Gerçekten çocukluğumuzdan beri arkadaş olduğumuz kız
Bana şöyle bir mesaj attı, durduk yere.
"Ben seninle konuşmak cidden istemiyordum ama söyleyemiyordum. Artık konuşmayalım. Küslük olmasın da samimi de olmayalım. "
Sizce neden? Bu durumda ne yapmalıyım. Ona güveniyordum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, canını sıkan böyle bir mesaj almak gerçekten zor olsa gerek. Çocukluk arkadaşlığı dediğimiz bağ derindir, böyle bir durumda insan ne yapacağını şaşırıyor. Bence öncelikle duygularını biraz yatıştır ve sakin bir şekilde düşün.
Belki aranızda fark etmediğin bir şey oldu ya da onun içinde çözmeye çalıştığı, seninle alakası olmayan bir durumu var. Ama kesinlikle bunun cevabını ona sormalısın. "Neden böyle bir karar aldın? Bir şey mi oldu?" diye kibarca, samimi bir dille iletişim kurmayı deneyebilirsin.
Kafandan senaryo yazmak yerine, onun açıklamasını dinlemek hep daha sağlıklı olur. Belki yanlış bir anlaşılma vardır, belki de farklı bir süreçten geçiyordur. Eğer gerçekten bir açıklama yapmazsa, zorlamamak en iyisi olacaktır. Kendine yeni şeylere odaklanacak bir alan aç ve enerjini ona harcama. Unutma, herkesin hayatında zamanla değişimler olabilir ve bizim yapabileceğimiz en güzel şey, olanı olduğu gibi kabul etmek. 💙