdkdkskjd bana denk gelseydi baya rezil ederdim 😂😂
Birincisi seni dış görünüşüne göre yargılayan biri hayatından çıktığı için şükretmelisin. İkinci o kim de sana çarpık bacak falan diyor senin yerinde olsam parçalardım. Sana sevgilimi yok ben bulurum hayatım üzülme😘
böyle bir cevap veren erkeğe denk geldiğin için şansızmışsın. yaşlarınız da çok küçük olabilir belki ondandır. yoksa çarpık bacak bırak tiksinmeyi çok kötü bir şey de değildir.
Ben 19 yasindayim kendisi 23, carpik bacak kötü bir görüntü olusturabilir belki fizik acisindan evet ama migde bulandirici tiksindirici derece de olacağını duusnmemistim