Ben yüksek tonajlı araçları şikayet etmeyi düşünüyorum detaya gel?

Ben kamyonların ve tırları ne kadar tonajlı (ağırlık) olması gerektiğini biliyorum, bu araçlar haddinden fazla yük yüklüyor ve buda kanunen yasak ve bazı yerlerde denetleniyor, benim bulunduğum yerde bu konuda denetleme yok, ben eskiden kantarcıydım ve ara sıra polisler kamyonları kantarıma getiriyordu bende tartıyordum ve haddinden fazla yükledikleri için 10 bin tl ye kadar para cezasına çarptırılıyordu, yani anlayacağınız bu konuda bilgiliyim, bu yolda 5 dakikada 1 haddinden fazla yük y7klemiş araç geçiyor ve ben bu araçları hiçbir çıkarım olmadığı yerde şikayet etmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne diyorsunuz şikayet edeyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya illa aşk ile ilgili bir sorumu saralım neden kimse cevap vermiyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsenin görüş paylaşmaması Gizli olmamadan mı kaynaklanıyor acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın ne düşündüm=Ben hergangi bir firmanın 1-2 kamyonunu şikayet edecem sonra bur sekikde benim şikayet ettiğimi ve cep numaramı bildirecem onlar beni arayacaklar bana neden böyle birşey yaptığımı ne istediğimi soracaklar bende isterseniz bir avm de yüz yüze konuşalım diyecem ve bana aylık bir para vermelerini isteyecem aksi takdirde şikayetlerin devamı geleceğini söyliyecem... babam cezaevinde ben başıma iş almaktan korkuyorum.. Sizin düşünceleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Hadii amaa
Ben yüksek tonajlı araçları şikayet etmeyi düşünüyorum detaya gel?