Apple hariç Xiaomi oppo Huawei hangi markalar daha kaliteli? En iyi telefon markası hangisi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Apple hariç Xiaomi oppo Huawei hangi markalar daha kaliteli? En iyi telefon markası hangisi?

En iyi telefon bütçene göredir. Bütçen ne kadar? En iyi telefon ayrıca özelliğine göre iyidir. Kamera mı istiyorsun, performans mi, işlemci mi, pil ömrü mü?
5000 TL üstü 4 GB ram alınmaz. 64GB depolama alınmaz
9000 TL'ye kadar alabileceğin en iyi telefon Realme GT Master Edition. Gerisi parasını hak etmiyor. Buna A52 5G ve A73 5G dahildir. Sırf bir telefon 5G destekliyor diye bir telefona 10 bin verme. (A52S kamera açısından istisnadır.)
Düşük bütçen varsa General Mobile 22 Pro 8GB öneririm.
Ayrıca 6000-7000 bandında 6 gb ram Realme 8 faydalı bir seçenektir. Elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisi bir youtuberdan da teyitlidir benim dahi bilmedigim kadar islemci bilgisi var. Bir telefon dışına değil içine bakarak alınır. Kamera sadece mpye göre değil lens ayarına göre de alınır.
Selam,
Cep telefonu üretimi yapan çok sayıda marka var. Markalar kullanıcıların ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre çeşitli telefon modellerini piyasaya sunuyor. En iyi telefon markaları aralarında ilk olarak sektörün öncü dünya markaları yer alıyor. Ancak Casper gibi Türk markaları da modern teknolojisiyle kullanışlı telefon modellerini kullanıcılarına sunuyor.
En iyi telefon markaları denince akıllara Samsung ve Apple geliyor. Ancak fiyat performans, teknoloji gibi farklı özellikleri incelediğimde listeme farklı markalar ekleyebiliyorum. Huawei, Oppo, Casper, LG gibi markalarda kullanışlı ve iyi telefon modelleri tasarlıyor. Şimdi en iyi telefon markaları ve öne çıkan özelliklerini beraber inceleyelim.
Apple denince tabii ki akıllara iPhone serileri geliyor. Kendine has tasarıma sahip iPhone modellerinde iOs işlemci bulunuyor. Kaliteli çekim modlarına sahip kameralar, güçlü işlemci ve kaliteli gövde tasarımı iPhone modellerinin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Android cep telefonu modelleriyle dikkat çeken Samsung, Galaxy serileriyle güçlü ve kullanışlı telefonlara sahip. Her bütçeye uygun telefon seçenekleri sunan marka, uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Ayrıca model tasarımı açısından kaliteli ve farklı modeller bünyesinde mevcut. Katlanabilir cep telefonu, S pen özellikli modeller Samsung’un akıllı telefonlarından yalnızca bazıları.
Güçlü donanım sistemi, uzun süre giden batarya özellikleriyle dikkat çeken Huawei, Mate ve P serisi ile en iyi telefon markalar arasında yer alıyor. Özellik ve fiyat bakımından fazla seçenek sunan marka, farklı bütçelere hitap ediyor.

Geniş ekranlı tasarımları ve yüksek kapasiteli bataryalara sahip Xiaomi, kullanıcılarına farklı modeller sunuyor. Redmi, Mi serisi markanın dikkat çeken telefonları arasında. Ayrıca, fiyat performans beklentileri karşılayan Xiaomi, bütçe dostu akıllı telefonlara sahip.
Yüksek çözünürlüklü kameraları ve hızlı şarj özellikleriyle dikkat çeken Oppo, bütçe dostu markalar arasında yer alıyor. Reno ve Find serisi markanın popüler akıllı telefon modellerini içeriyor.

Geniş ekranlı tasarımlara sahip Vivo, yüksek kaliteli kameraları ve hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekiyor. Vivo, X ve Y serisi ise markanın popüler akıllı telefonları arasında yer alıyor. Bütçe dostu fiyatlarıyla da cep dostu modellere sahip.
Fiyat performans odaklı cep telefonlarına sahip Realme, kaliteli ve geniş ekranlı tasarımları kullanıcılarına sunuyor. Hızlı şarj teknolojisinin geliştiği bu markada GT ve Narzo serileri ön plana çıkıyor.
Yüksek kaliteli ses deneyimi sunan LG, akıllı telefon modellerinde yenilikçi tasarımlar sunuyor. Kaliteli kamera tasarımlarıyla kullanıcı beklentileri en iyi biçimde karşılayan LG, G ve V serisi akıllı telefonlarıyla ön plana çıkıyor.

Bir zamanların efsanevi telefonlarını üreten Nokia , yenilikçi tasarımlara sahip telefonları kullanıcıların beğenisine sunuyor. Android işlemciye sahip Nokia telefonlar güçlü bataryası ve kamera tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Nokia 8, 7, 3.1 gibi farklı serileri dikkat çeken modeller arasında yer alıyor.
Türk markası olan Casper, uygun fiyatları ve gelişmiş teknolojisi ile dikkat çekiyor. Hizmet ve destek açısından da ön plana çıkan Casper, VIA serisi akıllı telefonlarıyla Android kullanmayı sevenlere hitap ediyor. İşlemcisi, hafıza kapasitesiyle memnun eden modeller arasında VIA serisi de yer alıyor.
Benim önerdiğim markalar bu şekildeydi. Her marka farklı bütçelere sahip lüks veya orta sınıf telefon modelleriyle kullanıcı beklentilerini en iyi biçimde karşılıyor.
Samsung kullanıyorum, memnunum. iPhone almak istiyordum bi ara, gittim kıyasladım benim telefonla en yeni iphone'u, hiçbir ciddi artısı yoktu... Teknik özellikleri bu kadar basit olan telefonların bu kadar pahalı olması, insanların da elma kölesi olup alması korkunç.
Cevap
17Cevap
Bence Huawei en iyi marka fiyat olarak
Samsung© , Xiaomi© Farklı markaların kaliteli telefonlarını gördüm. Fakat bu ikisinin rakibi yok.
Kendim Xiaomi Note 10 Pro kullanıyorum bence Apple'dan daha iyi.
Xiaomi ve Samsung'un amiral gemileri Apple kadar iyi
Samsung gerisi hikaye birde Xiaomi ama redmi değil mi serisi
Huawei.. Ama leica lensli olan üst modelleri..
Xiaomi kullanıyorum şu an gayet iyi
Redmi note 8 pro
Kesinlikle samsung, üstüne telefon markası tanımam
Samsung ⭐ iPhone ⭐ one plus ⭐
Xiaomi iyi ben kullandım.
iPhone 6s kullanıyorum
buda sorumu tabiki iphone
gerileri zaten çöp
iphone en iyisi
yerli ve milli vestel venüs öcklüşacdssae
Samsung
Oneplus