Çocuğunuzu aranızda yatırırmıydınız izin verir miydiniz.
İzin veririm
İzin vermem
Kızarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki de hayir! Hastalik disinda yatmasi cok yanlis hele ki kiz cocuguysa aileler bu konu da hassas olmalilar. cok israr ediyorsa eger 1 hafta boyunca kendi yataginda yatarsan seni sinemaya goturecegiz. eger yataginda yatarsan istediğin oyuncagi alacagiz! Surekli bu olmali. fark edeceksiniz ki cocugunuz artik sizinle yatmak istemiyecek.
Çok haklısınız.
Sürekli ödül vermek iyi değil. Çocuk her yaptığı güzel davranışın ardından ödül bekler.
Surekli vermeyeceksin zaten kendi yatagina alisana kadar.3 yildir dadilik yapıyorum. Gayet tecrubeliyim. ilk etapda yatagina yatmasi icin kizip azarlarsan ofke ve nefret besler icinde. onun anlayacagi dilden baslamak gerek.
İzin veririm istediği gibi gelir anne ve babasının arasında yatar ; daha sonra neden böyle birşey istemiş olacağının sebeplerini ararım , korktuğu için mi , merak için mi? Bunlar önemli , bu durumu sürekli hale getiremeyiz istemesinin bir nedeni olmalı bulur ve çözerim.
Yasina bagli. Simdi karimla yatacagim diyede cocugumu cope atamam. Bunu dusunen cocuk yapmasin. Illaki yatacagi zamanlar olucak..
Istisna bir durum olmadigi surece izin vermem. Cocuklar belli bir yasa geldikten sonra boyle bisey olmamali.
Haklısınız.
Cevap
15Cevap
4 yaşına kadar kabul aramızda yatabilir ama sonrası için kendi yatağında yatmayı öğrenmeli sağlıklı gelişimi için.
Büyüyünce de yatmak isterse
Kaç yaşında olduğu önemli aslında...
Çocuğun anneye babaya bağlı olmasına pek iyi bakmıyorum açıkçası
İstisna olabilir arada
Kendi yataklarından başka yerde yatmıyorlar zaten, ben istiyorum bazen sıcacık sarılıp yatmak ama gelmiyorlar.
:))
yatsın ama her gün olmaz anasınla işimiz gücümüz var
Yaşa göre değişir ama benimkisi çok uyudu bizle aynı yatakta.
Alıştırmam buna, erken yaştan itibaren kendi yatağında yatması gerektiğini öğretirim.
bu nasıl soru l*n .. parçam o benim ait olduğu yere gelmiş nolmuş yani :D
helal
@Dağınıksaçlıkız :) teşekkürler. ama öyle yani.
Yatırmam hoş bulmam hatta çocuğuma da söylerim bunu güzel şekilde psikolojisi bozulmamalı.
yatsın yanımıza ama sarılmasın dönüp uyusun sarılırsa sıkıntı annesinin yüzünden öldürmeyim çocuğu kıskancımdırda azıcık.
Kocamı yataktan şutlarım hemen kuzumu alırım yanıma 😍
Aliskanlik haline getirmiycek sekilde evet izin veririm.
Bizim de bi' ozel hayatimiz var aa tekmelerim 😄
1 gecelik izin veririm her gun olmaz
benim ufaklık hemen hemen hergün bir bakıyorum yanımda.
Bir gece izin veririm ama ikincisi kendi basina yatmasi gerektigini anlamali
Çok basit bir konu gibi görünse de bir çocuğun gelişimi ve davranışlarını etkileyen hassas bir konudur. Doğru yaklaşımlarla kendi yatağında yatması gerektiği anlatılmalıdır.
belli bir yaşa kadar izin veririm korkudan dolayı yatıyorsa.
Ona bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışırdım. İzin vermen alıskanlık olur yıllarca
Sevdiğim adam ve ondan bir parça. İkisi birden yanımda uyayacaksa ben nasıl izin vermem ki buna 😊
Çocuk o sevkat ile sevgi ile büyür tabiki veririm
kıcına bir tekme doğru kendi yatağına
aaaa olmaz ama
@Dağınıksaçlıkız niye olmasın belki babasıyla işimiz var
Gel yavrucum sende gel
Yatsın ne olacak
ama her gün.
Onu kendi yatagina alistiririm. ya da uyutur yatağina gotururum
izin veririm tabi ki o benim canımdan
izin veririm ay ne güzel bana ait 2 kişi haha
yatıyor valla
Her gün mü
yok hergün değil ayrı yatıyor gece uyanınca geliyor
nerde yatıcak başka :D
gelsin yatsın
her gün yatacak ama :D
yatsın cocuk bu sonuçta
her gece olmazda bazı geceler yatsın izin veririm
yatırırım evet ama sürekli değil
çocuğumun kalbini kıramam :)
Döverim git derim odana çabukk
yaşına bağlı
Yatamaz.
Kullanıcı adın kaymaklı künefe cocugunun yaninda yatamayacagindan hepimiz emindik zaten gafagsfsgs
Bana bak boş laf yapma. Defol git surdan. Ne dediğinede dikkat et. Burdan benim değil senin ne kadar terbiyesiz ve fesat bir insan olduğun cikartilir. @boksörünüz
izin veririm
İzin veririm.
Arada yatsn
İzin veririm
İzin vermem.
yatsın sorun yok
Yatabilir sorun yok
Yatsın
A dedim.
İzin vermem
A şıkkı
İzin veririm