Abimin arkadaşından böyle bir mesaj aldım ve ben şu an şoktayim?

Olay şu abimin yakın bir arkadaşı değil ama Ogün 2 arkadaşı bizde kaldı Buda vardı. Bende hastayımdım ateşim vardı ve gece yatarken mecbur atlet ile yattım. Abimde bana bakmaya geldiğinde arkadaşlarıda geçmiş olsun demek için gelmişti. Bir tanesi uzun zamandır arkadaşı zaten ama bu çocukla daha 1 yıldır tanışıyor fazla yakınlığı yok. Ogün odama geldiklerinde hiçbir anormallik görmedim hatta çocuk telefonda sevgiliyle konuşuyordu. şu an gerçekten şoktayım ve abime söyleyemem kan çıkar. Soğuk kanlı olup o duymadan halletmem gerekiyor ne yapiyim söyleyin bana lütfen?
Abimin arkadaşından böyle bir mesaj aldım ve ben şu an  şoktayim ?

Abimin arkadaşından böyle bir mesaj aldım ve ben şu an  şoktayim?

Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbirşey yazmadan engelledim. Yarın abim okuldayken anneme söyleyeceğim. Onun dediğine göre hareket edeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Abime sövmekten vazgeçin. O bana bakmaya geldikten sonra geldi arkadaşları o odadayken. Geçmiş olsun diye. Abime odaya getirmez dimi hadi kardeşime bakalım diye. Napsın abim kovsun mu odama geldiler diye misafiri. Zaten bu şerefsizle değilde Diğeriyle sohbet ettim oda okul hakkında. Toplasan 10 dakika oda. Lütfen abime küfür etmeyin!
Abimin arkadaşından böyle bir mesaj aldım ve ben şu an şoktayim?