İyi bakan hani şu tüm dedikleri çıkan ünlü falcılar biliyor musunuz ?
Lütfen eleştirmeyin. Benim tercihim benim inancım saygı..
Lütfen eleştirmeyin. Benim tercihim benim inancım saygı..
Canım izmitte bir kadın var Zehra tövbe allahım affet cidden herşeyi söylüyor biliyor ki kendim de fal bakarım benim falıma kimse kolay kolay bakamaz kadın şakır şakır döktürdü baktıgı kafenin adı yanlıs hatırlamıyorsam sanat evi diye bir yer ufak bir yer ama müşterisi çok ben İstanbul da yasıyorum ama yolum düştükçe giderim çok iyi tavsiye ederim
bide canlı online görüntülü bakan iranlı hatice abla var. oda mükemmel.
@Serpilliko36 peri_8675 instgrm. Tamamen profesyoneldir bütün bakımlarım. On yılı aşkındır profesyonel Tarot bakımı yapıyorum
@Serpilliko36 peri_8675 bu inst bütün bakımlarım tamamen profesyoneldir
On yılı aşkındır profesyonel Tarot bakımı yapıyorum
Merhaba, bir soruda İzmit’teki Sanatevi Kafe’de fal bakan Zehra Hanım’dan bahsettiğinizi gördüm. Ben de yıllar önce kendisine fal baktırmış ve çok etkilenmiştim. Şu anda kendisini bulmak benim için çok önemli bir hal aldı. Eğer elinizde bir iletişim bilgisi, sosyal medya hesabı ya da bir yönlendirme varsa, lütfen benimle paylaşır mısınız?
bilen varsa nolur soylesin ya :D
kadıköyde dimo cafe var. fatoş diye bir kadın var kahve falına bakıyor. kadın super otesı. beni ilk defa bukadar sasırtan falcı ben daha gormedım. birde tarotcu var aynı mekanda. o tırt sallıyor.
kadıköyde DİMO CAFE. fatoş isminde bir kadın var. kadın süper. bu zamana kadar beni ilk defa boyle sasırtan bır kadın gordum. kadın dehşet ötesi. kadın kahve falına bakıyor ama bir fincandan bukaradmı olur dersiniz. tavsiye edilir. baska yerde aramanıza gerek yok.
Cafe bilmiyorumda ben güzel fal bakarım! bana gelirsen sonun cehennem olabilir o yüzden uzak dur benden.
Cevap
16Cevap
Merhabalar iyi günler 17 yaşında olan bir falcıyım doğuştan ve atamdan gelen yeteneklerimle sizlere fal bakarak yardımcı olurum 2 yıldır profesyonel bakımlar yapıyorum ilişki açılımı şahsi açılım ve soru bakımlarım mevcuttur instagram hesabım; lll. golge. lll yazarak bana ulaşabilirsiniz haftada bir kereye mahsus olarakta ücretsiz bir soru sorma hakkı veriyorum müşterilerime sadece ve sizlere doğal taşların faydalarında hangi çakraya ne iyi gelir bunlarla alakali sizlere bilgiler veriyorum takmaniz gerek takılar renklerinizle alakali iyi günler dilerim iyi geceler ighesap; lll. golge. lll
Bu güne kadar, Nostradamus kadar iyi bilen çıkmadı :/
Oda bu topraklara hiç uğramamış.
besıktas ortabahce cad. suzı cadeydı galıba orda sor soylerler
anadolu yakasındaysan bana gel
% 80 tuttururum..
10 içinde çıkar falın :)
10 dkk içinde çıkar yazacaktım..
özelden at bakarım..
inandım :)
İzmir de biliyorum öğrenmek isteyenler yorum yaparsa soylerm
sadece bir kişiye bakarım ne falı istiyorsun?
tarot için karşımda olmalısın onun için kahve iç fotoğraflarını at yorumlayayım
olur. bu arada gördüğün en etkileyici rüyayı hatırlamaya çalış
tamam hadi sen yap sonra soğusun. rüyanı anlatırsın o arada
tabi ki
tamam
Hayatını sana anlatan olursa diğer söylediklerine ne dersin?
Hen iyi bakarım. Bana gelin.
Benimkini attım nie bakmadın d. d. d. Error verdin
peri_8675 instgrm sayfama beklerim. On yılı aşkındır profesyonel Tarot ve kahve falı bakıyorum.
Bütün yorumlarımı araştırın Ünlü Falcı Kaan veya Medyum Kaan Çay Falı ve Kahve Falı ayrıca hislerim ile yoğunlaşarak bakım yapıyorum Ünlü Falcı Kaan
SVar aslında bir kız var instegram adresi tarotttt4353 diye efsane bir şey
Falcı arıyacagına al abdestını dön kıbleye aç ellerını ALLAH' A ne dılersen ondan dıle.. Falcıda bir beşerdir.''
falı boşver üfürükcü arıyonuzmu
sahildeki çingeneler :)
Bakırköyde var bolca.
Yorumlarıma bak instagram veya diğer yerler
İstanbul'da hiç yaşamadım maalesef
merhaba falcımısınız? @darkboy06
Canım sen fal bakabiliyosan karsılıklı bakarım?
Fal ve büyü için ulaşın
Bilmiyorum ki canım
ben bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar