Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. link alınacak telefon bu henüz çıkmadı ama beklemeye değer.. htc ürünlerinin hepsi, bana göre samsungdan iyidir çünkü telefonun en çok kullandığınız şeyi olan arayüz htc de çok daha iyi.. yani yazı yazma düzenler ayarlar falan filan telefonla muhatap olduğunuz her şey htc de daha iyi durumda haliyle de ben htc den vazgeçmem bundan sonra(htc evo 3d ve samsung galaxy s2 sahibiyim şu anda iphone 4s de kullandım ama memnun kalmadım)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
samsung s3 al iyi makina yada note ll al
36 Yorumla- +1 yıl
Defol git.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Devlet ya da bir cihaz tarafından dinlenmek istemiyosan akıllı telefon alma. Çok özellikleri var zaten, onu geniş çaplı kullanmayacak insanın ihtiyacı yok. Basit ve hafif bir telefon al, bütçeni zorlama.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bir kere yazılım olarak Android işletim sistemi tabanlı olmasını önderirim. Teknoloji ile de aran iyi iise ve dolu dolu kullanacağım diyorsan HTC Desire X yeterli olacaktır. Çok para vermeye gerek yok. Param var diyorsan ayrı tabi :) Ama bu telefonu gerek görünüş, gerek malzeme kalitesi, gerek fiyat olarak tavsiye ederim. Özellikler ise S3 Mini 'den biraz daha vasat. Ama çok değil, Ön kamera olmaması ve NFC olmaması harici çok ta eksikliğini çekecek bir şey yok ki bu 2 özelliğin de çok gerekli olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılNokia Lumia 920 kullanıyorum. Şayet mağazanın çeşitlenmesi için sabredebilirim diyorssan göüzn kapalı al derim. Sağlamlık konusunda,hız konusunda,hassasiyet konusunda, kamera konusunda (helede gece çekimleri) en iyisi o... Bak verdiğim linkte bütün kıyaslamaları yap. bence en komik olanı i phone 5 ve L920 karşılaştırması. L920 almak için birsürü teknik sebep varken İ phone 5 için daha hafif daha şık vb. sebepler var ;) Paran varsa L920'nin sarı kırmızı ya da mavi olanını alabilirsin bayanlar için süper tercihler var bence ;) he kaba falan diye düşünürsen de L820 var ekran ve boyut özellikleri hariç herşey L920 ile aynı hemde rengarenk kapak seçenekleri var =)
00 Yorumla- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi dediğine göre en yüksek bütçelilerden en iyilerini yazayım Samsung Galaxy SIII , HTC One X , Sony Xperia Arc , Iphone 5 , Iphone 4S , Samsung Note II , Samsung Galaxy SII ,
14 Yorumla- +1 yıl
Cepte falan zor olur bayanlar genelde zaten çantada taşıdığı için o yüzden Note 2 dedim erkek için zor gerçekten ben SIII kullanıyorum yeri geliyor onu bile cebimden zor çıkarıyorum tek ellede telefonun her yerine yetişemiyorsun 2 el kullanmak gerekiyor
- +1 yıl
Rica ederim :)
alabileceğin en iyi telefon iphone 5 şuan kullanıyorum oncesınde htc kullanıyordum htc de guzel fakat bır ıphonenın yerını asla tutamaz kulaktan duyma s3 kullanan note 2 kullanan kısılerın dedıklerıne aldanma kardeşimde note2 var şuan ıphone 5 ile note2 nın dokunmatiği algılaması tepkimesi çok çok farklı note2 bi süreden sonra sayfa geçişlerinde kasma yapıyor donuyor takılır gibi ama ıphonede asla oyle bişey yaşamadım iyiki almışım diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Apple!
- Diğer konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılxperia ya da htc den ... benim her zaman favorim xperia... ve bütçen iyi ise
https://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E
yakında gelecek.. ben 18 şubatta falan bekliyordum ama henüz gelmedi sanırım...00 Yorumla sony nın son akıllı modelı cok teknolojık bır urun gıbı pıyasayı sallayabılır iphone 5s ve galaxy s3 ı bılıyoruz zaten
13 Yorumladostum note 2 kullanıyorum
üzerine telefon tanımam.
tama biraz büyük olabilir ama müthiş bir telefon.
ekran renk çözünürlüğü kamerası hızı muhteşem.
üstelik bu kadar güzelliğe karşın 1800 tl gibi bir fiyatı var
iphone 5 e 2200 vereceğine hem daha güzel hem daha ucuz02 Yorumla"Peki aranızda Note II kullanan var mı? Memnun musunuz? " Tavsiye ederim çok memnunum kalaem müthiş rahatlık internette sayfa hızı mükemmel ve oyunlar harika
113 Yorumla- +1 yıl
Onaylıyorum =))
- +1 yıl
Evet gerçekten güzel telefon kasma asla yok..Bundan iyisi Şam'da kayısı zaten =))
- +1 yıl
Şu anda onu kullanmıyorum ama memnundum..
note II mükemmel bi telefon ben kullanıyorum tavsiye ederim.note II olsun bilgisayarın olmasına gerek yok
12 YorumlaDiğer konusunda 640 cevap paylaştı. Samsung kullananlar iphoneyi kötülüyor iphone kullananlar samsungu kötülüyor, eğer internetteki yorumlara bakarsan kararsız kalırsın. Ben bir iki aydır karar veremedim hala bakınıyorum :(
01 Yorumla
+1 yılAndroid ve SAMSUNG Fanlar! Duyun beni! Hocam APPLE'dan şaşma sakın! S3 kullanıcıları bir süre sonra SIM KART okumama gibi sorunlar yaşadıklarını söylüyorlar ve Samsung teknik servisi hiç te hoş görüşlü değil HTC'den sakın ! ANDROID TELEFON ALMA! Ne olursa olsun uzak dur o sistemden ben Yazılım mühendisiyim Microsoft'da koleje gittim ve C# üzerine okudum Android kadar aşağılık bir sistem yok NOKIA LUMIA Serisi yada APPLE Diyorum!
03 Yorumla- +1 yıl
ayarbaba türbesi misin sen?
samsung galaxy s3 mini çok kibar ve bana kalırsa bayanların o narin parmaklaına yakışan bir telefon .. ama tabi zevk meselesi .. acizane fikrim budur..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbütçe ne bilm,yorum ama galaxy s3 kullandım ıphone 4s kullandım ki sonrasında ıphon un 2 binliralık bi kazık olduğunu anladım pek bilinmesede tutulmasada sony xperıa z bunlara hayli hayli basacak bir telefon onu alcam en kısa sürede
00 Yorumla
+1 yılBen her zaman için BlackBerry'den yana kullanıyorum tercihimi. En iyi/en kötü kavramı biraz da ne yapmak istediğinizle ilintili. BBM bağlantılı bilgi paylaşımı için kullanıyorum ve Qwerty klavye kullanım kolaylığı oldukça konforlu.
00 Yorumlayaa ben s samsug s3 kullanıyom dehset bir teelfon mükkemel bence en iyisi iphone 5 s mükemmel bir teelfon canım!
00 Yorumlanote II tavsiye etmem çok kaba bi cep telefonu statüsünde oldukça büyük bi cihaz sana tavsiyem S III bence işletim sistemi kullanımı renk seçenekleri ve hızı tartışılmaz
00 Yorumlasamsung'a o parayı verene kadar, ıphone 5 alırım daha iyi.
10 Yorumlaıphone 5s kullanıyorum cok ıyı, note ıı alacaktım fakat samsungun bazı sorunları yuzunden almak ıstemedım
111 Yorumla- +1 yıl
5s gelmedi ki daha? :D
- +1 yıl
Hava atma. Iphone 5s in release i haziranda. Ben yurtdisinda yasiyorum 5S yani cikmadi. Sade Iphone 5 cikti.
+1 yılOrta sınıf için en iyi diyorsan galaxy sIII ve note II iyidir ha birde yakında HTC One geliyor onu bekle derim.
01 Yorumlaben kulanıyorum cok kulanışlı bi telefon büyük olması hic sıkıntı değil 2 güne alışıyorsunuz en beğendiğim özliği ise resim çize biliyorsunuz bütün resimlerimi oradan ciziyorum gercekten şiddetle tavsiye ede
rim01 YorumlaNote II kullanıyorum memnunum -HTC Desire HD de kullandım yerden yere vurmama ragmen hala saglam
16 YorumlaDiğer konusunda 713 cevap paylaştı. Note II çok kolay kırılıyor bir çok kişiden bu şikayeti duydum
00 Yorumlaxperia z geliyor dostum onu bir gör ondan sonra karar ver sonra çok pişman olabilirsin...
11 Yorumla
+1 yılbirçok telefon markası var ama bana göre nokia öldü artık. Sana tavsiyem sony xperia ion olabilir. Unutmayınızki iphone günümüzdeki güncel tellerin atasıdır :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSamsung Galaxy S3, Note II, İphone 5
Kullanan arkadaşlar var. Note II biraz büyükçe ama tablet tadında.01 Yorumla özelliği çok olup fiyat bakımından en uygun olan makbuldür
10 YorumlaHERKESİN ALDIĞI DEĞİL BENİM BEĞENDİĞİM CİHAZLARI ALMIŞIMDIR HEP VE ŞU AN LG OPTİMUS P 725 KULLANIYORUM FAZLASIYLA İŞİMİ GÖRÜYOR 4.3 İNÇ EKRAN DA YETERLİ GELİYOR
00 Yorumla
+1 yılTartışmasız note 2 ama LG Prada p-940 kullanıyorum,tip harici ondan aşşağı kalır yanı yok. Tavsiye ederim.
01 Yorumlanokia 5110 al kafan rahat etsin ya
ister dirseğinin altına koyar dirseğini rahat ettirirsin.fonksyonel00 YorumlaApple kesinlikle , Samsungun Galaxy serisinde bir süre sonra donmalar , takılmalar vs. oluyor s3 ten note 2 ye , ordan galaxy ace e kadar var bu problem.!
00 YorumlaDiğer konusunda 630 cevap paylaştı. 00 Yorumlaözellıklerıne göre degısıyor her telefonun farklı özellıklerı var
00 Yorumla
+1 yılIphoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 <3 <3. Ayrilmaz ikiliyizzz.
00 YorumlaNokia s5 en iyisi ama şuan satış rekorları kıran tek telefon Nokia s4
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnote 2 var bende boyutu çok büyük sarjı cok uzun gitmez işin için istiyorsan alınabilir ... yoksa onun kuzeni var samsung s3 onu al :) ...
11 Yorumla- +1 yıl
Defol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe için alacağına bağlı. Alo-alo demek içinse git herhangi bi' şey al. Sadece SMS, WhatsApp, telefon, kamera için iPhone alma. 6600 falan al ne bileyim 5800 XM al.
10 Yorumla
+1 yılsamsung w piyasada fiyatına göre en iyi telefon bence
10 Yorumla
+1 yılvar ve memnunum kesinlikle gram kasma sorunu da yok .
01 YorumlaHTC den şaşmam. Şaşma sende :)
17 Yorumla
+1 yılnote II süper kesinlikle tavsiye ederim;)
16 Yorumla- +1 yıl
evet ve her işimi rahatlıkla yapabiliyorum bugüne kadar kullandığım ve en memnun kaldığım telefon;)
- +1 yıl
şarj durumu 2gün gidiyor kesintisiz ve çok kullanırım telefonu üstelik ona rağmen hemde ıphone onuda kullandım ben zamanında uygulamalarının ı phone a göre çok daha iyi olduğunu söyliyebilirim;)
- +1 yıl
rica ederim canım:)
şuan piyasadaki en iyi telefon sony xperia z
10 Yorumla
+1 yılHTC kalite daha ne diyebilirim ki :)
00 Yorumla
+1 yılgalaxy s 2 hosuma gıdıyor ama notecandır
01 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu kendinden akıllı olanlar bile var.
10 Yorumla Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. s3 ama s 4 çıkacak sonra onex+ lar var bence
00 Yorumlanote2 ipone 4s
14 YorumlaDiğer konusunda 394 cevap paylaştı. Samsung Galaxi SIII Mini
01 Yorumla- +1 yıl
Defol.
samsun üsstüne telefon yok
11 Yorumla- +1 yıl
Cahil adam belli ediyor kendini.
Samsung veya İphone nun akıllı telefonları işte
00 YorumlaBen hangisini kullaniyorsam o.
13 Yorumla- +1 yıl
he
- +1 yıl
bu kadar acımasız olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
lanet kadınlar
+1 yılBirisi bana telefon bulsun :(
14 Yorumla
+1 yıl3310 kaç kere suya attım bi bok olmadı
00 Yorumla
+1 yılKanka Samsung Coştu :)
12 Yorumla- +1 yıl