Türkiyenin En Büyük Falcısı 'nın Ankara Konur1 Sokak Turuncu Cafe'de Olduğunu Biliyormuydunuz?

İlk gittigimde ufak biryer sanmıştım ama gerçekden büyük biryer daha büyüğünü ankarada görmedim dediklerine göre en iyi falcılar buraya işe girmek için yarışıyorlarmış şu an 13 adet falcılarının olduğunu ögrendim ki bugün ordaydım gözlerimle şahit oldum tam 9 katlı biryer 1 katını sadece fal bölümü yapmışlar çok şık ve istediginiz herşey var.. Kendim gittim ve bizzat baktırdım daha önce bukadar gerçeklerini duymamıştım gerçekten hala şoktayım. Ayrıca rica ettiler önermem için bende siz degerli arkadaşlarıma paylaşmayı borc bildim. ufak tefek yerlere gidip boşa para vermeyin

Ankara kızılay konur 1 sokak Turuncu Cafe
Güncellemeler
+1 yıl
Valla Adı Soner Birde Erkek Olarak da Cengiz Bey varmış ama ben Soner beye baktırdım Digerleri Bayan zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öyle diyosunuzda biz bayanlar olarak biliyosunuz fala inanma falsızda kalma diyoruz: )) ayrıca iyi şeylerin reklamı yapılmalı bence şimdiye kadar o kadar falcıya gittim boşa para verdim burası hak ediyor sonucta
Güncellemeler
+1 yıl
Fal ı Hala İmansızlık Olarak Görenler Var. Siz Nediyosunuz Kızlar. Baktırmıyorum diyen Yalan söyler.
Güncellemeler
+1 yıl
fala inanma falsızda kalma : )
Güncellemeler
+1 yıl
https://www.instagram.com/cilek.fal/ yeni adres kızlar Çilek Fal Cafe 41 Falcıları var En İyi falcılar burada
Türkiyenin En Büyük Falcısı 'nın Ankara Konur1 Sokak Turuncu Cafe'de Olduğunu Biliyormuydunuz?